4/17/15

SAND & NEW LAYOUT

Se ois perjantai tyypit! Mulla on tänään vapaapäivä jonka ainakin sateesta päätellen aion viettää rentoillen, niin jaksaa sitten viikonlopun ahertaa. Haluatteko kuulla kummallisen jutun? Mä vasta pari viikkoa sitten tajusin ladata spotifyn, oi miksi vasta nyt? Tää mullisti mun elämän. Tottakai nyt tulee nopeammin kulutettua kappaleet loppuun, mutta mieluummin käytän spotifya, kuin youtubea. Nytkin fiilistelen PistePistettä jolta löysin aivan ihania uusia biisejä, suosittelen. Hei muuten, ensi viikolla mä pääsen taas urheilemaan. Mulla tulee olemaan pitkä prosessi saada kadonneet lihakset takaisin, sillä monta kiloa lihasta on lähtenyt lätkimään... Mutta en mä stressaa liikoja kuitenkaan, kyllä ne sieltä takaisin tulee!

Näin eilen mun ystävän Ullan kanssa teen ja kuulumisten vaihtamisen merkeissä ja samalla seurattiin ikkunasta räntäsadetta, höh oltaisiin haluttu mennä valokuvaamaan. Kuitenkin pihalle mentyä huomattiin sään vaihtuneen ja aurinko oli vielä hetken taivaalla, napattiin siis ehkä sarjassamme nopeimmat kuvat :-D Mutta näistä tulikin tosi kivoja, vähän erilaisia.

Oli aika päivittää blogin ulkoasua ja tykkään varsinkin uudesta bannerista tosi paljon!! Värimaailmakin on erilainen ja vielä vähän mietin, onko tämä kiva, mutta ainakin banneri saa pysyä. Onko teillä millaisia mielipiteitä tästä uudesta blogin ulkoasusta :)? tai vaikkapa kuvista!

Have fun weekend !

IMG_6854 IMG_6755 IMG_6743 2015-04-015 IMG_6722 fgh IMG_6900 IMG_6866 2015-04-14 ulla IMG_6774

 | jacket HM | jeans Dr.Denim | shoes Duffy | denim shirt  Moms old| scarf don't know... |

8 comments:

 1. Mä tykkään uudesta otsikkokuvasta, mukavat värit!

  ReplyDelete
 2. Näyttää hyvältä! Ja ihanan simppeleitä kuvia :)

  ReplyDelete
 3. Tosikiva tuo banneri!:) ja tosikivoja nää kuvat!! Oi varmaan kiva päästä treenamaan itsellään vielä 4viikkoo sairaloma ajäljellä ja samlla ainut liikunta muoto vain kävely joten samoissa fiilikssiä täällä ollaan ku lihakset on lähtenyt mut nopedta me onneka sit treenatessa tulee takaisin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Saara kommentista, kiva kuulla että tykkäät <3 Niimpä, parempi kuitenkin levätä jos on liikuntakieltoa, kyllä sitä kerkee urheilemaan :)

   Delete
 4. ompa kauniita kuvia ja tosi kiva toi banneri! :)

  ReplyDelete
 5. aivan ihania kuvia! :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)