3/17/15

FAKTOJA

IMG_6013

Mulla oli nuorempana hyvin kaunis käsiala ja äitikin aina halusi, että mä kirjoittaisin korttien tekstit. Nyt mun käsiala on mielestäni huonontunut todella paljon ja se ärsyttää mua! Miksi näin kävi? Ihailen monesti muiden kauniita käsialoja haikein mielin. Olin myös erittäin innostunut piirtämisestä ja kotoonta löytyy monen monta pussia täynnä mun tekeleitä, hyviä sellaisia. Piirtäsin mielelläni vieläkin useammin!

Mulle selvisi vähän aikaa sitten, että niissä Lidlin "leipomopusseissa" (mihin laitetaan pasteijat yms..) on reikiä!! Ostin kerran ison leivän ja ihmettelinkin miksi se oli aamulla kivikova. Joten nyt osaan siirtää ne toiseen pussiin...rip kaikille niille leiville ja karjalanpiirakoille jotka kuivuivat mun luona.

Olen luonteeltani todella malttamaton. Esimerkiksi: siksi en ole leiponut tai kokannut mitään ihmeellisiä ruokia, koska en jaksa odottaa niiden valmistumista ja varsinkin niiden tekemiseen menee kamalasti aikaa, kaikki postipaketit avaan jo autossa, koska en jaksa odottaa sisälle asti. Sama koskee myös kaikkiin tuleviin asioihin, joita sitten etukäteen suunnittelen innoissani.

Olen koukussa pähkinöihin, maapähkinöihin. Ostin ns. herkun korvikkeeksi ja muistakin terveydellisistä syistä itselleni ison pussin suolattomia maapähkinöitä. Niitä on pöydällä kupissa ja ohimennen siitä tulee aina napsittua muutamat ja auttaa herkkuhimoon. Olen nyt yrittänyt rajoittaa pähkinöitäkin, koska ei niitäkään saa syödä liikaa :-D Kannattaa kokeilla!

IMG_6012

Olen riippuvainen kaukosäätimestä. Kun katson telkkaria yksin tai poikaystävän kanssa, on mulla pakko olla kaukosäädin käden ulottuvilla. Haen sen aina viereeni ja usein se on myös sylissä. Se on kuin pakkomielle, koska en pysty katsomaan rauhassa telkkua ilman säädintä. Muistan, kun pienenä tapeltiin veljen kanssa, että kumpi sai pitää sitä. Selaan myös hyvin usein kanavia toisesta toiseen ja tykkään päättää mitä teeveestä katsotaan!

Mitä ruoanlaittoon kuuluu, olen mestari paistamaan ruoat ylikypsiksi. Pastoja keitän ihan liian pitkään, että niistä melkein kerkeää tulla lössöjä. Samoin patongit ovat usein kivikovia kun ne uunista ulos otetaan... En vain luota niihin paketeissa lukeviin kypsentämisaikoihin, vaikka pitäisi! blaah.

Saan usein siivousvimman hyvän ystävän ollessa kylässä tai jos joku on tulossa käymään. Esimerkiksi yksi päivä Saija nukkui sohvalla ja mä kerkesin sillä välin vähän yli tunnissa pyyhkimään pölyt, imuroimaan, luuttuamaan, pesemään vessan, siivoamaan kaikki vaatteet lattialta ja tiskaamaan. Saan jostain super voimia siivoukseen ja se tapahtuu melkein kuin silmiä räpäyttämällä, ihan kuin päässä naksahtaisi hahah! Muuten sitä siivousintoa ei kyllä kovin ole, nimim. kotona on tälläkin räjähdys. Joten kaverit, tulkaa useammin mun luokse!

Olen entinen Metallica fani, yläasteella tykkäsin kuunnella rokkia ja no, metallica oli musta todella hyvä. Vieläkin saan kylmiä väreitä monista kappaleista, jos niitä kuulen radiosta. Mielestäni Fade to black on edelleen yksi maailman parhaista kappaleista. Metallicaa kuunnellessa mulla tulee mieleen, kun aloitettiin Danin kanssa seurustelemaan :)

2015-02-021

Autossa laulaminen on ihan parasta, koska radion päälle oma ääni kuullostaa myös hyvältä (omiin korviin)! Voi poikaystävä parkaa joka on mun laulua päässyt kuulemaan, sillä monesti en osaa sanoja ja vireys on kaukana. Osaisipa laulaa.

Poden matkapahoinvointia. Tää on ikävää, jos joudun olemaan autossa takapenkillä 15 minuuttia pidempään niin mua alkaa koskemaan jo päätä ja mahaa. Välillä pitää päästä ottamaan raitista happea tai särkylääke, mutta en sentään ole vaivan takia oksentanut mikä on kummallista. Olen saanut pari kertaa nuorena migreenikohtauksen autossa istuessa, joten siitä ehkä pienet traumat! Nyt on ihanaa, koska ajan usein itse autoa, eikä mulla silloin tule paha olo.

Nukun helposti kellon ympäri tai vaikka enemmän. Mulla on ahtaat hengitystiet jonka takia en saa ehkä riittävästi happea päivisin. Se vaikuttaa siihen, että en herää melkein koskaan virkeänä aamusta, vaan mulla on oltava herätyskello ja miljoona torkkua. En kuitenkaan halua nukkua enempää kuin 12 tuntia, koska alkaa ahdistamaan liika makoilu. Olisi kuitenkin kiva herätä joskus pirteänä vaikkapa 7,5 tunnin unien jälkeen.

IMG_6006

Keskityn kappaleiden kuuntelemisessa eniten sanoihin ja alan automaattisesti yhdistämään niitä omaan elämäntilanteeseen.

Oottehan sitä mieltä, että dominot syödään osissa? Mä syön ensin toisen puolen ja välillä jopa valkoisenkin osan erikseen.

Mun lempiväri on nykyään sininen, etenkin vaaleansininen. Rakastan myös tätä kuvissa näkyvää paitaa ja sen väriä! 

Mä katson monesti päivässä jääkaappiin ja ruokakaappeihin, ihan kuin etsisin jotain naposteltavaa. Vaikka tiedän kyllä ihan hyvin ettei sielä mitään sillä hetkellä ole. Silti sitä tulee useasti etsittyä jotain pientä syötävää.

IMG_6002

15 comments:

 1. Mä voin samaistua täysin tuoho malttamattomuuteen etenkin ruoan teossa....täst syystä syön usein pastaa nimenomaa sen takia et se tulee äkkiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että! Uskon että tää piirre löytyy monelta, mutta oon vähän yrittänyt päästä tavasta eroon, esim avaamalla paketit vasta kotona :D

   Delete
 2. Allekirjoitan tuon siivousvimman ystävien tullessa kylään! Välillä on tosi rasittavaa, että ei pysty istahtamaan alas juttelemaan, silloin kun ystävä on kylässä, vaan pitää häärätä kokoajan jotain :D Olen myös malttamaton ruoan suhteen! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha!! Joo se vähän riippuu että mitä parempi ystävä, niin sitä enemmän pystyn myös häärätä olemisen aikana! Mutta jos on tulossa ihan kutsuvieraita niin silloin yritän saada kaiken valmiiksi ja pahoitella loppusotkua :D Mutta en mä ihan aina siivoa, ystävät no worries!

   Delete
 3. Mun mies tekee tuota samaa, eli kurkkailee monta kertaa päivässä jääkaappiin ja muihin kaappeihin :D ihan hiton raivostuttavaa näin sivusta seuranneena! Haha :D Ja täällä toinen pähkinöistä innostunut! Varsinkin punnitse ja säästä-kaupassa on ihania !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä ei oo varmasi kiva seurata vierestä ja huutaa ettei sielä ole mitään :D Tietenkin, kun asuu kahdestaan niin on mahdollista että sinne olisi ilmestynyt jotain ;) Punnitse ja säästä on ihana kauppa!

   Delete
 4. Anonymous3/18/2015

  Saanko kysyä että mistä oot ostanu paidan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on gina tricotista :) i looove it!

   Delete
 5. Itse oon kans tosi malttamaton :D Just jos oon hakenut postista jonkun paketin tai ostanut pitkästä aikaa vaikka karkkia! En millään malttaisi odottaa kotimatkaa (joka usein on jotain viiden ja viidentoista minuutin välilt) koskematta niihin juttuihin. Nyt oon kuitenkin päättänyt rueta 'aikuiseksi' ja hillitsemään himojani :D Tekee ihan hyvää kieltäytyä välillä mieliteoistaan ja jotenkin se on palkitsevampaa avata ne paketit vasta kotona ja ajatella 'Olinpa reipas, kun maltoin'! Hih :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hei toi karkkijuttu on myös, mä usein syön jo matkalla suklaapatukankin ja sitten ei jää kotiin mitään nautittavaa argh :D Mutta mun pitää myös yrittää harjoittaa mun maltillisuutta, ei tekisi pahaa :D

   Delete
 6. Anonymous3/19/2015

  Kysymys ei nyt liity postaukseen, mutta olisin teidustellut tilaamsesta sheinsidelta, sillä muistelisin et oot tilaillut sieltä vaatteita? :) tuleeko vaatteet sieltä nopeasti? Entä miten maksun laita, ymmärsin että pitäisi olla luottokortti?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo olen tilannut, mutta yhteistyönä ja yhden kerran äidin luottokortilla! Muistaakseni se tilaus meni kyllä ihan nappiin ja parissa viikossa paketti tuli. Luotettava sivusto on ainakin ja siellä on paljon alekoodeja :) Luottokortti joo! Tai paypal joka on myös helppo luoda.

   Delete
 7. Anonymous3/24/2015

  Niin tunnistan sut kaikista näistä!! XD ♡ yllätyskö et meikä nukkumassa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei mikäää yllätys XD Tiiät vissii kaikki mun salaisimmatkii tavat :D <3

   Delete
 8. Anonymous3/25/2015

  Hehe tiesitkö ettei maapähkinä oo pähkinä :D se on hernekasvi!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)