2/8/15

BURGUNDY AND BABY BLUE

Hyvää sunnuntaita :) Mun loma on vietetty ja kohta olisi aika palata työelämään, oi miksi lomat menee aina niin nopeasti? Mun lomaviikko oli kyllä tosi kiva ja ohjelmantäyteinen: vietin paljon aikaa poikaystävän kanssa, meillä tuli eilen täyteen viisi vuotta seurustelua ja vietettiin yhdessä vähän spesiaalimpi päivä, kävin Jumbossa shoppailemassa, lumilautailin, näin ystäviä, juhlin työkaverien kesken, treenasin ja kävin parhaan ystävän omalla crossfit salilla, vietin tyttöjen iltaa ja etenkin sain rauhoitettua mielen kaikista työjutuista! 

Kuvasin myös muutamat asut talvisissa maisemissa ja tää violetin-sinisen yhdistelmä on yksi mun lempiasuista vähään aikaan. Tai oikeastaan viininpunaisen, johon en näytä kyllästyvän ikinä! Musta se näyttää silti hyvältä vaikka sitä on tullut käytettyä tosi paljon. Varsinkin nyt kun yhdistin sen kanssa baby bluen ja harmaan niin vóla! Vai mitä te sanotte?

Oon miettinyt, että olisiko teillä mielessä kysymyksiä mulle? Pidin nimittäin viimeksi kysymyspostauksen yli neljä vuotta sitten, silloin kun mulla oli 80 lukijaa joten krhm...

IMG_4435 2015-02-002 IMG_4377 IMG_4385 IMG_4424 IMG_4381 2015-02-01 IMG_4453 IMG_4429 IMG_4423

| knitting Cubus | jeans Gina Tricot | shoes Heimosen Kenkä (en muista merkkiä) | scarf BikBok | beanie Vero Moda* | t-shirt Gina Tricot |

10 comments:

 1. Minulla on tuo sama paita mikä sinulla on päällä noissa kuvissa. Harmaa paita, jossa on tekstiä. :)

  http://elamaaonihanaa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nää on kyllä hyviä teepaitoja :-)!

   Delete
 2. Ihanat kuvat :-)

  ReplyDelete
 3. Kysymyspostaus ois mukava! Uuus lukija muutenki kun oon niin sitä kautta sais varmasti paljon paremman kuvan millasta ihmistä täälä seurailee=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että kiinostusta riittäisi! Pitää toteuttaa piakkoin kysely :)

   Delete
 4. Anonymous2/09/2015

  Tykkään sun blogista tosi paljon! :) kirjoitat kiinnostavista aiheista ja valokuvat on tosi kauniita. Tienaako bloogaamisella tai saatko paljon lahjoja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana kuulla kiitos! <3 :) Suoraan rahaa saan indiedaysin kautta melkein olemattoman määrän, mutta oon ollut monissa yhteistöissä joista oon saanut vastineeksi vaatteista-kosmetiikkaan yms! :)

   Delete
 5. Tosi kivalta näyttää tuo asu :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)