6/9/14

Flower headband

Heis :-) Tässä kesäistä asua takkutukan kera(toivotonta saada hiuksia näyttämään hyvältä auki kun on ollut muutaman päivän nutturalla...). Viime kesänä ostettu kukkapanta on antanut kivan piristyksen kesäpäivien asuihin. Tykkään pukeutua tyttömäisesti ja käyttää erilaisia värejä sekä kuoseja, varsinkin hennot värit ja tyttömäiset jutut on tällä hetkellä mun juttu!

Mun on pakko sanoa, että nyt on niin hyvä fiilis!! Se suurin stressi on selätetty. Ihokin näyttää tällä hetkellä ihme ja kumma tosi hyvältä eikä mennyt huonoon kuntoon stressiaikoina. Liiketalouden pääsykokeista lähettiin ihan hyvillä mielin joten nyt vaan toivotaan, että pääsisi kouluun. Ensi viikkoa kohden häämöttäisi vihdoin se munkin puolikas kesälomani, ai että, mökkeilyä ja rentoilua siis tiedossa!! Voin sanoa, että oli taas niin kiire viikonloppu töissä, esimerkkinä väänsin yhteen tilaukseen 24 mini flurrya, että silleen haha :D

| shorts  Cotton on  | top City Beach | shoes City Market | bag Oasap* | watch Guess | headband Lindex |

IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285 IMG_4285

Uusia biksuja: Alemmat saatu Sheinsidelta* ja ylemmät ostettu Cubuksesta

Sheinsiden bikinit olivat muuten todella ihanat paitsi, että yläosa oli pieni vaikka otin M koon. En kuitenkaan isompaa kokoa olisi voinut ottaa, ettei alaosa olisi mennyt liian isoksi! Joten näitä biksuja voisin suositella vähän pienempien yksilöiden omaaville :)

14 comments:

 1. Just sopivan kesäinen toi kukkapanta! Saako udella, minne hait liiketaloutta lukemaan? Pysytkö kotipaikkakunnalla vai jonnekin kauemmas? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih :)! Hain ihan kotipaikkakunnalle sekä lappeenrantaan :)

   Delete
 2. voi miten söpöjä kuvia ja ihanan kesäistä!♥ tuntuu, että täällä sataa aina vaan vettä :( ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos sulle :) <3 Nyt mustakin tuntuu, että nää kesäiset päivät on jääny harvemmalle höh :(

   Delete
 3. mitä tulli maksaa tilata sheinside:sta? jenkeistähän ne lähettää tavarat, eikö?
  tosi tosi suloinen sun tuubitoppi myös :)

  http://bettinaw.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon :-)! Sheinsiden vaatteet lähetetään hong kongista ja mulla ei ole 2 vuoden aikana jäänyt kuin kerran tulliin yksi takki jonka arvo oli euroissa varmaan 45 ja siitäkin tuli vain 9e tullia. Se on ihan tuuria että jääkö nuo Kiinasta tilatut vaatteet ja tuotteet tulliin ja jos jää niin maksu on kyllä tosi pieni.

   Delete
 4. Oii näytät niin ihanalta! Tajuttoman söpö tuo kukkapanta! :)

  ReplyDelete
 5. ihana tunnelma näissä kuvissa ♥

  ReplyDelete
 6. Sulla on niin upeat hiukset, ihan täydellinen sävy! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti tosi paljon :)!! Mäkin oon aika tyytyväinen nyt näihin tummiin :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)