11/21/14

ABOUT ME

Siellä on varmasti monia uusia lukijoita jotka ovat hypänneet mun blogin matkaan, mutta ei tiedä paljoa bloggaajasta, eli minusta. Ajattelin tehdä pienen tietoiskun niin tiedätte millaisen ihmisen blogia luette :-)

Olen 20- vuotias Ira ja olen asunut koko ikäni Kouvolassa. Tätä ainutta blogia olen pitänyt vuodesta 2010 ja vasta äsken poistin muutaman vanhimman vuoden postaukset, koska niissä oli hyvin teinimäistä tekstiä, joten parempi ettei ne ole enää näkyvillä :-D Opiskelin kauppiksessa tieto- ja viestintäalan perustutkinnon ja olen tällä hetkellä viettämässä toista välivuotta. Vielä ei ole napannut jatko-opiskelujen kanssa ja mulla on vielä vähän mietittävä mikä olisi se mun juttu, eli paras työpaikka/ala missä viihtyisin. Olen työskennellyt mäkkärillä kaksi vuotta, mutta mahdollisesti pian on luvassa uusia työjuttuja.

Muutin syksyllä ensimmäistä kertaa omilleni ja asun kivassa yksiössä lähellä Kouvolan keskustaa. Omassa kodissa asuminen on ollut mulle suuri askel kohti itsenäisempää elämää, kun hoitaa kaikki asiat työ- ja kotihommista lähtien yksin.

Mulla on poikaystävä, suloinen, pitkä sekä nappisilmäinen. Huomattiin toisemme tarkemmin 9. luokalla, tässä sitä vielä ollaan ja muutaman kuukauden päästä tulee 5- vuotta yhdessäoloa. Rakkaus on mun elämässä ehkä se tärkein asia joka tekee mut hyvin onnelliseksi. Tällä hetkellä elän inttileski aikaa, mutta kuukauden päästä mies kotiutuu. Moni varmaan miettii miksei asuta vielä yhdessä, no, päivä kerrallaan. Ei meillä ole ollut mihinkään kiire ja nähdään kuitenkin tosi usein. Uskon kuitenkin, että muutaman vuoden sisällä asustetaan saman katon alla.

Harrastan kuntosalilla käymistä, tanssimista, ryhmäliikuntatunteja (pilates, zumba...), lumilautailua, hiihtoa, lenkkeilyä...Eli mitä nyt ikinä keksiikään! Olen ollut pienestä pitäen kova jumppaamaan ja puuhaamaan aktiivisesti. Muina harrastuksina rakkaimpana valokuvaaminen ja uutena mielenkiinnon kohteena sisustaminen. Olen myös hulluna treenivaatteisiin, mulla löytyykin niitä kaksi laatikollista ja valikoimaa on jos minkä värisenä. Mulla on välillä asukriisejä yhdistellessä treeniasuja.. hups.

Ihmisenä kuvailisin itseäni hyvin kiltiksi, sosiaaliseksi, iloiseksi, aikatauluttajaksi ja aktiiviseksi! Olen koko ajan suunnittelemassa tulevaa ja menossa aktiivisesti. Tottakai rakastan niitä hetkiä, kun voi rauhoittua ystävän kanssa kahvikupposen äärelle ja jutella kuulumisia. Mulla on laaja sekä "kirjava" ystäväpiiri ja olen iloinen jokaisesta heistä <3 Ja jos ei joku vielä ole huomannut niin olen muita ikäisiäni lyhyempi, 142 cm, mutta silti en anna sen haitata ja näytän pitkää nenää pilkkaajille!

Siinäpä se oli tiivistettynä! Tuliko jollekkin uutta tietoa? Jos ei, niin sitten siellä taitaa olla hyvin aktiivisia lukijoita ;-)

// Kuvissa eilisen päivän asua, huomasin, että tän väristen hiusten kanssa on hyvin vaikeaa ottaa kuvia (hiukset muuttuu usein keltasiksi tai tumman oransseiksi...) Joten voipi olla, että kohta pistän sävyn vaihtoon...

2014-11-12 2014-11-013

10 comments:

 1. Näit on aina kiva lukea :) Mutta huh, miten oot jaksanut työskennellä mäkkärillä kaksi vuotta?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla :-)! Joo no mietin välillä itekkii samaa mut, mahtavat työkaverit ja nyt välivuosien aikana se on ollu ihan jees paikka :-)

   Delete
 2. Oi kun oot pieni! Enkä tarkota pahalla vaan sillee söpöllä tavalla! :) kuinka pitkä sun poikaystävä on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. :>> Noo mun poikaystävä on kyllä varmaan tarkemmin ajateltuna muiden silmissä normaali, mutta on se mua 40 cm pidempi :D

   Delete
 3. Anonymous11/24/2014

  Sie palvelit mua yks päivä mäkissä :D olit aivan ihanan pirtsakka ja iloinen :) ja oot just tosi sulonen ku oot niin pieni! Ja oot niin sen olonen mitä oon sun blogista saanu kuvan, hyvällä tavalla siis! :) sun blogi on kiva ja mielenkiintonen, jatka samaan malliin! Ihanaa talvea sulle ira <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi että ihana saada tälläinen kommentti <3 Tuntuu mahtavalta että oot saanu tollaisen kuvan musta! tykkään kyllä olla iloisena asiakkaiden kanssa ja tottakai muutenkin :-) Ihanaa talvea myös sulle ja tulehan pian uudestaan asioimaan <3

   Delete
 4. Anonymous11/26/2014

  täh ootko vaihanu työpaikkaa vai kuinka olet rosariumin kanssa yhteistyössä?:O

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oo vaihtanu :) Mua pyydettiin sinne osallistumaan asiakasiltaan kouvolalaisena bloggaajana. Tästä on tulossa huomenna postaus :)

   Delete
 5. Onko sulla joku sairaus vai oletko vaan geeneiltäsi lyhyt?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei oo sairautta :) Olen vain lyhytkasvuinen.

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)