10/29/14

VINKKEJÄ HIUSTENHOITOON

Mun hiuskuontalo on muuttunut elämän aikana tosi paljon ja ihan oikea hiusvärini on suomalaisille yleinen, perus vaalea. Mulla on ollut melkein vitivalkoiset hiukset, alta mustat, vähän lyhyempää, olkapäihin saakka, jos minkä moista raitaa, mustanruskeaa ja punertavaa. Yläasteella mun hiukset ei kärsineet värjäilyistä ja sain esimerkiksi punaisista hiuksista takaisin blondit. Tosiaan värjäsin silloin ekaa kertaa vaaleat hiukset pois, piti tulla kuparin väriset, mutta niistä tulikin viininpunaiset... Mulla on hyvin vahva punapigmentti joka haittaa aika paljon värjäilyjä, sillä värissä ei saa olla paljoa lämpöä. Hiusten pituus ei ole ollut koskaan kovin pitkä ennen amiksen päättymistä, vaan semmoista keskipitkää aikalailla.

Amiksen jälkeen mun hiukset koki jonkinlaisen kasvupyrähdyksen ja luulen muutamien uusien tapojen edistäneen hiusten kasvua, joista kerron teille kohta.

2014-10-101

Tämänhetkiset hiukset ja miten sain ne kuntoon vaalennuksen jäljiltä:

Mulla oli ollut n. 4 vuotta tummanruskeat hiukset ja halusin vähän uutta, joten tälläiset näistä nyt tuli kuukausi sitten. Aluksi meinasi itku päästä, koska vaalennus teki huonoa mun hiuksille. Ne oli hyvin hauraat, kaksihaaraiset, harjatessa katkeilivat, pituutta lähti, elottomat, kiillottomat, vihertävät ja samalla kellertävät, karheat ja lista jatkuu... Eli vaalennus ei ehkä ollut hyvä idea.... paitsi, että onneksi tein muutoksen, sillä oikeanlaisilla jälkihoidoilla sain "loihdittua" näistä mielestäni oikein ihanat ja mieluiset. Myös hiuksien elo ja kiilto on palannut takaisin, jes :) Mutta miten?

- Heti kampaajalla leikkasin yli 2cm pois, jotta hiukset tuntuivat vahvemmilta.
- Ensimmäisinä päivinä vältin hiusten harjaamista, koska hius oli niin haurasta ja ne katkeilivat ja hamppuuntuivat helposti.
- Ensimmäisellä pesukerralla käytin syväkosteuttavaa shampoota (Schwarzkopf Moisture Kick) ja pidin Wellan sävyttävää hoitoainetta ainakin 5 minuuttia päässä. Jonka jälkeen hiukset imaisivat tosi hyvin kosteuden ja hoitsikka poisti jo ensimmäisellä kerralla vihreyttä ja pehmensivät latvat. Sävynä hoitsikassa käytän Cool Brunette.
- En kihartanut hiuksia ainakaan 2 viikkoon (suoristusrautaahan en omista myöskään)
- Kuivauksen yhteydessä käytin kosteuttavaia suihkeita ja silottavaa hiusöljyä.

Muutamassa viikossa hiukset alkoivat saada eloa takaisin! Suurimmaksi osaksi auttoi oikeanlaiset hiustuotteet jotka korjasivat ja kosteuttivat hiuksia.

Eli neuvona samassa tilanteessa oleville: Hoida ensin kuntoon hiuksen rakenne, ennenkuin menetät toivon!


IMG_0611

Myös pienillä teoilla saat kasvatettua ja vahvistettua hiusta. Lue siis nämä ennenkuin luovut toivosta huonon hiusrakenteen kanssa.

10 vinkkiä saada pidemmät ja parempikuntoisemmat hiukset (omia kokemuksia)

1. Harjaa hiukset suoriksi ennen pesua.
Näin helpotat huomattavasti hiusten setvimistä suihkun jälkeen, etkä menetä pesun aikana tai sen jälkeen niin paljon hiuksia.
 
2. Leikkaa joka kampaamokäynnillä n. 2 cm pois (huonot), tai josset käy kampaajalla niin leikkaa n. kolmen kuukauden välein. Kun olet tehnyt näin ainakin 3 kertaa, voit vähentää hiustenleikkuuta esim. pelkästään huonot latvat joita ei pitäisi olla enää paljoa.
Aloin leikkaamaan hiuksia joka kampaamokäynnillä joskus 4 vuotta sitten. Ensimmäisenä vuotena hiukset ei kerenneet kasvamaan paljon, mutta rakenne tuli vahvaksi ja kaksihaaraisia ei ollut. Sitten yhtäkkiä hiusten kasvu kiihtyi ja vähensin leikkuumäärää. 

3. Kokeile apteekista ostettavaa Biotiinia nopeuttamaan ja vahvistamaan hiuskasvua.
Olen itse syönyt biotiinia 3 kuukautta ja olen huomannut jo pientä kiihtymistä hiusten kasvussa, koska ne on nyt jo samanmittaiset mitä olivat ennen vaalennusta. Lisäksi kynnet kasvaa todella nopeasti. Huonona puolena on, että saa sitten sheivailla muitakin paikkoja useammin :-D Kysy apteekista millainen lisäravinne käy sinulle parhaiten. Lisäravinteiden syönti ei kuitenkaan ole pakollista ja se ei kaikilla tehoa.
"Jos syö kananmunan päivässä, se vahvistaa hiuksia paremmin kuin mikään pilleri."- HiusAkatemia
 
4. Käytä kuumia rautoja niin harvoin, kuin mahdollista! Ja kuumia rautoja/fööniä käytettäessä laita hiuksiin lämpösuojaa.
Hiukset kärsii todella paljon, jos tulikuumalla raudalla sihauttelee harva se päivä. Mun ei onneksi tarvitse näitä suoristaa ja kihartelen kerran ehkä 2-3 viikon välein. Harmillista kyllä, että tosi moni joutuu suoristamaan hiuksia päivittäin, vaikka onhan varmaan olemassa parempia rautoja jotka ei vaurioita niin paljon?:)

Jos haluaa kiharat hiukset, ei niitä myöskään tarvitse aina kuumalla raudalla tehdä. Laita illalla hiusten pesun jälkeen muutama letti päähän niin aamulla on ihanat kiharat letin avatessa! Nykyään netissä liikkuu myös paljon muita kiharruskeinoja ilman rautaa, kannattaa googlettaa.

Muistathan, että myös föönäus kärsii hiusta. Jos vaan mahdollista, niin anna hiusten kuivua itsestään :) Mä olen myös säätänyt föönini viileämmäksi, ettei se puhalla tulikuumaa ilmaa.


5. Käytä paljon hoitoainetta.
Jos hiukset ovat karheat ja huonossa kunnossa, niin käytä ihmeessä enemmän hoitoainetta! Ei kannata pelätä sen rasvoittavan hiusta, se on aikalailla myytti, että rasvoittaisi, ei ainakaan mulla ole rasvoittanut ylimääräistä vaikka hoitoainetta löträän. Muistat vaan pestä sen kunnolla pois :) Perus hoitoainettakin voi pitää välillä pidemmän aikaa päässä niin saat siitä tehohoidon. Tehohoitoaineitakin kannattaa käyttää kerran 1-2 viikkoon ja antaa sen vaikuttaa vaikka sillä välin, kun nautit saunasta tai kuorit naamaa.


6. Pyri vähentämään hiusten pesukertoja edes päivällä.
Saattaa kuulostaa iljettävältä pidentää vaikka kaksi päivää pesuväli, mutta trust me, it works. Ennen pesin hiuksia joka toinen päivä ja ne rasvoittuivat nopeasti myös samaa tahtia. Nyt pesen hiuksia n. 6 päivän välein eikä ne rasvoitu melkein ollenkaan. Pikkuhiljaa aloin vähentämään pesuja ja aluksi vaikeimpina päivinä ennen pesua pidin pöyheää nutturaa tai vaikkapa pipopäivän. Treenatessa mä en valu hikeä eikä päänahka rasvoitu, niin mulla ei myöskään likaannu hiukset helposti. Aloitin pesuvälin pidentämisen 4 vuotta sitten ja nyt mulle on ollut jo kauan helppoa olla pidempään pesemättä näitä. Huomasin, että etenkin pesupäivinä menetin paljon hiuksia ja niitä muutenkin käsiteltiin enemmän (suoraksi harjaaminen, kuivaus), joten päätin kokeilla tätä tekniikkaa. Kun pidentää pesuväliä, hiukset tottuvat siihen, eivätkä rasvoitu niin nopeasti, näin ollen ne saavat vähemmän rasitetta ja vahvistuvat. Tähän prosessiin saattaa mennä muutamakin kuukausi, kun hiukset tottuvat, mutta mulla se tepsi ja jo vuoden päästä huomasin, että hiukset olivat kasvaneet hurjasti.


7. Tangle teezer
Tangle teezerillä oon saanu harjattua pahimmatkin takut, se ei katko hiuksia ja harjaus on hellävaraista. Varsinkin ennen tangle teezeriä mulla meni 10 minuuttia saada hiukset pois takuista suihkun jälkeen. Tavallisella harjalla en meinannut saada hiuksia auki ja usein ne katkeilivat. Jos et ole kokeillut tangle teezeriä, niin kokeile ihmeessä ja ihastu, kuinka helppoa hiusten harjaaminen on!
 
8. Hyvä ruokavalio
Hyvä ja oikeanlainen ruoka vaikuttaa tottakai myös hiuksiin, koska nekin tarvitsevat ravintoa. Varmista, että saat tarpeeksi rasvoja, hyviä hiilihydraatteja, proteiinia, kalsiumia ja juo vettä paljon:) Eli suomeksi, monipuolinen ruokavalio.

"Miten syöminen näkyy hiuksissa?
Ruualla on selkeä yhteys hiusten kuntoon ja ulkonäköön. Hiukset saavat ravinnon viimeisenä kehossa, joten vääränlaiset ruokailutottumukset näkyvät niissä helposti. Jos tukka alkaa kuivua tai ohentua, kyse on yleensä rasvan ja veden puutteesta." -
Hiustutkija Annikki Hagros-Koski
 
9. Tunnista hiustyyppisi
Onko se kuiva, hauras, rasvainen, kiilloton, värjätty... Nämä ja monta muuta seikkaa kannattaa ottaa huomioon hiustuotteita hankkiessa. Oikeanlaisilla heikkoa aluetta hoitavilla tuotteilla saat parempia tuloksia aikaan.

10. Käytä joka päivä hiusöljyä
Ota pysyväksi päivärutiiksi laittaa hiusöljyä, esim Wella Professionals sarjasta löytyy muutamalle eri hiustyypille hyviä hiusöljyjä, sekä myös SP:n hiusöljy on hyvä vaihtoehto. Saat hiuksiin lisää kiiltoa ja rakenne paranee. Aluksi ei välttämättä huomaa mitään eroa, kun on ottanut hiusöljyn käyttöön, mutta pidemmällä ajalla huomaat sen kyllä. Tämä on aine, johon kannattaa sijoittaa :)

+1 Jos on varaa, niin suosittelen alemmissa kuvissa olevia kampaamon hiustuotteita, olen todennut ne kaikki tehokkaiksi. Kaikkien hinta on alle 20 euroa ja osan olen ostanut alennuksista.

IMG_0100

Schwarzkopf BC Bonacure kosteuttava shampoo sekä hoitosuihkeet (värjätyille ja kosteuttava). Näitä olen testannut muutamat kerrat ja sain tosi hyvän kosteutuksen heti ensimmäisellä kerralla. Vielä en ole suurempia muutoksia huomannut.

IMG_0232

Näitä Wella Professionals tuotteita olen käyttänyt jo pitkään, enkä tule kyllä luopumaan! :-D

Oil reflections jättää ihanan kiillon ja tuoksun hiuksiin.
Color recharge on hoitava sävyte joka tekee hiuksista äärettömän pehmeät ja lisäksi antaa hiuksille väriä ja kirkastaa sitä.

Enrich tuotteet korjaavat hiusta, antaa niille vahvemman rakenteen ja jättää ihanan tuoksun.

IMG_0680

Sävytteillä värit saavat lisäpotkua ja eloa. Lisäksi saat muunneltua hieman hiusväriä!


IMG_0682

Wella Professionals Brilliance tehohoitoa käytän parin viikon välein. Uusimpana tulokkaana on Loreal Professionals korjaava hoitoaine, jonka löysin puoleen hintaan Sokokselta. Kokeilin tätä tänään ja hiukset oikeasti tuntuivat vahvemmilta ja oi vitsi mikä tuoksu, hoitsikka taisi tulla jäädäkseen. Voin kertoa myöhemmin lisäkokemuksia.

IMG_0652 IMG_0235 IMG_0227 2014-10-102

Onko teillä jakaa muita vinkkejä, esim hyväksi todettuja tuotteita tai kikkoja hiusten kasvatukseen? Tai kerro vaikkapa sun hiusten tarina, musta on mielenkiintoista kuulla :)

Kerro myös ihmeessä piditkö postauksesta ja mitä tykkäätte näistä mun tänhetkisistä hiuksista?


IMG_0610

badhairday

30 comments:

 1. Olipa hyvä postaus! :) Tuli kyllä erittäin hyvään saumaan - täällä suunnalla onkin just meneillään pieni hiusten "elvytysjakso" :D Sulla onkin kyllä ihanan paksun ja kivan näköinen tukka :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ja toivottavasti näistä kikoista on apua sun hiusten elvytykselle :-)!!

   Delete
 2. Anonymous10/29/2014

  Mulla on aika saman värisen tukka kun sulla:) niin pakko kysyä että miten toi latte-sävyte toimii sun hiuksissa tai siis että vaalentaako/kirkastaako se väriä paljonkin ja tekeekö se hiuksille huonoa? Koska mulla on sama juttu mun hiusten kanssa että nniissä on vahva punapigmentti niin haluisin saada tätä mun vaaleempaa hiusta paremmin luonnollisemman näköiseksi! Ps.oot kyllä hirmu suloinen:-) oot niin pikkunen, kuinka pitkä oikeen olet? Vaikka hyvän mun on sanoa kun itse olen 154cm ja oon 17vuotias...enkä tästä enään kasva :D ja yksi kysymys vielä, että mistä saat inspiraatioo treenaamiseen? Oot niin hyvässä kunnossa, just sellasessa "sopivassa" ettet oo mikään liian lihaksikas vaan just sellanen täydellinen :---)!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo vielä kokeillu tuota latte- sävyä, mutta ajattelin ensi pesukerralla kokeilla :) Voin tulla tähän sitten kirjoittamaan näkyykö ekalla kerralla tuloksia! Oon 142 cm.. :D Joten sähän olet pitkä verrattuna muhun! Mä saan motivaatiota värikkäistä treenivaatteista, muiden treenikuvista ja tottakai ne omat tulokset antaa lisää motivaatiota. Siihen vaatii paljon oma-aloitteisuutta! Mutta ei mullakaan ole motivaatiot ihan huipussaan, tällä hetkellä olen aikalailla fiilisliikkuja. :) Kiitos kehuista ja pyh tuolle täydelliselle, mutta arvostan kommenttia ;-)!

   Delete
 3. Anonymous10/29/2014

  pakko näin kampaajana sanoa,että hoitoaine tulis hieroa nimenomaan myös hiuspohjaan,jotta se hoitaa myöskin hiusjuurta,tämä hiusjuuren hoito edistää sitä hiuksen kasvua,mitä paremmassa kunnossa hiuspohja on,sitä paremmin hius voi! myöskään aina blondattuun ja muutenkin käsiteltyyn hiukseen ei tarvita kosteutusta,vaan rakennepaikkausta,eli esim samasta sarjasta kun toi moisture kick niin repair rescue,se on usein parempi ja hoitampi,moisture kick on usein suositeltu melko luonnon hiukseen joka on hieman sähköinen :) ja myöskin föönaus rasittaa hiusta yhtä paljon kuin raudat,mutta oikeanlaisilla lämpösuojilla hiusta voi suojata kuumalta,ei tietenkään täysin mutta ainakin osittain! mutta hyvä postaus ja kivoja vinkkejä! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon tästä kommentista, arvelinkin, että siellä saattaa olla muutamat kohdat joista en ole täysin varma :) Hoitoainejutun kävin heti korjaamassa ja mainitsin myös föönauksesta ja lämpösuojasta! Kiitos myös tuosta rakenteen korjaus vinkistä, onneksi sain myös kosteuttavilla rakenteen kuntoon. Nopeampaa olisi varmaa tuo repair rescue. Kiva, jos tykkäsit postauksesta ja tuhannet kiitokset korjauksista <3 :-)

   Delete
 4. Anonymous10/30/2014

  Hiuksia lähtee joka päivä n.60-100 kappaletta, mutta myös enemmän on mahdollista, riippuen siitä onko hiuksia pidetty kiinni tms. eikä hiuksia oestessä lähde sen enempää tukkaa, se harjaus auttaa siinä mielessä, että siltä lähtee ne irronneet hiukset, eikä ne sitten lähde siinä pesun yhteydessä. En tarkottanu tätä mitenkään nipotus mielessä, koulussa vaan oppii kaikkee tukasta nii aattelin kertoo:) sulla on tosi upee tukka ja meillä kanssa koulussa moisture kick on yks suosikkituote!!

  ReplyDelete
 5. Anonymous10/30/2014

  Tarkoitatko hiusten pesulla ihan niinkun shampoopesua vai yleisestikkin kastelua? Eli esim treenaamisen jälkeen jos menet suihkuun niin käytätkö tyyliin suihkumyssyä? :) olis unelma tollanen hiustenpesuväli...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tarkoitan shampoopesua :) En käytä suihkumyssyä, laitan hiukset nutturalle ja välttelen pään kastelua, mutta eipä se haittaa jos vähän kastuu :) Tälläsen hiusvälin saa vain totuttelemalla, mutta on tää kyllä kivaa, kun ei rasvoitu moneen päivään!

   Delete
  2. Anonymous11/03/2014

   eri ano: eli siis et pese hiuksiasi jokaisen treenin jälkeen? miten saat hikoilleet hiukset noin hyvään kuontaloon?

   Delete
  3. En :) Mulla on joku juttu, en valu melkein ikinä hikeä vaikka mitä tekisin... tai ehkä muutama pisara on joskus tullut jostain taipeesta! Tulen aina vaan tosi punaiseksi :D Joten ihan vaan noilla tekstissä vinkeillä pidän nää puhtaina, mustakin on kyllä hassua, että nää on puhtaanoloiset treenien jälkeen. Tottakai, jos mun treenaamiset lisääntyisi paljon, niin lyhentäisin pesuväliä heti, kun hiukset näyttää likaisemmilta!

   En tietenkään kannusta siihen, että treenien jälkeen ei pese hiuksia, koska osalla ne saattaa olla aivan hikiset. Hygienia ennen kaikkea :-)

   Delete
 6. Anonymous10/30/2014

  Hiuskikkana jos haluaa vaalentaa hiusta ni suosittelen c-vitamiini vaalennusta! Useamman kerran vaatii jos haluaa suuria eroja, mutta rasittaa hiusta hyvin vähän :) hoitoaineella vaalennuksen jälkeen asia on jo korjattu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Okei, en ookkaan kuullu tuollaisesta :) Mä värjään kampaamossa, niin niillä on varmaan parhaimmat keinot käytössä sielä :) Pitää varmaan tutustua, jos vielä joskus päädyn vaalentamaan!

   Delete
 7. voi miten kiva postaus :) sulla on kyl tosi upeet hiukset!

  ReplyDelete
 8. Voi kiitos! Tää tuli hyvään saumaan, terkuin hiuskriiseilijä...
  Oon kyllä monesti kattonutkin, ku sulla on niiiiin ihanan hyväkuntoiset hiukset: paksut, pitkät ja kiiltävät. Jospa näillä vinkeillä ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että, kiitti palautteesta :-) <3 Kiva, jos näistä vinkeistä oli apua, koska mulla ne on tepsineet!

   Delete
 9. Ihan loistava postaus, kiitos tästä! :-) Oon biotiinia halunnu kokeilla jo pitkään, mutta nyt mä tän postauksen seurauksena päätin sen halun toteuttaa. Tykkään muutenkin sun blogista ihan älyttömästi, vaikka en sitä vielä muutamaa viikkoo pitempään oo kerennykkään seurailemaan! keep going♥

  ♥: http://wonderlandxxtuuulis.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos aivan todella paljon ja ole hyvä vinkeistä :-) <3 Kannattaa kokeilla biotiinia, vaikkei aluksi meinaa huomata näkyviä muutoksia, nyt mä en enää uskalla lopettaa sitä, koska ainakin kynnet kasvavat nopeasti ja luulen sen auttavan myös hiuksiin!

   Delete
 10. Anonymous10/31/2014

  Föönaatko hiukset aina pesun jälkeen:)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En silloin, jos ei ole kiire, mutta useasti kyllä! Föönaan vähän viileämmällä, ettei hiukset kärsi niin paljon siitä :)

   Delete
 11. Anonymous10/31/2014

  Se vaan että hiusten latvojen leikkaaminen ei vaikuta hiusten kasvunopeuteen :-) Ne latvat toki katkeilee vähemmän (koska niitä kuivia latvojakin on vähemmän) mutta se kasvuvauhti ei nopeudu vaikka kuinka niitä hiuksiä pätkisit sillä hius kasvaa tyvestä :-) Kyllä sä tämän varmaan jo tiesitkin, mutta tekstistä sai sellaisen kuvan että leikkaaminen nopeuttaisi hiusten kasvua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt, kun ne on hyvässä kunnossa leikkaamisen ansiosta, vahvistaa se myös hiusten pituutta! En siis tarkoittanut, että tyvi kasvaa nopeampaa, mutta ehkä joku tajusi tämän pointin :-)

   Delete
 12. Hyviä vinkkejä olit koonnut! Tuota pesuvälien pidentämistä olen usein harkinnut, mutta pelottaa kuinka karsean näköiseksi tukka menee parissa päivässä, Ilmeisesti se kuitenkin on kokeilemisen arvoinen juttu :) Tosi kauniit ja luonnollisen näköiset hiukset olet saanut kasvatettua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista :)! Kannattaa kokeilla hiljalleen, ja viimeisinä päivinä suosittelen kuivashampoota ja nutturaa! Hiukset kyllä tottuvat pikkuhiljaa uuteen rytmiin ja vaiva on sen arvoista :)

   Delete
 13. Anonymous11/04/2014

  Moikka! Mistä noita varrellisia TangleTeezereitä löytää? Mulle ei oo vielä tullu missään vastaan! :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glitterissä oli ainakin vielä vähän aikaa sitten! Käy sieltä katsomassa :-) En oo paljoa muualla nähnyt, mutta toi varrellinen on kätevämpi!

   Delete
 14. Anonymous11/12/2014

  Mulla ei kyllä toi pesuvälin pidentäminen oo toiminut sitten yhtään! :( Ihan sama peseekö joka päivä vai kerran viikossa, yhden päivän voi pitää auki ja sen jälkeen on ihan littana lättänä rasvakasa. (Ellei tukkaa oo erikseen kuivattanut kihartimilla tms tai tunkenut paljon kuivashampoota/hiuspuuteria) Toisaalta sun tukka näyttää tosi paksulta niin ne helpommin pysyykin rasvattomimpina ja kuohkeampina :)

  Kampaaja muuten sanoi että hoitoainetta läträtään ihan turhaan, ei sitä tarvi kuin noin parin herneen kokonen pala, enemmästä ei oo mitään hyötyä kun ei se hius pysty enempää imemään. Ja pyyhekuiviin hiuksiin ettei hiuksissa oleva vesi estä imeytymistä.

  ReplyDelete
 15. Anonymous11/12/2014

  PS. Edelliseen kommenttiin on pakko lisätä että Teezerin lisäksi ehdottomia ovat Invisibobblet! Eli ne puhelinlangan näköiset ponnarit. Ei katko hiuksia sitten yhtään, mitä tavallinen kangasponnari tekee. Nykyään tekee ihan pahaa kattoo kuinka ihmisillä on jotku kurjat kumilangat vaan tukkansa ympärille kiristettynä. :D Ja venyy niin ihanan paljon että lähtee tukasta pois älyhelposti vaikka ois minkälainen sotkunuttura.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista :)! Jep, tottakai pyyhekuiviin hiuksiin. Mulle on taas kerrottu, ettei sitä hoitsikkaa tarvitse säästelläkkään, mun hiukset vaatii aika paljon, mutta sekin on varmaan jokaisella oma juttunsa :) Mä ihmettelen noita muovisia ponnareita, koska se jäi kamalan pahasti mun hiuksiin kiinni ja repi niitä... päätin etten käytä niitä enää, koska se tuntui ihan kamalalta ottaa se pois päästä! Tosi moni on kyllä kehunut niitä ponnareita, en tajua miten mulle kävi noin niiden kanssa... Mutta mahtavaa jos ne on sulla toimineet :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)