10/6/14

WEARING LEO

Nyt on alkanu se aika, kun kahvikupponen maistuu entistä paremmalta ja peiton alta ei millään haluaisi nousta. Illat on kiva viettää kotona viltin alla kauniiden kynttiläviritysten kanssa teeveen ääressä. Pihalla on mukava käppäillä ja katsella mitä kauniimpaa puiden kirjoa. Töissäkään ei niin haittaa olla viileämmillä säillä, ja no, sen huomaa, että asiakkaitakin on koko ajan vaan enemmän.  

Mä olen aikamoinen eläinkuosien kuluttaja, varsinkin leopardi on kuulunut mun lempikuoseihin jo pitkänaikaa. Oon miettinyt että tykkään pukea oikeastaan kaikkia värejä ja kuoseja, paitsi ehkä vihreää en niin osaa pukea. Muuten mulle käy kyllä käärmekuviosta siniseen melkein kaikki! Mä en jaksa käyttää pelkästään mustaa, kun on olemassa kaikkia muita ihania vaihtoehtoja, näin se vaan on. Mä en ennen lämmennyt pitkille neuleille, ajattelin näyttäväni pieneltä viittamieheltä, koska ne neuleet menee mulla vähän alemmas kuin muilla hahha. Nyt oon oikeastaan hieman rakastunut pidempiin neuleisiin. Lisäksi mun asuista löytyy nykyään paljon valkoista! Anyways, tää asu on muuten aika basic noiden valkoisten asusteiden ja perus sinisten korkeavyötäröisten housujen kanssa, mutta pitkä leopardi-neule tuo sen säväyksen. Miltäpä näyttää, entä saako se napa vielä vähän vilkkua?

| t-shirt KooKai | knitting HM| jeans Dr.Denim | shoes Duffy | necklace HM | bag HM | watch Gina Tricot

IMG_8867 IMG_8819 IMG_8813 2014-10-01 IMG_8602 IMG_8849 IMG_8882 IMG_8791 IMG_8842 IMG_8875

8 comments:

 1. Pisti heti silmään toi sun kaulakoru, aivan ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon :) Se on musta kiva, kun on ruusukullan värinen :)

   Delete
 2. Anonymous10/08/2014

  Eihitto! Ompa kiva toi neule :) oon aina miettinyt että sopisko mulle tollane ku oon lyhyt mut näköjään mäkin voisin harkita :D ja hei mitä koulua sä oot käyny lukio/amis? Ja kuinka vanha ootkaan ? (Löysin tän sun blogin vähä aikaa sit ni siksi kyselen,sori)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitti ja kokeile ihmeessä tälläistä pitkää neuletta:) Mukava että löysit tänne! Mä kävin kauppiksen ja oon tällä hetkellä duunissa, yritän kyllä hakea kouluihin par aikaa. Oon 20 :)

   Delete
 3. Anonymous10/17/2014

  Haluaisin just ton väriset hiukset ku sulla tässä :) ootko käyny kampaajalla vai itse värjänny? millä värillä voisin värjätä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole näitä itse värjännyt. Mulla oli tyvi tummempi ja muut hiukset yhdellä värillä sekä raitoja mulla tulee luonnostaan ajan kanssa! Mä käyn kampaajalla ja nää tummemmat hiukset mulla oli hyvin pitkään, joten en osaa yhtään sanoa millä värillä nää värjättiin :-( Koita löytää mukava väri!

   Delete
 4. Anonymous6/19/2015

  Kuin pitkä oot?

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)