6/4/14

Cherry in the air

Myös mua ihastutti parin viikon takaiset kukkapuut joita kukki joka puolella, olivathan ne niin upeita piristyksiä kera sinisen taivaan :) Kuvattiin Lahdessa toinenkin asu, josta henkilökohtaisesti tykkään tosi paljon. Vaaleaa sekä pieniä yksityiskohtia sekä tämän hetken lempparivaatteita!

Halit teille keitä ei tämänhetkinen postaustahti haittaa, on nimittäin hurjan kiirettä pidellyt! En ole paljoa konetta kerennyt avaamaan, kun oon mäkkärillä iltavuoroja tehnyt. Oon myös yrittänyt lukea perjantain pääsykokeisiin aina kun vaan mahdollista, joten kohta helpottaa :) Vähän harmittaa, kun en oo ystäviäkään kerennyt paljoa näkemään, mutta ehkä se näkyy rahapussissa ja toivottavasti opiskelupaikkana. Musta on ihan tylsä lukea postauksia jotka alkavat selityksillä miksi ei olla blogattu, mutta halusin nyt kertoa, sillä hyvä ystävänikin laittoi mulle viestiä, että olenko kyllästynyt bloggaamiseen. Haluaisin kyllä blogata päivittäin, koska ideoitakin olisi rutkasti sekä nautin tästä, en ole todellakaan kyllästynyt! <3

Mulla alkaa olla kova muuttokuume. Asun vielä porukoilla, mutta hoidan kyllä omat laskuni ja ostotarpeet yms. Töitäkin riittäisi ja omaa kotia varten on hamstrattu tavaroitakin! Saa nähdä, jos pian uskaltaisin ottaa sen seuraavan vaiheen elämässä ja muuttaa omilleni. Poikaystävä menee inttiin ensi kuussa ja olisihan se kiva viettää niitä kaivattuja iltalomia ihan omassa kodissa rauhassa ilman, että jomman kumman perhe häsää ympärillä! Moni varmaan ihmettelee miksi asutaan vielä 4,5 vuoden seurustelun jälkeen porukoilla, mutta eipä tässä elämässä mikään kiire ole :)

| shorts  City Beach  | top Bik Bok | shoes Dinsko | bag Victoria's Secret | watch Gina Tricot |


IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

12 comments:

 1. Anonymous6/04/2014

  Tälläisien kuvien perusteella älä koskaan kyllästy bloggaamiseen! Ihana asu ja täydellinen tausta :--) Tässä kommentissa ei ole mitään järkeä, mutta halusin vain lisätä omankin hehkutukseni sinun kommenttiboksiisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih... Tosi kivasti sanottu<3! Merkkaa super paljon nää tein mielipiteet ja kommentit! Hyvää kesää sulle :)

   Delete
 2. Anonymous6/04/2014

  ihanii kuvii ! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous6/04/2014

  Upeita kuvia! Ihanan valoisia. :-) Jos saan kysyä niin mitkä pääsykokeet ovat edessä? Tsemppiä niihin ja jatka ihmeessä bloggaamista. Sun blogissa on hyvä fiilis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti ja kyllä vielä jatkan ja toivottavasti pitkään, ihana jos oot tota mieltä :- ) Mulla oli Liiketalouden pääsykokeet iiks!

   Delete
 4. Anonymous6/06/2014

  Upeita kuvia!! Muuten sähän olit maltalla kielimatkalla ni oisko sulla antaa jotain vinkkejä? Niin ja miten paljon pakkasit ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sulle!:) Käyppäs katsomassa postauksia kesä ja heinäkuulta 2011 niin siellä on kuvia ja juttuja mun reissusta :) En nyt muista paljon pakkasin, mutta suosittelen ihan minimimäärän pakkaamaan koska kielikurssilla pääsi kyllä shoppailemaan monesti! Malta on muutenkin shoppailuparatiisi :-) Vinkkinä myös, että muista olla avoimin mielin uusiin juttuihin ja tutustua paljon uusiin ihmisiin! Mä sain mun 3 vuoden takaiselta reissulta ystäviä joita näen vieläkin :)

   Delete
 5. Anonymous6/07/2014

  Ois kannattanu ennen inttiä muuttaa yhtee tai ottaa poikaystävän nimiin vuokrakämppä ku valtio olis maksanu pojan osuuden vuokrasta ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mä tiesin ton :) Tähän elämäntilanteeseen ei kuitenkaan sopinut vielä toi.

   Delete
 6. Tosi ihania kuvia :---) Mitä sitä turhaan yhteenmuuttoa kiirehtimään! Me oltiin asuttu melkein vuosi yhdessä ennenku poikkis meni intiin ja sitten kun puolen vuoden jälkeen hän sieltä takaisin tuli siitä yhdessä asumisesta ei meinannu tulla mitään kun olin tottunut siihen yksinasumiseen!! Joten siinä voi olla huonotkin puolensa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Laura :-) <3 Joo mä en pidä mitään kiirettä siinä ja luulen, että muutan aluksi yksin asumaan ja sen jälkeen laitetaan poikaystävä kirjoille myöhemmin :)!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)