9/16/14

MAXI

Aurinkoista tiistai aamua toverit :) Mulla on iltavuoro, joten päätin herätä tänään vähän aikaisemmin, jotta pääsen aamuzumbaan. Sen jälkeen ajattelin siivota kämpän ja valmistautua duuniin!

Tuntuu kummalta, että syyskuussa on näin lämpimiä ilmoja, mutta en todellakaan valita. Olen yrittänyt ottaa kaiken ilon irti aurinkoisesta säästä ja ottanut muutamat kesävaatteet takaisin käyttöön. Olen nauttinut terassilla istuskelusta, auringonsäteistä jotka herättävät aamuisin, upeista auringonlaskuista sekä hyvistä lenkkeilysäistä. Mä liputan tän sään puolesta ja mutta en myöskään malta odottaa, että ruska alkaa, kunhan aurinko pilkottaa taivaalla. Nauttikaamme siis näistä ilmoista

Tämän kesän suosikkiasuste mun osalta oli maksihame/maksimekko, varsinkin tuo kuvissa näkyvä harmaa maksihame! Lisäksi raita, kukka sekä eläinkuosit näkyi mun kesän pukeutumisessa hyvin vahvana. Tässä raitapaita ja maksihame- yhdistelmässä pyörin kaupungilla, miltä näyttää teidän mielestä? :)

| shirt HM| maxi skirt BikBok | shoes Duffy | sunnies ChicaBooti | necklace HM | bag Vero Moda* | bracelet Oasap* |

IMG_8281 IMG_8177 IMG_8336 2014-09-011 IMG_8232 IMG_8329 2014-09-012 IMG_8284 2014-09-013 IMG_8306

11 comments:

 1. Anonymous9/16/2014

  onko sulla luonnostaan tollanen peppu vai ootko treenannu? :D ja jos oot treenannu nii millasii liikeit?:) mua ärsyttää suomalainen lautapeppu ja haluisin alkaa treenaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. On mulla luonnostaan pyöreä peppu, mutta oon kyllä tanssinu ja kovasti tehostanu sitä treeneillä :D Isompana mulla on varmaan tehonnu tanssit (street, zumba yms..), sitten talvisin hiihdän ja kesäisin lenkkeilen ja rullaluistelen. Näiden lisäksi treenaan salilla erikseen jalkoja monilla eri liikkeillä! Jos saliohjeistusta kaipaat niin kannattaa kysäistä sieltä salilta missä käyt, jos voisi neuvoa liikkeissä :)

   Delete
 2. täydellinen asu! <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/16/2014

  Heepis! Oon aatellu et voisin alottaa sielä studio dance pitillä, mut en oikee ottanu sielt sivuilt tolkkuu et voiko tällai keskellä syksyy alottaa nii osaisikko neuvoo? :) kiitän kovasti

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä voi ilmoittautua tunneille, jotka ei ole täyteen varattuja. Suosittelen kuitenkin aloittamaan vasta kevään kursseille, jotta pääset paremmin mukaan tanssisarjoihin :) Tottakai voit laittaa tanssikoululle viestiä, jos jokin mietityttää :) tässä varmaan viikon päästä on alkamassa muutama uusi ryhmä nuoremmille, kannattaa se tsekata myös vaikka en siis tiiä minkä ikänen oot!

   Delete
 4. Anonymous9/18/2014

  Ihana asu! Tää ei nyt liity aiheeseen mitenkään, mut luuletko että saa pysyviä tuloksia aikaan jos käy salilla kerran viikossa & sen jälkeen uimassa vähän palauttelemassa? Ruokavalio on ihan kondiksessa :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :)! Riippuu varmaan ihmisestä. Kyllä tolla saa varmaan parempaa kuntoa aikaiseksi pitkän ajan kanssa, mutta kyllä mä lisäisin esimerkiksi 2-3 salia ja uinnin, jos haluat saada nopeammin tuloksia:) Koska, jos ton yhden salikäynnin lisäksi tapahtuu repsahduksia ruoan suhteen niin tulee aikalailla +-0! Hyvä kuitenkin että sun ruokavalio on kunnossa, koska se on tärkeää ja auttaa tulosten saamisessa :)

   Delete
 5. Anonymous9/18/2014

  Hei, voitko kertoa tosta flickr-sivusta :) jos oon henkilö jolla ei oo blogia, niin voinko tehdä sinne ns. omat "kuvasivut", jos haluan kuviani julkaista jossain? onko ilmainen, ketkä näkee kuviani, voinko piilottaa joitain kuvia:)? Jos jotakin muuta pitäisi tietää niin viitsitkös kertoa? Kiitos jo etukäteen :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heips! Sinne voi tehdä tilin ihan kuka tahansa :) Tilin luominen tapahtuu tosi nopeasti. Sielä voi tehdä omia kuvasivula/albumeja ja niitä saa laitettua julkisiksi tai yksityisiksi :) Lisäksi se on ilmainen!! En oikein tiedä, että mitä muuta voisin kertoa.. Näillä pääsee jo pitkälle, kysy ihmeessä jos vielä jotain tulee mieleen, vaikka en mäkään älyttömästi tiedä flickristä :)

   Delete
  2. Anonymous9/19/2014

   Kiitos paljon :)! Näillä tiedoilla pääsee jo pitkälle!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)