9/19/14

CHECKED SHIRT WITH BLACK

Heips! Kuka huomasi, että ulkoasu muuttui taas hieman, mitä tykkäätte? Mä kyllästyn tosi nopeasti mun blogin ulkoasuihin... Mutta tää toivottavasti miellyttää mun sekä teidän silmää jonkun aikaa, kunnes keksin taas jotain uutta! :)

Inttileskeilyä. Poikaystävä on ollut armeijassa noin 2,5 kk ja aika on onneksi mennyt suhtkoht nopeasti. Vielä olisi vähän yli puoli vuotta jälellä ja uskon, että tuun ihan hyvin pärjäämään. Monesti on tullu iltoja, jolloin on älytön ikävä ja tekisi vaan mieli kääriytyä poikaystävän kainaloon, mutta sit oon yleensä laittanu sille jonkun söpön viestin. Kaikenkaikkiaan tää armeija-aika on tehny mun mielestä meille hyvää sillä, pikkuriidat ovat vähentyneet ja ei jakseta kinastella mistään turhista jutuista ja nykyään sitä odottaa vielä vähän enemmän sen toisen näkemistä, kun nähään harvemmin. Tottakai on niitä huonojakin puolia, esim. välillä jätkä palaa lomille älyttömän väsyneenä (kappas nukkuukin vaikka kokonaisen päivän kotiin päästyään hah) ja yhteyttä tulee pidettyä paljon harvemmin sekä ymmärrettävää on, että vapaat jaetaan mun, kaverien sekä tietysti oman ajan kanssa.

Tää ruutupaita ja mustien asusteiden yhdistelmä on mun viimeaikaisten asujen lemppari. Hattu pelasti juurikasvun ja sininen ruutupaita toi asuun piristystä. Tuo musta minilaukku, I love it, oikea tilaihme, sinne mahtui kännykkä, rahat, avaimet, huulivoide ja muutama muukin pikkujuttu. Kuvat otettiin ihanan Sofian kanssa aurinkoisessa säässä ja käytiin kahvittelemassa :)

| shirt Oasap*| jeans Dr.Denim | shoes HM | hat HM | bag HM |

IMG_7838 IMG_7872 IMG_7963 2014-09-015 IMG_7975 IMG_7935 IMG_7957 IMG_7890 2014-09-014 IMG_7893 2014-09-016 IMG_7850 IMG_7901

6 comments:

 1. Tosi kiva asu, voisin kelpuuttaa tuommoisen kivan ruutupaidan omaankin vaatekaappiini koska vain! :) olet niin kaunis<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voii kiitos Roosa :-) <3 Ruutupaidat on kyllä ihania!!

   Delete
 2. ihania kuvia! tykkäilen asusta kovasti :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ihan super paljon :-) <3

   Delete
 3. Mitkä ihanat kiharat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitos Minna :) <3 En ookkaan vähään aikaan näkyny täällä kiharoita!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)