9/24/14

BABY

Voi rakkaus mä vaan sanon, on ne pienet vauvat niin hellyyttäviä <3 Pääsin kuvaamaan tutun vastasyntynyttä pienokaista ja oli kyllä suloinen tapaus, niinkuin siskot ja äiti myös. Jos joku muistaa, niin kuvasin viime syksynä saman perheen pieniä tyttöjä ja laitoin kuvia blogiin (KLIK). Moni noista kuvista päätyi myös tauluiksi ja näin eilen ensimmäistä kertaa miltä ne lopulliset valokuvat näytti seinillä, vau, mieletön idea. Otin muutamasta seinästä kuvat, että tekin vähän hahmotatte :) Oi, että mä tykkäsin niistä syksyisistä kuvista, mutta täytyy sanoa, että nää vauvakuvatkin on yhtä ihania. Näistä oikein hehkuu se äidin rakkaus. Kohta tässä alkaa jo vauvakuumetta pukkaamaan, joten siirrytään valokuviin!

Ollaanko täällä kiinostuneita näkemään tälläisiä vähän erilaisia mun ottamia valokuvia? :)

k vauva IMG_9217 vvv lklk 2014-09-20 jjh IMG_9220 jjki tytyr kjkj 2014-09-021 vauvaa jalat vv hh

8 comments:

 1. Ihania kuvia! :')

  ReplyDelete
 2. Oi kuinka hellyyttäviä kuvia!! Aivan ihania :) Ei varsinaisesti helpottanut tätä mun tän hetkistä jostain ihmeestä kumpuavaa vauvakuumetta, joka nyt ei ehkä muutenkaan ihan kaikkein ajankohtasin asia ole. Terveisin vasta opintonsa alottanut sinkku :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihana, että välittyy sinullekkin :') Voih joo mä voin kuvitella, kun vauvakuumeiset näkevät näitä pienoisten kuvia...:D Tää pienoinen oli kyllä valloittava tapaus!

   Delete
 3. Aivan järisyttävän ihania kuvia! ♥ Tässähän ihan sydän sulaa :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin suli sydän!! <3 Kiitoksia paljon :3

   Delete
 4. Voi kun toinen on niin pieni ja söpö :-) Mutta upeita on kuvatkin, laita ihmeessä tänne näytille jos lisää tulee jotain kuvauskeikkoja! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla, jos kiinostaa nähä toistekkin!! :) Mulla tulee välillä tälläisiä kuvailujuttuja :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)