3/24/15

SPRING OUTFIT / SICKLEAVE

Heippa! Sori etten ole viikkon päässyt rustailemaan mitään. Tällä hetkellä kuume on hieman alempana niin pystyin raahautua tietokoneen ja blogin ääreen. Mulla on joku ihme sitkeä tauti menossa. Joka päivä ja yö kuume nousee todella korkealle, voimat on totaalisen poissa, ruoka ei maistu, palelen älyttömästi ja särkylääkkeen otettua olen tulikuuma ja hyvin levoton. Lisäksi sain sitkeän yskän, keuhkoissa limaa, joten sori naapurit :( Nyt on neljäs päivä menossa ja yleensä mun kuume kestää vain pari päivää, enkä usko että jää tähän päivään. Nyt vaan syön paljon vitamiinia, juon vettä ja teetä, yskänlääkettä ja paaaljon lepoa. Toisaalta on kiva, että saan sairaslomalla myös kiireen tunteen ja stressin alas. Mutta kyllä tää tästä, oon niin onnellinen kun olen terve, että pääsen vihdoin näkemään ihmisiä! Huomenna menen katsomaan uudestaan hemoglobiiniarvot, jos olisikin bakteeri ja saisin antibiootit. Aion myös treenien suhteen hieman jarrutella, enemmänkin kevyempää peruskuntotreeniä, kun paranen. Onko jollain muulla samantyylistä tautia?

Mulla on menny treenaamisen suhteen tosi hyvin lähikuukausina. Olen urheillut oman mielen mukaan, monipuolisesti ja ystävien seurassa. Kevätlenkit ovat myös tuntuneet hyvältä, aurinko lämmittää mukavasti ja tiet on kuivia. Olen myös huomannut ulkonäöllisesti oman kehityksen tässä puolen vuoden aikana, mikä on syy ja ero? Sen näette seuraavassa urheilupostauksessa.

Haluan kuitenkin jo tässä postauksessa mainita mahtavasta yhteistyöjutusta Liikuntakeskus FunFitin kanssa, mä olen ollut yhteistyössä heidän kanssaan jo pari vuotta eikä ole ollut mitään valittamista ja ilmeisesti sieläkin ollaan tyytyväisiä.

Nyt sain kaikille blogin lukijoille 10% alennuksen kaikista korteista, kyllä, kaikista! Mainitse vain kassalla lukevasi mun blogia. Vielä kerkeää kesäkuntoon, joten kaikki nauttimaan urheilusta, oli se sitten kuntosalia, crossfittiä, spinningiä, joogaa, kehonhuoltoa tai tapa nollata stressi. Funfitilla nähdään!

Kuvailtiin hyvän ystävän Minnan kanssa < tsekkaa monipuolinen blogi ja autetaan häntä saamaan vähän lukijoita, sillä hän näkee kovan vaivan blogin kanssa :) <3  Saatiin aurinkokin kivasti kuviin ja olo oli hyvin keväinen!  

Kappas, kuume nousi kirjoittaessa yli +38.5, nyt pitää mennä lepäämään. Heyy!

IMG_5961 2015-03-24 IMG_5969 IMG_5784 IMG_5943 IMG_5975 IMG_5959

 | jacket HM | jeans ONLY | shoes Duffy | bag HM | shirt  Cubus | earrings Glitter | sunglasses Australia |

19 comments:

 1. Täälläki on treenit sujunu tosi hyvin! :) Huipuinta on se kun näkee kropassa ite tuloksia! En malta oottaa sitä seuraavaa urheilupostausta ;))) Ja voi eih, mää en oo ollu moneen vuoteen kuumeessa ONNEKS(*koputtaa puuta*)... Paranemisia<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei tosi kiva kuulla että sieläkin kulkee treenit, parasta on kyllä
   että näkee kovan työn tuloksen :)! Tsemppiä tuleviin treeneihin ja muista pitää vauhti yllä kesään asti ;) kiitos paljon <3

   Delete
 2. Voi ei, paranemisia sinne, toivottavasti syy selviää :( T: sun kanssa samaan aikaan päivystyksessä istunut.
  Mulla tulehdusarvot korkeimmillaan mitattuna sen 123, viittä eri lääkettä määrätty ja kolme viikkoa saikkua, viikon päästä leikataan nielurisat pois ja liikunta tietenkin kiellettyä :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aa niinpä istuitkii sielä! Mulla oli 39 kuumetta ja istuin 3 tuntia siinä... Mä oon myös jonottanu 3 kuukautta että pääsen kirurgille, nielurisoja varten. Mä en saanu mitää lääkkeitä :( Olin menny sinne heti ku alko kuume nousee, ku piti saada saikkua. Tehtiin kyllä kaikenmaailman testejä. Nyt voi arvot olla jo ihan eri luokkaa. Herranen aika, 3 viikkoa!! Oliko sullakin kuumetta ja kurkkukipuja? :( Paranemisia myös sulle! <3

   Delete
  2. No ei mulla ollut lämpöä kun korkeimmillaan 37,7. Istuin kolmena päivänä yhteensä 11 tuntia siellä odottamassa vastauksia. Puhua mä en pysty vieläkään, niin turhauttavaa! Ja joo, kolme :'D viikko tässä ennen leikkausta ja kaksi leikkauksen jälkeen. Mä menin ilmeisesti kaikkien jonojen ohi, se ehdotti mulle eilen, että leikataanko viikon päästä. Mulla kävi siis tuuri!

   Delete
 3. hannajo-3/24/2015

  Hei tällä hetkella paljon A-ja B-viruksen aiheuttamaa (kausi)influenssaa liikkeellä! Se todetaan nenänielusta otettavalla näytteellä ja paranee vain antibioottikuurilla! Oireet viittaavaat hieman siihen, googletappa lisää! Paranemisia! 😊

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa ja kiitos kovasti :)! Multa otettiin lauantaina influenssatesti kun tauti oli aluillaan, negatiivinen. Tulehdusarvot oli ekana pv 32 muuta "isompaa poikkeavaa" eivät huomanneet joten passittivat vain kotiin.

   Delete
 4. Anonymous3/24/2015

  Sulla voi olla mykoplasma? Kannattaa testata se verikokeilla!! pitkittyneenä/hoitamattomana ikävä tapaus, joka aiheuttaa kunnon sairauskierteen :/ kokemuksella voin kertoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hui joo, ainakin oireet näyttäis olevan samat. Pitää mennä uudestaan verikokeisiin.

   Delete
 5. Anonymous3/24/2015

  Heip! Osaisitko selventää mulle että pystyykö kuka vaa alottaa studio dance pitillä siinä kehitysryhmässä, vai pitääkö olla tanssinu jo pidempää? Ite oon tanssinu vasta vuoden mutta haluisin parempaa kehitystä nii onks sinne siis mahollista siirtyy? :D ja paranemisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä jos sulla on kuitenkin pientä tanssipohjaa joten uskoisin että sulla on hyvät mahdollisuudet!:) Tanssinope vastasi näin: kaikki halukkaat otetaan huomioon ja heille pyritään järjestämään paikka kehitysryhmässä. Kuitenkin niin, että ryhmistä pyritään tekemään mahdollisimman yhdenmukaisia tasoltaan.

   Joten laita rohkeasti sähköpostia sun kiinostuksesta osoitteeseen: info@studiodancepit.fi

   Kehitysryhmän maksuun kuuluu pari muutakin kurssia sekä paljon muita etuja, lisäksi saat paljon enemmän henkilökohtaista ohjausta :)

   Delete
 6. Anonymous3/24/2015

  Ihan superkivan näköset noi farkut! Oi vitsi nyt kyllä pitää lähtä kaupoille :D Kovasti paranemisia sulle! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti kovasti:)! Nää oli jossain ihme alessa, 10 eurolla :D

   Delete
 7. Näistähän tuli kivannäkösiä :) toivottavasti paranet pian!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin tuli, kiitos sulle ja nähdään pian taas :)!

   Delete
 8. Anonymous3/27/2015

  Kauan toi tarjous on voimassa? Olisin ostamassa uutta korttia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva!:) Mä en tiedä kauan, mutta on se vielä jonkun aikaa varmasti! :)

   Delete
 9. Anonymous3/31/2015

  Moikka!mitä objektiivia käytät yleinsä kuvissa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka :) Yleensä mulla on käytössä Sigman 17-70 mm :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)