4/25/15

LOOK OF YESTERDAY

Eilen aamulla katsoin mun joku aika sitten alennuksista löydettyä mustaa rentoa bleiseriä ja sain kunnon inspiraatiopuuskan. Ootteks te huomannu, että mä en pue kovinkaan usein mustaa, muuten kuin housuissa. Mustat vaatteet onkin tosi jees. Mä olen hulluna myös pikkulaukkuihin ja tämä ruskea laukku on mummin vanha, varmaan 70-80-luvulta ja näin hyvässä kunnossa! Joskus löytää oikeita aarteita, kun käy tutkimassa isovanhempien ullakkoa. Olen löytänyt sieltä pari hyvää laukkua, mustat pitkät saapikkaat ja astioita. 

Näitä kuvia ottaessa oli taas (yllätys) kauhea tuuli, joten hatusta sai pitää koko ajan kiinni, lisäksi hiukset lensi miten sattuu. Olisi luullut ettei kuvista tule mitään, mutta silti saatiin onneksi monen monta hyvää.  Miltäs asu näyttää teidän silmiin? Mä tykkään!Mua vähän jänskättää tuleva loppuvuosi, on niin paljon kivoja suunnitelmia: kuukauden kunnon kesäloma, ulkomaanreissua, videokuvausta, juhlia, toivottavasti uusia työtuulia, festareita ja vaikka mitä! Alkuvuosi ei ole ollut kovinkaan ihmeellinen, joten loppuvuodesta tulee varmasti amazing.

Vielä huominen aikaa osallistua edellisen postauksen Victoria's Secret- arvontaan. Mä olen lukenut jokaisen tulleen kommentin, ihan sika jännää miten suuri skaala erilaisia lempihajuvesiä! Ihana saada myös uusia vinkkejä, tulee varmaan sokkarilla hajuvesiä haistellessa flashbackejä teidän kommenteista, kun melkein jokainen puteli on tullut mainittua :-D Vielä kerkeät osallistumaan TÄÄLLÄ.

IMG_7358 IMG_7212 IMG_7357 2015-04-21 IMG_7281 IMG_7237 IMG_7242 IMG_7196 IMG_7265 IMG_7269 IMG_7301 IMG_7252

 | blazer Gina Tricot | jeans TOPSHOP | shoes Australia | bag granny's old | t-shirt  Gina Tricot | hat HM |

13 comments:

 1. Tosi kiva asu! Mulla on vähän samanlainen pieni, vanha nahkalaukku melkein jokapäiväisessä käytössä - tosi kätsy kaikkien tärkeimpien asioiden kuljettamiseen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saana <3 Nää pikkulaukut on niin käteviä ja kulkee olalla :)!

   Delete
 2. Tää asu on niiiiin ihana! Voi kunpa mäkin osaisin kantaa boyfriendfarkut samalla tavalla! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitti Milka ! Nohei, kyllähän sie osaat :-)

   Delete
 3. Anonymous4/27/2015

  nuo housut on kyl ihan kauheet on asun kanssa.. :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. No höh!! Tää oli aikalailla uudenlainen asu mulle, halusin kokeilla :-)

   Delete
 4. Musta aivan törkeän kiva asu ja housut sopii tosi hyvin ;) just semmonen asu mitä itekin pitäisin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jejejee! Kiitos Erika :-) <3

   Delete
 5. Anonymous5/03/2015

  ihan superkiva asu munkin mielestä tämä! voisitko tehdä lempiblogit-postauksen pitkästä aikaa? :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos :-) kyllä mä varmaan voisin, olen vain yhden kerran tehny! Ai niin, että mun tän hetken lempiblogit vai linkkaa blogi-tavalla?

   Delete
  2. Anonymous5/03/2015

   tän hetken lempiblogit :-)

   Delete
 6. Anonymous5/03/2015

  http://www.stara.fi/2015/05/03/teitko-ikatestin-verkossa-et-taida-tietaa-mita-tuli-tehtya/ Pisti vaan silmään kun satuin huomaamaan sun instassa vai olikos se blogin facebookissa sen sun kuvan jossa olit tehnyt ton

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos haluavat käyttää niin käyttäköön, mun puolesta ei ole vakavaa :D onhan blogin myötä mun kuvia netti täynnä. Ja siellä lukee heti sovelluksen avatessa ps. We dont keep the photo!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)