11/29/14

FACTS THAT YOU MIGHT NOT KNOW ABOUT ME

Mä olen yli puoli vuotta pyöritellyt puhelimen muistiossa vähän "oudompia" asioita musta ja mun tavoista ja nyt on aika kertoa ne teille. Kommentoikaa toki, jos löytyy samoja piirteitä!

IMG_1117 
Olen autohengailia. Kotiin tullessa saatan jäädä parkkipaikalle jopa puoleksi tunniksi istumaan autoon, koska en jaksa raahautua sisälle tai jään näpräämään puhelinta. Usein myös töiden jälkeen käy sama juttu, ennenkuin edes pääsen kotiin ajamaan jään jo jumittamaan käynnistämättömään autoon työpaikan pihalle. Joskus olen istunut jopa tunnin kotipihalla autossa ja kerran kävin jopa sitten nukkumaan siihen...

Vasta vähän aikaa sitten huomasin, että mä haistelen tavaroita. Mulla on pakkomielle haistella kaikkia juomia, ruokia, kynttilöitä, vaatteita... Melkein kaikkea :D Myös poikaystävä on joutunut nuuhkuttelun armoille, mutta sitä mä haistelen ihan mielelläni <3

Mä syön murot mielummin jugurtin kanssa, kuin maidon kanssa. Se on yksi mun lempiherkku!

Kun näen ihmisiä, on mulla tapana halata. Musta se on ihanaa aloittaa treffaaminen, kun antaa alussa halin. Halailen sukulaisia, ystäviä ja uusia tuttuja, joten älä pelästy jos halaan suakin ;-) Myös lähtiessä mulla on tapana halata.

IMG_1143

Olen yksi vaikeimmista ihmisistä päättämään tietyistä asioista. Esimerkiksi saatan haahuilla filmarissa jopa tunnin valkkaamassa leffaa, voi kyllä. Samoin herkkujen valitseminen on mitä kamalinta puuhaa!!

Olen torkuttaja, paha sellainen. Mä tarvitsen ainakin 4 herätystä ennenkuin raahaudun sängystä pois. Joskus jopa nukahdan niidenkin jälkeen.. Pitäisi opetella heräämään yhdellä herätyksellä, koska on meinannut muutaman kerran tulla hankaluuksia mun aamu-unisuudesta.

Haluan antaa kaikille hyvän ja iloisen kuvan itsestäni. Pelkään, että musta ajatellaan pahasti ja siksi varon usein loukkaamasta ketään. En halua olla kenenkään kanssa riidoissa ja pyytelen hyvin usein anteeksi ihan mitättömiäkin asioita. Välillä olen liiankin kiltti.

Mulla on koko ajan pakko olla tekemistä ja suunnitelmia. Aamulla olen usein jo suunnitellut koko päivän menot. En myöskään nuku usein päiväunia, koska olisi siivottava tai voisi tehdä jotain muuta hyödyllistä. Tämä on ärsyttävää, koska saatan välillä ahistua, jos en lähe esimerkiksi urheilemaan tai aloita siivoamista.

IMG_1160 
En ennen voinut sietää kahvia, mutta maaliskuussa ulkomaanmatkan jälkeen mä olen juonut kahvia päivittäin. Kahvi on niin hyvää ja se on yksi päivän parhaista hetkistä <3 En kuitenkaan juo monia kuppeja päivässä...

En ennen katsonut telkkaria melkein koskaan, mutta nyt omaan kämppään muuttaessa se on rutiinia katsoa telkkua monta tuntia illassa.

Mä en tykkää, että mun jalkapohjia hierotaan. Mua sattuu ihan kamalasti, kun niitä painelee...

Ärsyynnyn tietyistä leffanäyttelijöistä ja rooleista. Mä en voi käsittää, kun jotkut ovat niin hölmöjä ja ärsyttäviä :-D Ja miksi niiden pitää tehdä aina kaikkia huonoja valintoja ja mennä vaikkapa pilkkopimeeseen kellariin... Välillä mä kommentoin kavereiden seurassa elokuvahahmoja "älä nyt mene sinne!" "Ei, et sä voi tehdä noin!" yms.

IMG_1228 
Olen riippuvainen somesta, myönnetään. Se on häiritsevää, koska sometus ja facebookin etusivun jatkuva katsominen vie paljon hyödyllistä aikaa.

Mulla ei ole hyviä ruoanlaittotaitoja. Kerrotaanko vaikka, että eräs päivä tein makkarakastiketta, jonka teossa meni kaikki mahdollinen pieleen. Lopullinen tulos oli vesi jossa lillui jauhopalloja ja makkaroita, jotka näyttivät imukupeilta, koska unohdin ottaa kuoret pois. Voitte arvata miltä se kastike maistui.
No mutta, harjoitus tekee mestarin, kyllä mustakin vielä kotikokki saadaan :-D

Ruoasta puheenollen, olen huono arvioimaan paljonko ruokaa pitäisi tehdä. Valmistan siis usein vahingossa neljän hengen perheen verran ruokaa ja joudun muutaman päivän päästä heittämään loput pois, koska en enään jaksa syödä.

Mä juoksentelen. Esim. mökillä ollessa mä juoksen aina niitä polkuja pitkin, tylsäähän se on vain kävellä. Myöskin rappuset on aina kipitettävä. Myös vanhemmilla asuessa mä juoksin usein sisällä huoneesta toiseen hahaha, ikuinen lapsi?

IMG_1116 
Jos kävelen yöllä pimeässä kodissa petiin, on mun pakko hypätä sinne nopeasti, ettei sängyn alta tule mörköjä nappaamaan jaloista.

Mulla on jonkunnäköinen irtohiusfobia. Mun harjassa ei saa olla yhtään hiuksia ja usein myös kauhusta kankeana putsaan kaverien harjat.

Tykkään siivota kavereilla. Olen monesti tarttunut kaverien tiskivuoriin ja pessyt ne. Samoin töissä ollessa siivoan työpistettäni aina voidessani. Voi kumpa tämä siivousinto tarttuisi myös omassa kodissa ollessa.

Olen tilannut ala-asteesta lähtien erilaisia lehtiä, mutta tosiasia, että ainakaan 3 vuoteen en ole kerennyt lukea yhtäkään lehteä kannesta kanteen... Mä kyllä silmäilen juttuja ja tartun joihinkin, mutta mulla on monia lehtiä mitä en ole kerennyt lukea jopa yhtään.

Viestejä kirjoittaessa olen kova käyttämään "..." ja huutomerkkejä. Lisäksi laitan melkein jokaiseen viestiin hymiön. Yritän kuitenkin vähentään näitä ylimääräisiä merkkejä blogiteksteissä, mutta usein tungen niitä turhankin helposti useaan väliin.

IMG_1142

29 comments:

 1. Hahaa miten ihana postaus! Tällasia on kiva lukea. :) t. toinen torkuttaja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Minna!! Torkuttajia löytyy varmaan paljon... :D

   Delete
 2. Olipa kiva postaus! Jos itse listaisin näitä juttuja niin löytyisi monta samaa kohtaa :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja kiva jos tykkäsit :-)!

   Delete
 3. Tosi kivoja tälläset postaukset! :-)

  ReplyDelete
 4. Anonymous11/29/2014

  tunnistin sut ihan joka kohasta!!:DDD toi irtohius on paras.... kenen harja tulee ekana mieleen ;);) - saijuliiiii

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai tunnistit! :-DD Voi saija kukas muukaan se tietäis nää ihan kaikki oudotkii jutut XD <3

   Delete
 5. No siis todellakin murot mieluummin jogurtin kuin maidon kanssa! Maidon kanssa ne vettyy ällöttävästi, mut jogurtin kanssa pysyy hyvän rapeina.

  Ja torkuttaminenhan nyt vaan kuuluu aamurutiineihin... :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho siellä on joku muukin jugurtin ja murojen syöjä :D heh!

   Delete
 6. Hahah mullakin toi irtohiusjuttu! Aina pitää kavereidenkin harjat putsata, hahah :D
  http://jennicarita.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on kyllä ärsyttävä pakkomielle, mutta.. minkäs teet :-D! Kaverit yleensä aina etukäteen varottaa, jos oon lainaamassa niiden harjoja haha!

   Delete
 7. Onko sulla kotona pakastinta? itelle nimittäin käy aina ruoan teossa tuo sama homma. sit teen niin että laitan pakastuspusseihin ruoka-annoksia ja laitan pakkaseen. helppo sieltä sulatella sitten kun pitää syödä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo kyllä mulla on :) Hei kiitti tästä... Miksen mä oo tajunnu pakastaa mun tekemiä kotiruokia!!! :)

   Delete
 8. Anonymous11/30/2014

  Tosi kiva postaus. :) Ja haluisin muuten kysyy, että mikä auto sulla on? Oon nimittäin hankkimassa itelleni autoa ja oon samanpitunen ku sä. Tuntuu vaa, että kaikissa autoissa mitä oon kokeillut ei penkki oikee oo sopiva tän kokoselle. :D Nii siks haluisin tietää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Kannattaa rohkeasti käydä kokeilemassa monenlaisia, aluksi mustakin tuntui ettei autoa meinannut löytyä. Pystyin kuitenkin ajamaan kaksi vuotta lava-autolla ja nyt mulla löytyy näppäränkokoinen toyota yaris. Pösöllä on myös monia pieniä nättejä autoja joita pystyn ajamaan. Citikalta ja nissaniltakin löytyy pieniä autoja :)

   Delete
 9. Tätä oli kiva lukea! :) Itsestä löytyy muutamia samoja piirteitä, esim. tuo torkutus ja yhtäkkinen kahvirakkaus. Pakko vielä mainita, että nää kuvat on tosi kauniita <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitti todella paljon <3 Kiva kuulla, että meitä torkuttajia ja myöhäisiä kahvinrakastajia on muitakin :-)

   Delete
 10. Anonymous11/30/2014

  Mulla on ihan sama toi leffa juttu + hiusharja juttu :D

  ReplyDelete
 11. Tää oli hauska! Tunnistin itteni haistelu ja leffakohdasta :-D Ainakin kaikissa kauhuleffoissa tulee ihan huomaamatta ja vahingossa huudettua että "älä nyt jumalauta mene sinne pimeeseen" jne jne... :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon :-)! Poikaystävällä menee välillä hermo mun leffaroolien arvosteluun... Mutta miksi on pitänyt tehdä niin hölmöjä kohtauksia ja päähänpistoja argh :-D

   Delete
 12. Haha samoja tapoja löytyy ainakin täältä!! :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha jeee, löytyy muitakin :D!

   Delete
 13. Anonymous12/01/2014

  Heei mul ois semmonen kysymys et onks ne studio dance pitin alkeiskurssit kelpoja semmoselle joka ei oo ikiin ennen mitää tanssii harrastanu? :D ku mietin et voisin keväällä alottaa sielä sen alkeis showtanssikurssin mut mul ei siis oo mitää ajjempaa kokemusta :) ja hauska postaus! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ne on just kelpoja, koska siellä opetellaan kaikki peruskuviot ja tutustutaan tanssiin :) Alkeista saa hyvän pohjan tanssimiselle ja niihin olisi aina hyvä mennä, kun lajia vaihdetaan :) Ne showtanssit on ollu hienoja, tuu ihmeessä studio dance pitille, kannattaa ilmoittautua pian :)

   Delete
 14. Haha mulla on kanssa toi haistelujuttu, ja sen seurauksena oon myös addiktoitunu kaikkeen hyväntuoksuseen ja on aina pakko ostaa kaikki hyvältä tuoksuvat saippuat, suihkugeelit, kynttilät, rasvat jne.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo noi kynttilät mun on aina haisteltava ihan jokainen, vaikka ei tuoksuisikaan... Kaupassa myös haistelen :D!

   Delete
 15. Hah en voinu olla naurahtamatta kun luin ton ekan kohdan, meinaan oon ihan samanlainen! :D tota tapahtuu melkein joka päivä, autost raahautuminen on välil vaan niin vaivanloista et ihan ok sinne on jäädä hengaamaan, vai mitä? ;) naapurit kyl välil kattoo et miks mä istun autossa räpläämässä kännykkää..

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)