4/11/15

SUNLIGHT

Heyy! Täällä mä taas oon, "vähän" paremmassa hapessa kuin viimeksi. Tosiaan, kolme viikkoa sairaslomaa takana ja lepo teki tehtävänsä. Kolmannet antibiootit tepsi ja nyt mulla on ainoastaan pientä yskää. Eilen olin myös töissä ensimmäistä kertaa saikun jälkeen, olipa jännää! Liikuntakieltoa on vielä ensi viikko jäljellä, kyllä mä selviän :D Kiitos vielä kaikista tsempeistä <3

Mulla olisi säästössä muutamia kuvailuja, joista halusin tulla ensin jakamaan nämä tämän kevään ensimmäiset auringonsädekuvat. Kuten ehkä moni mun blogia kauemmin lukenut on varmaan huomannut, niin mä tykkään valokuvata auringonlaskun aikaan. Näiden kuvien kanssa kävi kyllä niin, että metsästettiin viimeisiä valonrippeitä ja ainut paikka löytyi eräältä parkkipaikalta... Joten älkää häiriintykö takana näkyvistä autoista! Päällä mulla oli leopardia, basic-vaatteita ja pinkkiä.

Tosiaan lähipäivinä mulla on ollut aikaa vain rauhottua ja miettiä asioita. Vihdoin taisin tajuta, ettei sitä koko aikaa tarvi olla menossa jokapuolelle. Oli ihana nukkua aamuisin pitkään vain olla, ilman stressiä. Muutenkin mun kroppa varmaan vaati tuota rauhoittumista, muutenkin on tultu treenattua kovasti, kohta on taas ihan uusi puhti!

Näihin kuviin ja kuulumisiin oikein hyvää viikonloppua ja palaan tänne taas pian postailemaan! <3

IMG_6082 IMG_6059 IMG_6076 IMG_6065 IMG_6074 IMG_6087 fdf IMG_6063 IMG_6053

 | knitting HM | jeans ONLY | shoes Australia | bag Victoria's Secret | shirt  Gina Tricot | scarf second hand |

6 comments:

 1. Kiva kuulla, että olosi alkaa parantua:-) Tosikivoja kuvia, auringon laskuun tulee kyllä upeita kuvia, hyvin käy tähän asun värimaailmaan vielä toi auringon lasku:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos todella paljon :) Ja nyt osaa kyllä arvostaa terveenä olemista aivan eri tavalla :D!

   Delete
 2. Aivan ihanasti tulee tuo valo esiin kuvissa <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon :) Mustakin auringonsäteet tekee kuvista paljon mielenkiintoisempia!

   Delete
 3. Anonymous4/15/2015

  onks sun iho taas huonontunut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On, vaihdoin mun pillereitä niin ei oo enään hormoonia mikä auttaa ihoon :) Vaikkakin nyt on keuhkokuumeen jälkeen ollu hyvässä kunnossa! Ei voi mittää :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)