8/23/14

BLACK HAT

Yay, nyt on taas vähän tummempaa tukkaa. Taitaa kyllä kohta haalistua, koska tämä ei vielä ole se väri mikä mulle laitettiin (aluksi hieman tummempi), höh, mutta ensi kerralla laitan taas vähän tummemmaksi :) New hat lover is here, nimittäin minä. Löysin vähän siromman hatun henkkamaukasta ja kiikutin sen tottakai heti kassalle. Nää hatut on ihan sika kivoja varsinkin näin syksyn tullen, pelastaa huonon hiuspäivän ja viimeistelee asun kuin asun. Tänään kuvailin asua kaverin laajiksella ja tuli kyllä hauskoja erilaisia asukuvia, vai mitä tykkäätte? Sää ei kyllä suosinut kuvatessa ollenkaan, piti muutamaan otteeseen lähteä ulos ja aina satoi, mutta saatiin lopuksi räpsittyä kuvat. Myöskään mun oikeasti piikkisuora hiuskuontalo ei tykännyt sadesäästä ja aamuinen kikkurapää oli mennyttä. Kuvissa huuliini laitoin tällä kertaa sitä oranssinpunaista huulikiiltokynää (lue edellinen postaus), jolle aluksi ajattelin olevan vähän käyttöä, mutta ooh tuo väri istui tosi hyvin.

Tää lomalainen on todella onnellinen nimittäin aamuisin olen saanut nukkua pitkään, olen nautiskellut omasta rauhasta sekä nähnyt ystäviä :) Treenitkin lähti sairastelun jälkeen kulkemaan yllättävän hyvin. Sain äsken inspiraatiopuuskan blogin suhteen ja teinkin kokonaan uuden pohjan blogille joka on aika samanlainen kuin vanha, mutta sain tehtyä paljon muutoksia, mitkä jostain syystä ei vanhassa mallissa toimineet. Taas hieman simppelimpi ulkoasu miellyttää ainakin mun silmään enemmän. 

Mä siirryn nyt lämpimän peiton alle, sillä aamulla on aikainen herätys ja lähtö poikaystävän kasarmille valapäivään. Good night homies have fun weekend ♥

 | shirt  HM | jeans  Dr.Denim | bag  HM| shoes Vans (fake) | hat HM |

k
hgh
2014-08-18 jkk jj IMG_6696 h miee gf Untitled

4 comments:

 1. Anonymous8/23/2014

  IHANA hattu!! Ite oon kans ettiny saman tyyppistä nyt syksyks. Hyvä kuulla et treenitki sujunu sairastelun jälkee, ku ite nyt toista viikkoo tällee puolkuntosena nii ei oo päässy treenaamaa meinaa pää hajota :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiittii mä tykästyin kans heti:-)!! Oli se aluksi aika rankkaa, kun tuntui ettei ole mitään voimia, mutta äkkiä ne sieltä löytyi :) Tsemppejä sulle sitten treenien jatkuessa!

   Delete
 2. Anonymous8/24/2014

  Millä muokkaat instagram kuviin ne reunat :)?

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)