9/2/14

NEW STUDIO DANCE PIT / MY BIRTHDAY PARTY

Syksy on saapunut! Mun syksynaloituksen merkki on yleensä omat syntymäpäivät joita vietin juuri muutama päivä sitten. Kesäloma sekä ihana elokuu sai mahtavan päätösviikonlopun joka sisälsi, Studio dance pitin uuden tanssisalin kutsuvierasjuhlat, mun 20- vuotis syntymäpäivät sekä korkattiin ystävien kanssa kämppä eli tuparitkin! Sain viettää viimeiset elokuun päivät mahtavien ihmisten kanssa ja hauskaa oli.

Synttäri/tuparit onnistui oikein hyvin, olin järjestänyt ystäville pientä purtavaa ja dippailtavia ruokia, jotka ilmeisesti maistui oikein hyvin sillä aamulla pöydällä oli enään muutama sipsi ja karkki haha hyvä niin! Liian vähän tulee järjestettyä illanistujaisia, pitäisi ehdottomasti kokoontua useammin ystävien kesken, vai mitä olette mieltä? Muutama tärkeä ystävä ei päässyt tulemaan paikalle (senkin syysflunssa), mutta toivottavasti sitten ensi kerralla <3

New Studio Dance Pit


Mun tanssikoulu ja yhteistyökumppani Studio Dance Pit järjesti viikonloppuna avajaiset, joissa juhlittiin uutta upeaa, nuorekasta ja erityisesti värikästä  tanssikoulua. Illan ohjelmassa oli uuteen tanssikouluun tutustumista, impro-esityksiä, breikkausta, bändejä, tanssimista, seurustelua ja syömistä, kiitokset Riikka-Liisa Kuopalle. Mutta kerrassaan vau mitä sielä oli saatu aikaan, nyt kelpaa tanssia Kouvolassa: Ihanat värimaailmat ja paljon paaljon tilaa, mikä on super jees. Otan syksyn aikana vielä parempia kuvia sisätiloista. Tanssi on ollut mulle aina tärkeä ja itseäni ilmaiseva harrastus, josta en tule luopumaan, varsinkaan nyt kun meillä on täälä mahdollisuus päästä tanssimaan Studio Dance Pitillä :)
Mulla oli tänään ensimmäinen mtv/streetjatkotason tunti, tai no köh köh menin vahingossa keskitason tunnille, mutta mitäs tuosta, koska tällä kertaa oli sama tanssi kuitenkin molemmilla. Oli tosi kiva päästä monen kuukauden tauon jälkeen tanssimaan ja uudet tanssitilat piristi huimasti. Odotan innolla syksyn uusia tanssisarjoja! 
 
Tänä kautena tanssilajeja on ihan laidasta laitaan ja monelle tanssitunnille on vielä paikkoja, joten käy ihmeessä ilmoittautumassa tunneille, vielä kerkeät! >TÄSTÄ AIKATAULUUN<

Blogissa ei ole vähään aikaan näkynyt mitään juhlakuvia joten kiva lisäillä näitäkin välillä! Nyt voitte uppoutua hetkeksi kuvien ja viikonloppuisen juhlatunnelman pariin! Mikäli et halua näkyä kuvissa niin tule kertomaan.

IMG_7662 party frendiit 14916788520_8d8bbdf258_c tytööt IMG_7654 Untitled ksks kfkfd nn Untitled 2014-08-026 tanssikoulu Untitled

9 comments:

 1. Anonymous9/02/2014

  mistä nuo farkut on noissa studio dance pit kuvissa mitkä sulla on jalasssa :)

  ReplyDelete
 2. ihania kuvia jälleen, ootte kaikki ihan sairaan nättejä!!! :-)

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/02/2014

  mistä oot ostanu ton huivin mikä sulla on instagram kuvissa?:o

  ReplyDelete
 4. Anonymous9/03/2014

  Millä objektiivilla olet ottanut nämä kuvat :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan perusobjektiivilla oon tainnu ottaa kaikki, EFS 18-55 mm.

   Delete
 5. Anonymous9/03/2014

  HUUHHU! jäin vaan jumiin toho kuvaan missä sulla on kunnon mahtava pyöreä pylly!!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)