8/20/14

OUTFIT AND NEW FAV COSMETICS

Mä oon fiilispukeutuja eikä multa löydy tiettyä tyyliä, se voi olla tyttömäistä, sporttista tai boheemia. Useimmiten päälle pääsee kuitenkin mun omanlaisia vaatteita, mitkä luokittelisin ainoastaan kategoriaksi Minä, katson kaapista vaatteet mitkä sillä hetkellä minua miellyttää ja se on mun mielestä muodikasta. Be your own inspiration. 

| shirt BikBok | shorts Pieces | shoes HM | sunnies Terranova | shoulder bag Victoria's Secret |

IMG_6038
IMG_6102 2014-08-06 IMG_6093 IMG_6000 2014-08-007 IMG_6020 IMG_6039 IMG_6113 IMG_6395

Mun uusi yhteistyökumppani Natural Code by Lumene lähetti viime viikolla ihanan yllätyspaketin joka piristi mun meikkipussia aikalailla. Mulla ei aikaisemmin ole ollut kokemusta, kuin Natural Coden ihonpuhdistustuotteista, joten nää meikit oli ihan uusia tuttavuuksia. Testasin jo tuota pinkkiä kynsilakkaa ja se on todella hyvää, levittyi tasaisesti ja ei vaatinut edes toista kerrosta, lisäksi kaupoissa taitaa maksaa alle 5 euroa, pitää varmaan kotiuttaa muutama lisää noita. Mulla löytyy paljon todella vanhoja kynsilakkoja, joten oli ihana saada muutama uusi kynsilakka :)

2014-08-18  
1. Juicy Popsicle 2. Cotton Candy 3. Cinnamon Twist

Natural Code on kehittänyt uuden kynänmuotoisen Candy Smile- huulikiiltokynän ja pääsin muutamaa kynää testaamaan. Ensinnäkin hyvin helppo levittää, riittävä pigmentti, kevyt koostumus ja etenkin Cinnamon Twististä sai ihanan kiillon huulille. Lisäksi nää sisältää kosteuttavia sekä huulta hoitavia aineita. Mun meikkipussi sekä arkimeikki ottaa avosylin vastaan nämä <3 Uutukaiset kynät ovat nyt kaupoissa, ainakin Sokokselta löytyykaikki kuusi eri väriä. Mun lemppari oli ehdottomasti Cinnamon twist.

Tämän postauksen asukuvista huulilta löytyy Cotton Candy!

IMG_6401

Olen tässä kesän aikana ihastunut muutamiin kosmetiikkaostoksiin ja ajattelin vinkata teille mun lempparit:

1. Wella Professionals silottava hiusöljy. Yksi päivän parhaista hetkistä on, kun pääsee laittamaan tätä öljyä hiuksiin. Wellan silottavassa hiusöljyssä on maaginen tuoksu, hiukset tulee pehmeiksi varsinkin, kun laittaa suihkun jälkeen ennen kuin kuivaa kokonaan hiukset. Jokapäiväisen hiusöljyn käytön jälkeen, mun hiusten rakenne tuntuu paljon pehmeämmältä ja tuoksu kestää läpi päivän.

2. The Body Shopin hajuvesi. Sain ystävältä tuparilahjaksi ja nyt oon joka päivä suihkauttanut tätä. Ihana hedelmäinen tuoksu ja yksi suihkaus riittää.

3. Pure* mineral powder ja mineral rouge. Mä en enään käytä mitään meikkivoiteita tai muita puutereita, koska olen rakastunut näihin Pure* mineraalimeikkeihin. Näillä mineraali tuotteilla saa erittäin kuultavan ja sileännököisen ihon. Multa löytyy myös muutama mineraali luomiväri joka on samaa sarjaa.

4. Sheinside 24 kappaleen meikkisivellin setti. Joku kyselikin kokemuksia näistä siveltimistä ja mä en ole huomannut mitään huonoja ominaisuuksia. Mulla nää on toiminut todella hyvin, sudit on pehmeitä ja niitä riittää paketissa paljon varsinkin silmämeikin ystäville. Hinta oli 13 euroa, joten voin suositella, mulla ne on päivittäisessä käytössä ja sutien väristä plussaa.

5. Lumenen virkistävä jalkavoide. Tää on ihan parasta!! Oon vinkannut tästä äidille ja monelle muulle ja heidänkin oli pakko tätä ostaa. Tää voide todella pehmentää yön aikana jalat ja antaa ihanan virkistävän sekä raikkaan tunteen. Lisäksi mun mamma kertoi, että jalkapohjakivutkin olivat vähentyneet :)

9 comments:

 1. Oi vitsi toi cinnamon twist!! muutenkin ihana sinä <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep se on iiihana!! ja sie myös <3

   Delete
 2. Voi kuinka nättejä kuvia! Ja noi huulikiillot näyttää niin söpöiltä :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/20/2014

  milloin oot noi kengät ostanu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan muutama viikko sitten, lastenpuolelta kylläkin :-)

   Delete
 4. Anonymous8/21/2014

  Mistä noita mineraalimeikkejä voi ostaa? Ja kerro lisää tosta hajuvedestä, nii voi mennä haistelemaan tarkemmin! Ps kiitos kun vastasit sivellinkysymykseen :) oot kyllä noussut mun lempibloggaajaks ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih kiitos :-) <3 Mä sain noita meikkejä tilaajalahjaksi ja yritin etsiä netistä nettikauppaa josta noita saisi, mutta en löytänyt. Mä voin yrittää vielä etsiä ja infoa kun löydän, koska noi on tosi hyviä ja en tiiä miten pärjään kun nää loppuu :D Eli tää mun hajuvesi on Indian night jasmine ja 100mm pullossa, aivan ihana tuoksu ja löytyy varmaan monia eri hajuja :)

   Delete
 5. Anonymous8/22/2014

  Annat aika töykeen vaikutelman, kun et koskaan vastaa instagramkuviin laitettuihin kysymyksiin. Mun käsitys susta muuttui heti paljon huonompaan suuntaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okie no en tiedä mikä on sun käsitys sanasta koskaan, mutta kyllä mä vastaan kysymyksiin heti kun kerkeän. Ja oon pahoillani, jos joskus joku kysymys on jäänyt kokonaan vastaamatta, en niin tahallaan tee.

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)