2/4/15

YESTERDAY'S OUTFIT

Heippa! Mä postailenkin ne treenikuvat samassa postauksessa. On nimittäin kertynyt jonkun verran kuvia ja ajatuksia viime viikkojen treenailusta. Joten anteeksi, jos joku odotteli jo nyt niitä treenikuvia :( Kiitos vielä kaikista kommenteista mun käsitreenipostaukseen. Mun pitää kehitellä sille jatkoa!

Mahtavaa huomata, että ulkona on neljään asti valoisaa :) Lisäksi tuo hurja lumen määrä tuo tuplaten lisää sitä valoa, jee. Tosin, autoillessa olisi toki kiva nähdä tuleeko kulman takaa muita, tai olisi myös kiva päästä ajamaan parkkipaikalta pois, jos siinä ei olisi sitä isoa vallia. No mutta iloitaan nyt että saatiin kunnon talvi. Mä olin eilen pitkästä aikaa lumilautailemassa ja mulla oli niin hauskaa... Mulla on ihan uudet snoukkakuteet ja lumilauta niin kelpasi niillä laskea menemään. Kumpa pääsisi isommille rinteille, mutta taitaa mennä ensi talveksi se haave. Lumilautailu on ehdottomasti yksi talven parhaista asioista!!

Tälläisessä asussa tuli mentyä eilen kaupungille. Oli sen verran lämmin, että neuleen päälle pystyi laittamaan nahkatakin. Kuitenkin jumbokokoinen huivi pelasti mut pieneltä viimalta. Pakko vielä kehua näitä housuja. Löysin Lehdosta Piecesin housut ja nää on todella pehmeät ja kevyen tuntuiset päällä. Mulla yleensä rypyttyy housut polven kohdalta, koska lahkeet on liian pitkät, mutta nää myötäilee tosi hyvin kroppaa, puristamatta kuitenkaan. Joten suosittelen testaamaan!

Mitä tykkäätte asusta? Älkää välittäkö mun peikkotukasta, se menee aina tollaiseksi kun harjaan nutturan tai kiharoiden jäljiltä...

IMG_4000 IMG_4016 IMG_4072 IMG_4003 IMG_4019 IMG_4027 2015-01-28

| knitting KappAhl | jeans Pieces | shoes my grandgrandmother's old (think!!) | scarf Monki | beanie Kukkatalo Rosarium* | leather jacket Oasap* | bag Accessoriez |

4 comments:

 1. Kiva pipo ;D Ihanan rento mut samalla siisti asu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehheh niin on ;-)! Mä oon kyllä aika rento pukeutuja, varsinkin nyt talvella :-D Kiva jos tykkäsit!

   Delete
 2. Oot tosi kaunis! Toi hymy sopii sulle aivan ihanasti :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)