7/21/14

MAKSIHAME

Työntäyteinen viikonloppu takana. Poikaystävän kanssa kerkesin onneksi muutamat hetket viettämään ennen, kuin se lähti äsken takaisin kasarmille, oli se vaan niin komea niissä vaatteissa pakko myöntää! Mä olen yleensä tosi hyvä nukahtamaan ja nukahdankin muutamassa minuutissa, mutta jostain syystä eilen en saanut ennen aamu 4 unta. Toivotaan, että tänä yönä olisi paremmat unenlahjat, että jaksan huomenna treenata ja olla iltavuorossa! Huomiseksi on luvattu taas pilvetöntä taivasta, joten varmaan rentoilen takapihalla ottamassa myös aurinkoa :)

Asukuvia taas pukkaa tulemaan, koska olen innostunut kuvaamaan kaapissa käyttöä odottavia kesäkuteita! Toppi oli mahtava löytö hm:mästä, sillä maksoi vain 4,95. Mulla on välillä ongelmana käyttää paksuolkaisia toppeja, koska ne ei yksinkertaisesti ole näyttäneet mun päällä hyvältä, mutta tää kyllä pukee oikein hyvin mun paksummista käsistä huolimatta. Hametta en ollut vielä käyttänyt kertaakaan ja toivoisin sille lisää käyttöä! Ja okei myönnettäköön, että takamus näytti yllättävän hyvältä ton hameen kanssa hahah huomattiin se, kun aloitettiin kuvaamaan. :-D Kävely kyllä tuotti vähän hankaluuksia noin kapean pitkän hameen kanssa, koska kangaskaan ei antanut paljoa periksi, mutta siellä sipsutin menemään välillä hametta nostaen. Ainiin ja seurana mulla oli tyylikäs sekä pirtsakka Riina <3

Ootan innolla huomista, kun menen treenaamaan taas uuden treenikaverin kanssa!! Muistakaa myös käydä osallistumassa sali/ryhmäliikunta kortin arvontaan (aikaisempi postaus), sillä aikaa on enää perjantaihin! Lisäksi osallistujia ei ole vielä niin paljoa, joten voittomahdollisuudet ovat hyvin suuret :-) Kipin kapin TÄNNE osallistumaan!

| shirt  HM | maxi skirt BikBok | bag  New Look | shoes HM | bracelet Oasap* |


IMG_4623 IMG_4640 IMG_4531 2014-07-17 IMG_4658 IMG_4712 IMG_4631 IMG_4494 IMG_4641 IMG_4558 IMG_4639 2014-07-018 IMG_4709 IMG_4667 IMG_4515 IMG_4652 IMG_4638 IMG_4479

17 comments:

 1. Tuo asu pukee sua ihan hullun hyvin! Ja hei, mitkä paksut käsivarret!? Kuvissa ainakin näkyy urheilullisen timmit kädet :D Anyway, upea asu <:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Matildanna :-) Okei nytkun näitä kuvia katson, niin ei noi näytä kovin paksuilta :D Mulla vaan on ollu aina isot lihaksikkaat käsivarret mun pieneen kokoon nähden niin on jäänyt kammo paksuolkatoppeja kohtaan, höpsö minä!

   Delete
  2. Niinhän se on, että omassa päässä asiat ei näytä aina niin realistiselta..:D

   Delete
 2. Oi, näytätte molemmat tosi kauniilta! :) ja toi toppi on ihanan pirteän värinen, sopii sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos myös Riinan puolesta :) <3 Mä tykkään yhdistää asuihin jotain värikästä, pienempiä yksityiskohtia tai jopa koko asu, värit piristää kummasti!

   Delete
 3. oon aina pelännyt tällaisia hameita, mutta toi käy sulle tosi hyvin! ihanan värinen toppi kans :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tääkin oli mun ensimmäinen kerta ton hameen kanssa, mutta tykkään kyllä tooosi paljon :)!

   Delete
 4. vai pirtsakka! hihi ;) puspuss oli kivaa jälleen sun kanssa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. No sie oot ;) hiih niin todellakii oli <3

   Delete
 5. Voi kun ihania asuja! Itekkin kokeilin tota toppia hennesillä, mutta valkosena - harmi että jätin sen kauppaan kun nyt näyttää noin hyvältä sun päällä! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) <3 Sun pitää varmaan lähteä kiikuttamaan tämä toppi myös kotiin! :-D

   Delete
 6. Anonymous7/21/2014

  toi sun kaverin asu on aivan kertakaikkisen upea ♥__♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkäsin siitä toosi paljon!! :o <3

   Delete
 7. Anonymous7/21/2014

  ihana asu !!!!

  ReplyDelete
 8. Taas aivan ihana asu, Ira! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee tosi kiva jos tykkäsit :--)!!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)