7/22/14

FAIRY

Mökillä myöhäisillat ovat ihania. Tyyni järvi, lämmin vesi, auringonlasku, vastarannalta loistaa nuotoioita, soutuveneajelut, yöuinnit ja saunomiset, todellinen peace of mind.


IMG_3900 IMG_3844 IMG_3853 2014-07-020 IMG_3864 IMG_3905 IMG_3938 IMG_3894 2014-07-021 IMG_3846 IMG_3917 IMG_3907 IMG_3866

22 comments:

 1. Anonymous7/22/2014

  suosittelen silittämään vaatteet ennen tämän kaltaisia esittelyjä, kun kyse on kuitenkin siitä että saat ilmaisen vaatteen jotta kuvaat ja näytät sen blogissasi lukijoille. rypyt eivät oikein anna oikeutta mekolle. näin lukijan näkökulmasta, jolle tuotetta kuitenkin markkinoidaan, ei hirveästi houkuta ostaa ryppykasaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei eipäs nyt murehdita muutamasta rypystä :) Me ei ainakaan mökillä silitetä vaatteita, saatika silitysrautaa sielä omisteta tai tarvita, en sitten tiedä muista :-D Näiden kuvien fiilis ja rauhallinen mökkimaisema on se tärkein :)

   Delete
  2. Anonymous7/27/2014

   Mä kommentoin myös usein ja yleensä aina positiivista, mutta kiinnitin samoin huomiota ryppyihin. Ollaan mökillä tai kotona niin mainostat joka tapauksessa heidän mekkoaan ja itse en haluaisi tuollaista mainosta yritykselleni. -nella

   Delete
  3. Surullista, jos joku sen takia päättää jättää ostamatta tätä mekkoa, koska mulla on kuvissa ryppyjä. Ei tää meno niin tarkkaa ole :) Mökkifiiilistelykuvia lähdin ottamaan :)

   Delete
  4. Anonymous7/27/2014

   Anteeksi mutta pakko sanoa kerta asiasta jo keskusteltukin että ajattelin ihan samaa! :D Pyrin ostamaan mahdollisimman laadukkaita, huoltovapaita ja ryppyyntymättömiä vaatteita ja tästä tosiaan saa semmoisen kuvan että tuon kanssa eläminen on yhtä tuskaa ja mekko samantien kurtussa, eli en ostaisi vaikka oiskin kuinka ihana.

   Ja siis itse rypyillähän ei ole tuon taivaallista väliä varsinkaan mökillä (en itse omista edes silitysrautaa...), mutta siis jos nimenomaan on tarkoitus kyseistä tuotetta mainostaa samalla niin asia on täysin eri :)

   Delete
  5. Huomasin noi rypyt vasta kun luin ekan kommentin :D haha, ihana mekko tuo vaikka rypy onkin ::) huomaamaton siis!

   Delete
  6. :-D heh! Oikeasti mä en itse edes aluksi huomannut koko ryppyjä...

   Delete
 2. Aah ei vitsit ihana mekko!! <3
  http://jennicarita.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Äärettömän ihania kuvia!! ^_^

  ReplyDelete
 4. ihania kuvia! vau<3

  ReplyDelete
 5. Oi mikä fiilis jäi näistä kuvista, ihan täydellinen kesäillan tunnelma ja "taika" :) Kolmoskuva varsinkin on ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana jos tykkäsit :) Kiitos tooosi paljon!! <3

   Delete
 6. On aivan ihania kuvia! :-)

  ReplyDelete
 7. ihania kuvia kyllä! :)
  http://luotansydamenaaneen.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 8. Siis aivan upeita kuvia! <3

  ReplyDelete
 9. Tosi ihania kuvia!♥

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)