3/15/15

NOWADAYS

Hei tyypit, onko sielä ketään? Jotkut on varmaan miettineet samaa musta. Ei mun alunperin pitänyt pitää tälläistä postausväliä ja olen kyllä ajatellut blogia joka päivä. Teki kuitenkin tosi hyvää olla ilman tietokonetta ja pitää pientä lomaa bloggailusta!  Nyt aion kuitenkin vähän hiljentää tätä mun duracel-pupumaista jokapuolella ravaamista ja keskittyä myös kotona rentoutumiseen. Mitäs muuta mulle kuuluu?  Olen lähipäivinä hinnoitellut kirppiskamoja (Kouvolan Centtilässä pöytä nro 63), käynyt pitkälti töissä, nähnyt paljon ystäviä ja urheillut. Toki joukkoon mahtuu myös tyttöjen kesken illanviettoa ja Vila iltaa.

Muutamat päivät ovat olleet tosi lämpimiä ja mä oon kaivanut jo tennarit ja nahkatakit esiin. Aurinkokin lämmittää vähän ja antaa kaivattua energiaa päiviin! Tää asu oli mulla päällä pari päivää sitten, kun olin kuvailemassa Ullan kanssa. Olen innostunut laittamaan hiuksia vähän erilaisemmin, ettei ne aina vaan ole auki. Korkea ponnari oli tosi hyvä valinta tuulisena päivänä! Vai mitä sanotte?

Mun lauantai-ilta on koostunut Haloo Helsingin kappaleita fiilistellen, näissä on ihan mahtavia sanoituksia, "Oli tilillä nolla tai tonni, meis on kaikissa kahlittu onni joka pääsyä ulos odottaa, älä anna sen suuntaa kadottaa, vaikka jalat tilalleen pyörät saa, sä pystyt vielä polkemaan, nyt mennään näin parempaan päin, hän sanoi ja otti mua kädestä kii, silloin mä tajusin ettei kaikki mee niin kuin etukäteen huomista suunniteltiin".  Näihin sanoihin hyvää yötä <3

IMG_5690 2015-02-020 IMG_5607 IMG_5438 IMG_5664 IMG_5536 IMG_5622 2015-03-11 IMG_5625 IMG_5674

| jacket Oasap* | jeans Pieces | bag HM | (Paidan ja kenkien merkistä ei mitään hajua, ne on vanhat)

2 comments:

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)