5/8/15

HELSINKI DAY

Heräsin keskiviikkona viideltä ja otettiin parin kaverin kanssa aamujuna alle kohti Helsinkiä. En ole käynyt stadin keskustassa melkein kahteen vuoteen joten oli kyllä jänskää pitkästä aikaa! Aamupäivästä sää suosi ja iltapäivällä satoi vähän väliä ja oli pilvistä. Ei kuitenkaan onneksi tullut sitä luvattua rankkasadetta. Näitä kuvia katsoessa voisi melkein laskea, kuinka monta kahvikuppia löydätte hahah, sillä kahvin voimalla jaksettiin aamusta iltaan asti. En nimittäin jostain syystä saanut nukuttua paria tuntia kauempaa edellisyönä...  Onneksi väsymys iski vasta iltapäivällä niin päivällä jaksoi hoitaa asioita.

IMG_8169
Näin päivällä mun ystävää Coralie:ta, jonka kanssa vaihdettiin kuulumiset ja yritettiin ottaa asukuvia, sateessa...:D

Pitää ehdottomasti mennä kesäkuussa uudestaan Helsinkiin, varsinkin aurinkoisena päivänä kaupunki on ihana! Muutenkin on kiva päästä näkemään stadin tyttöjä ja uudet maisemat piristävät.

IMG_8311
IMG_8386
IMG_8120 IMG_8116 IMG_8150 IMG_8268 IMG_8148 IMG_8115 IMG_8172 2015-05-01 IMG_8242 IMG_8391 IMG_8400 IMG_8411
Kaupat oli täynnä mitä ihanempia vaatteita ja monta kesäistä ja hyödyllistä vaatetta tuli kotiutettua. Tällä hetkellä mun makuun on raita, harmaa ja eri sinisen sävyt, kuten ostoksista näkee. Löysin myös täydellisen ohuen juoksupitkähihaisen ja tottakai pinkin värisenä! 

Päivä oli kaikilta puolin onnistunut ja shoppailuhimokin on nyt taltutettu.

IMG_8407

10 comments:

 1. Anonymous5/08/2015

  Kivalta näytti teiän reissu! Mä kans ostin Starbucksista tollasen keltavalkosen mukin, se mukaan otettava malli. Ihan lemppari tällä hetkellä :) Ja vitsi noi Helsingin kulmat on niin paljon nätimmät ku täällä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jokapuolella siellä oli musta niin nättiä, kelpais otella asukuvia :D Oi, olis pitänyt katsoa niitä take away- malleja myös :)!

   Delete
 2. Anonymous5/08/2015

  onko tuossa harmaa hame? oon niin kauan ettiny! mistä se on ja minkä hintanen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä on :) HM löysin, mutta en muista yhtään hintaa, alle 20euroa oli varmasti!!

   Delete
 3. Ihana tuo aloituskuva <3 tai ylin siis :) tosi suloinen ja kiva valo/väritys! :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous5/19/2015

  Eiks toi Anni asu jossain ulkomailla? Joskus piti blogia, vai onko sama edes? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo samasta Annista varmaan puhutaan :D Vieläkin asuu!

   Delete
 5. Anonymous5/19/2015

  Hei ! En kestä kun olen metsästänyt yhtä ja samaa paitaa viikko tolkulla mutta siitä ei olee tulossa enää kauppoihin lisää kokoja,sekä olen elänyt siinä toivossa että sitä paitaa on vain mustana ja valkoisena,mutta sulla on juuri tuossa viiimeisessä kuvassa se samainen paita sinisenä !!! mistä kaupasta ostit tuon? :) entiedä onko mahdollista että sitä myydään muuallakin kuin sielä mistä sitä olen metsästänyt?! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkoitatko tuota toppia? Se on vilasta :) ja tuo sininen kuviollinen on bikbokista! En tiedä onko vielä kaupoissa, kannattaa ainakin nettikaupat katsoa ja nää on tosiaan helsingistä :)

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)