2/1/15

#GIRLSNIGHT

Hola ja hyvää helmikuuta! Mun viikonloppu oli tavallista tapahtumarikkaampi: perjantaina juhlittiin firman kesken, lauantaina tyttöjenilta ja tänään sunnuntaina oli Lauran Crossfit salin avajaiset! Nyt vähän väsyttää vaikka olin kyllä mieluusti juhlimassa vesilasin kanssa molempina päivinä :-D Parhainta näissä tapahtumissa on se, että näkee paljon ystäviä ja niistähän tää mun viikonloppu koostuikin. Varsinkin nämä perinteeksi muodostuneet tyttöjenillat on mitä parasta terapiaa. Mä en ole pitkään aikaan ottanut kameraa mukaan juhliin, mutta ihan kivaa vaihtelua tälläiset juhlakuvat, vai mitä sanotte?

Entä miten meni teidän viikonloppu? Mä nautin nyt täysillä tästä tulevasta vapaasta viikosta, mutta nyt mun on aika kömpiä poikaystävän luokse, sillä olen lentänyt taas koko viikonlopu ympäriinsä.

Ensi postaus onkin sitten ihan erilainen, laitan vähän treenikuvia Crossfit Lahdesta. Mua Instagramissa ja Facebookissa seuraavat onkin jo nähneet kuvia sieltä!

Rauhallista loppusunnuntaita <3 Kerätkää voimia, monday is coming!


IMG_382 2015-02-01 IMG_38686 food 2015-01-029 IMG_385699 IMG_38389

4 comments:

 1. Anonymous2/01/2015

  Moikka ! olisko mahdollista että tekisit postausta jaloille/pakaroille just funfitiltä, oon alkanut nyt käymään siellä ja haluisin vinkkejä miten saisin jalkoja tehokkaasti treenattua ! seuraan sua tän blogin lisäksi instagramissa ja sun kuvista saa tosi paljon motivaatiota omaan treeniin ! :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kommentista ja ihana että tykkäät seurailla mun juttuja :-)! Kyllä mä ajattelin tehdä jalkatreeni postauksen myös!

   Delete
 2. Anonymous2/02/2015

  Voi miten ihania kuvia, näyttää olleen hauska ilta teillä! Ja niin nätti asu sulla, tuo raitapaita on ihana :) Ja sun kaverin vaaleensininen paita, ah... Tollasta oon just metsästäny! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kovasti, hauskaa kyllä oli ! :-D Hennan asu on tosi ihana, ihastelin myös tota paitaa illalla <3

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)