7/5/14

BLUE MAXI W/ SUNSHINE

Aurinkoista lauantaita toverit :)! Kuvailtiin vähän erilaisempaa asukuvaa hyppyritornilla, jolloin paistoi kaunis ilta-aurinko. Päällä mulla oli rento crop top ausseista, valkoiset tennarit, pilotit sekä uusi yhteistyöstä saatu maxi hame. Toi Oasapin maxi hame oli mulle vähän pitkä, mutta helposti sitä lyhennettiin ja nyt oon käyttänyt sitä useammankin kerran! Tuo kivasti piristystä asuun tuon royal blue- värinsä kanssa. Nykyään oon ollut asujen kanssa enemmän fiilis- ja mukavuus-pukeutuja sekä oon keksinyt hiuksille helppoja kesäkampauksia.
Iskeekö asu teihin?

Mulla on viikonloppu vapaa ja ei ole vielä kummempia suunitelmia tiedossa, musta tuntuu, että eniten suunnitelmat kasaantuu niille ei-vapaille päiville! Varmaa on, että poikaystävän kanssa vietän aikaa, ja muuten varmaan näen ystäviä. Monihan on tällä hetkellä festareilla ja oon ehkä vähän katkera, koska en itse saanu värvättyä kaveria lähtemään mun kanssa ruissiin tai summer uppiin! Saa nähä meneekö festarineitsyys edes tänäkään kesänä, toivotaan :) Toivottavasti monelle tulee huippu viikonloppu


Mulla olis ideana tehdä hieman hassumpi faktapostaus tässä parin päivän sisään! Oon myös kysymyspostauksen tehnyt viimeksi silloin, kun mulla oli 80 lukijaa, joten ehkä sillekin olisi jo aika ;)
 
| shirt  Chicka Booti | maxi skirt Oasap* | sunglasses Oasap* | shoes Duffy |

IMG_3524 jnhj IMG_3575 IMG_3594 IMG_3540 jnhj-001 IMG_3543 IMG_3581 jnhj-002 IMG_3528

11 comments:

 1. ihanan rento asu ja tosi kivoja kuvia! :)♥

  ReplyDelete
 2. ihana toi valo O.o !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se loisti kyllä ihanasti!! :-)

   Delete
 3. Anonymous7/05/2014

  Jotenki tuli mieleen Anna Abreu.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aijaa jännä! On mua kyllä sanottu monesti samantyyliseksi :)

   Delete
 4. Ihania kuvia Ira! Oot niin sulonen :-) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Emilia, kiitos sulle kaunokainen <3 :)

   Delete
 5. Anonymous7/06/2014

  Sähän olit australiassa pitemmänkin aikaa? Olitko aupairina vai? :-) millanen kokemus oli ja jos olit aupairina niin minkä järjestön kautta menit? Olis kiva tietää aiheesta ja paikasta enemmän :)!

  ReplyDelete
 6. Ooi ihania kuvia!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)