9/28/14

GIRLY

Sunnuntai-iltoja toverit. Mulla on meneillään vaatekaappien päivitys syksyisiin asusteisiin. Olen raahannut kaikki syyskengät(syksy parasta aikaa kenkien osalta), paksuimmat neuleet, hanskat, pipot ja huivit ulos varastosta ja sain juuri ja juuri laitettua ne nätisti eteiseen kaappeihin. Mun piti mennä lenkille, mutta nyt pihalla on pilkko pimeää ja edessä olisi vielä järjetön tiskivuori(mistä hemmetistä sitä tiskiä oikein tulee koko ajan??). Sain työviikon päätökseen ja edessä olisi kaksi vapaapäivää, jotka ovat kyllä jo täynnä kaikkea menoa, haha tää on niin mua...

Tiistaina mulla on vihdoin kampaaja, on nimittäin taas pahemmanluokan kriisi meneillään tän tugen kanssa. Nää kuvat on otettu muutama viikko sitten, kun sitä juurikasvua ei vielä näkyny ja muutenkin ne tottelivat kuvia ottaessa, jes! Mun perus hiustyyli on heittää random-jakaus johonkin päin hiuksia ja antaa niiden olla joko auki tai sitten perusponnarilla. Yksi helppo tässä tukassa on se, että tosiaan mä voin pitää näitä ihan millä jakauksella tahansa ja ne pysyy siinä. Yksi suuuuri miinus on kuitenkin, että juurikasvu tulee kolmessa viikossa pahasti näkyviin ja sitten alkaa ne kriisit. Ja vielä toisena miinuksena, että mun hiukset raidottuu automaattisesti myös muutamassa viikossa, koska oikea värini on vaalea. Tosiaan, onhan se ihan kiva, että nää kasvaa ja paksuuntuu koko ajan. Anyways, tiistaina on luvassa jotain vähän erilaista ja toivottavasti hiukset onnistuu :) Keskiviikkona laitan kuvia niistä!

| shirt Sheinside* | jeans Gina Tricot | shoes Duffy | bag Oasap*| scarf Accessorize | watch Gina Tricot |


IMG_7427 IMG_7486 IMG_7493 IMG_7455 IMG_7429 IMG_7381 IMG_7489 IMG_7440 IMG_7468 IMG_7385 IMG_7480

4 comments:

 1. Tosi nätti meikki sulla näissä! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos <3 Tykkään useimmiten laittaa tälläsen glow- meikin :)

   Delete
 2. Anonymous9/30/2014

  missä käyt kampaajalla ja paljo sulla maksaa hiustenleikkuu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun kaveri iida laittaa mun tukkaa sen äidin kampaamolla :) se opiskelee kampaajaksi. Voih nyt en muista sen äidin kampaamon nimeä, se on kuusaan palvelukodissa :) Mä yleensä värjään ja siinä samalla napsin hiuksia niin se hinta vaihtelee, mutta saan vähän halvemmalla kun mitä nyt menisin kaupungilla varaamaan aikoja kampaamoihin! :D Voin sitten vinkkailla, jos iida päättää joskus omaa kampaamoa perustaa heh ;)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)