12/4/14

LIFE LATELY

Jouluiset terveiset! Nyt on 4. päivä, vastahan mä avasin kalenterin ensimmäisen luukun. Pitäisi varmaan alkaa ostelemaan joululahjoja, koska kaikki on vielä ostamatta, kääk olenko ainut joka on myöhässä liikenteessä? Odottelen kovasti jouluaattoa, mutta toisaalta aika voisi mennä hitaammin, koska kohta en pysy enää vuosiluvuissa perässä (menin heti tarkistamaan onko 2014 vai 2015...) ja muutenkin 20- vuotiaana viihtysin pidempääkin!

IMG_2074 IMG_1969 IMG_1956 IMG_1941

Meet my new shoes! Tehtiin Hennan kanssa eilen Timberland meeting hahah. Timberlandit ostin kuukausi sitten ja voe pojat tykkään näistä niin paljon. Nää on tosi hyvät kengät tuleviksi talviksi ja varmasti kestävät. Löysin pienen koon lastenpuolelta joten näille jäi hintaa alle satasen. Tuo oli juuri sellainen päivä, kun ainoastaan details- kuvat onnistui, mutta näkeehän niistäkin tuon asun. Tiiättekö sen tunteen, kun kotona lähtiessä näytät omasta mielestä hyvältä, sitten menet kuvaamaan asua ja näytät ihan sanonko miltä.... No niitä päiviä tulee usein!

IMG_0830

Mustikkasuklaa <3  Välillä täytyy hemmotella :-)

IMG_1068 IMG_1387

Joulukoristeet ja valot on ehdottomasti yksi joulun parhaista asioista! Piristää päivää ja tuo ihanan tunnelman.Varsinkin nyt, kun lunta ei ole paljon niin jouluvalot tuo tunnelmaa pimeisiin iltoihin.

IMG_1059 IMG_1040 IMG_1032 IMG_1037

Kahvihetki Jyväskylässä Iidan kanssa. Tykästyin tohon tunnelmalliseen kahvilaan ja vietettiinkin siinä pitkän aikaa istuen ja nautiskellen.

IMG_1736 2014-12-03

Valokuvailuja. Pääsin kuvaamaan jouluisia lapsikuvia tutulle, oi että niistä tuli suloisia! Kelpaa sitten lähetellä sukulaisille kuvallisia joulukortteja. Eilen kuvasin myös kaveria juhlapäivänä, kerrassaan upea ilmestys

IMG_1381
Coffee. Just coffee.

Ps. Arvon torstai illalla pipon voittajan. Rosarium ottaa voittajaan sitten yhteyttä :) Suurkiitokset kaikille osallistuneille, teitä olikin todella monta. Kiitos myös jokaisesta mukavasta kommentista

8 comments:

 1. Anonymous12/04/2014

  Kivoja kuvia :) mikä toi kahvila jyväskylässä on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Toi oli lähellä Forumin linja-auto asemaa. Kutsuttiin Nalle kahvilaksi :-) En oikein tarkemmin osaa selittää!

   Delete
 2. Just kirjottelin blogissani nimenomaan tosta fiiliksestä, kun kotona asu tuntuu kivalta päällä ja on hyvä olla, mutta kuvat ovat aivan jotain muuta.. Ärsyttävä tunne, I know! :-D Mut ihana postaus Ira, toi kuva tekstillä varustettuna pitää niin paikkaansa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Heidi! Toi sama pätee myös meikkien ja hiusten kohalla, niin ärsyttäväää hahah :-D

   Delete
 3. Hei mistä löysit noi lasten Timberlandit :D? Pakko saada!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Spartoosta :) Ja nää on ulkonäöllisesti ihan samanlaiset, maksaa vaan vähemmän :D

   Delete
 4. Anonymous12/15/2014

  Kiitän kovasti arvonnan voitosta :)
  Ihanaa joulunodotusta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit :) <3 Samoin sulle :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)