12/9/14

TAKE ME BACK TO THE BYRON BAY

Näinä sateisina ja pimeinä päivinä on kiva etsiä ja suunnitella tulevia ulkomaanreissuja. Palaan useasti katsomaan näitä Australian kuvia, joita mulla on vieläkin muutamat näyttämättä. Uskon, että tuo Australiassa käyminen oli Once in a lifetime, mutta eihän sitä koskaan tiedä tuleeko tuonne lähettyä joskus uudestaan.

Byron Bay oli lyhyen reppureissumme toinen kohde, jossa ei keretty olla valitettavasti, kuin pari päivää. Byron Bay oli onneksi pieni kylä, jos näin voi sanoa, joten kerettiin nähdä koko kaupunki ja ranta. Tuo paikka oli hyvin erilainen verrattuna muihin reissun aikana käydyistä. Tästä kaupungista oikein näki sen hippimäisen rennon meiningin ja tykättiin ihan tosi paljon. Byron Bayn ostospaikat koostui melkein pelkästään surffihenkisistä kaupoista sekä kadut oli täynnä mitä ihanempia pikkuravintoloita. Kaupungilta mulla ei valitettavasti ole kuvia, mutta se upea ranta mun oli pakko ikuistaa.

Mieleenpainuvin hetki oli, kun katselin auringonlaskun aikaan merelle päin joka täyttyi isoista aalloista, surffaajista ja iltaa viettävistä nuorista. Samaan aikaan vierestä kuului hyvää katumusiikkia, ihmiset tanssi ja meininki oli niin chill. Take me back there, please.

Onko siellä muita Byron Baylla käyneitä, entä mikä fiilis teillä jäi reissusta?

IMG_7455 IMG_7432 IMG_7451 IMG_7379 IMG_7461 IMG_7493 IMG_7453 IMG_7335 2014-12-004 IMG_7404 IMG_7328

10 comments:

 1. Replies
  1. Kiitos!! :) Mullekkin tulee kova reissukuume näitä katsoessa :)

   Delete
 2. Ooooh! Superhienoja kuvia! :O <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous12/20/2014

  mistä noi sun bikinit on?:)

  ReplyDelete
 4. aivan tajuttoman ihania kuvia! Näitä tulee sellane fiilis et on pakko päästä johonkin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon :)! Olis kyllä ihana päästä nyt johonkin lämpimään :)

   Delete
 5. Ei vitsi miten upeita kuvia! Ihanat rantamaisemat :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siellä oli kyllä kauniit maisemat... <3 Kiitos :-)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)