10/28/14

AUTUMN VIBES

Kaunis syksy, minne se katosi? Näitä kuvia katsoessa en ehkä uskoisi, että vähän aikaa sitten täällä oli näin värikästä joka puolella! Tämän syksyn asut ovat olleet hyvin mukavuudenhaluisia, joissa melkein kaikissa on lämpimiä neuleita ja huiveja. Pimeyden myötä on mullekkin tullut pieni syysväsymys, mistä en tykkää yhtään! Toivottavasti tämä menis tästä parempaan suuntaan, ettei väsymys pahene. Onko muitakin syysväsymyksen uhreja? Urheilu ja riittävä ruoka on auttanu mua virkistymään ja köh.. kahvi.

Mulla ei usein näy nutturaa kuvissa, koska tunnen itseni kaljuksi vauvahiuksien takia :-D Mutta näistä nutturakuvista tykkään, koska värit mukautuu hauskasti. Lisäksi maailman seitsemäs ihme on, että mulla on kajaalia silmissä, tää tapahtuu ehkä kaksi kertaa vuodessa. Mutta ei se kajaalikaan hullummalta näytä, viihdyn kuitenkin enemmän ilman, koska välillä tulee suttuinen olo kajaalien kanssa. Entäpä smaragdin vihreä sekä burgundy, iiks, mitä te tykkäätte niiden yhdistelmästä?

Mun koti on tässä lähiaikoina saanut taas muutamia kivoja uudistuksia, ajattelin huomenna kuvailla sisustusjuttuja, jotta voisin tällä viikolla tehdä uutta kämppäpostausta. Lisäksi hiustenhellimispostaus on työn alla ja paljon olisi ideoita blogin suhteen. Nyt mä yritän vetää itsestäni niskasta kiinni ja postailla useammin. Onneksi tällä viikolla on enemmän vapaapäiviäkin mikä helpottaa todella paljon.

Nyt armeijan ollessa melkein puolessa välissä, alkaa ikävä painamaan. Varsinkin nämä syysillat, jotka useimmiten viettäisin poikaystävän kanssa tuntuvat vähän yksinäisiltä. Dani on myös todella paljon kiinni ja äsken sillä oli ensimmäistä kertaa pidennetty viikonloppu. Mutta oon vieläkin sitä mieltä, että tää vain vahvistaa (ja on sitä tehnytkin jo), lisäksi tähänkin asti ollaan ihan hyvin pärjätty, niin en usko, että kuolen kokonaan ikävään! Tällä hetkellä paras tunne on aina se, kun tiedän että muru tulee kotiin tänään.

| knitting Cubus | t-shirt Gina Tricot | jeans Vero Moda*gifted | shoes Nelly.com | scarf Monki | bag HM |

IMG_0281 IMG_0261 IMG_0239 2014-10-098 IMG_0289 IMG_0262 2014-10-100 IMG_0320 IMG_0287 IMG_0280 2014-10-099 IMG_0277

11 comments:

 1. Äh poistin vahingossa yhden kommentin. Kiitos Henna huivikehuista! :)

  ReplyDelete
 2. Kauhea ikävä tuota kaunista värikirjoa! :) nyt ulkona on vain harmaata! Onneks kynttilät ja suklaa pelastaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kyllä on ikävä :(! Totta tuo, että ne pimeät illat ovat ihan mukavia kotona viltin alla :)

   Delete
 3. Ihania kuvia :) oispa edelleen noin värikästä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Ja voih kumpa olisi!

   Delete
 4. Hullun ihana huivi! Ja hullun ihanat värit näissä kuvissa! :) Nyt kun ulos kattoo ikkunasta, niin kovin on kaljun näköinen luonto :<

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon! <3 Onneksi löysin tän huivin tuolta kaapin perukoilta, mäkin tykkään hirveästi :) Ulkona on kyllä super karua.. tulis edes lunta!

   Delete
 5. Anonymous10/28/2014

  Tosi upeita kuvia, ja huivi on ihanan värinen <3 :-)

  ReplyDelete
 6. Upeita kuvia, ihan mahtavat värit!! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Minna! :) Mustakin tolloin oli upeat värit <3

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)