5/26/15

KESÄLAITUMELLA

Heippa :-) Hahaa kaksi vihreää postausta peräkkäin, no ei se mitään, ainakin on pirteää! Ihan yllätti, että tänäänkin pihalla olisi pärjännyt ilman pitkähihaista. Luonto kukkii ja ei tarvitse vuorautua vaatekerrosten alle, jee kesä on oikeasti tulossa. Tykkään käydä juuri auringonlaskun aikaan valokuvaamassa ja käytiin eilen puoli 10 jälkeen ottamassa kuvia ulkona ja kuvat on siksi hieman utuisia. Päähän pääsi pitkästä aikaa ponnari ja vitsit, että hiukset näytti pitkiltä! Johtui myös varmasti paikan päällä siitä, että ystävä leikkasi juuri pitkän polkan, sopi niin hyvin Saijalle! Raaskisipa itekkin leikata, mutta ei...

Mä tykkään pukeutua mukavuudenhaluisesti, mutta samalla tyylikkäästi. Eilen illalla päälle pääsi hyvin yksinkertaista; valkoista, kuviolliset haaremit ja koruja, joista sai sitten kivoja yksityiskohtia. 

Sain yhteistyön kautta Kouvolan Rosariumilta kuvissa näkyvän pitkän kaulakorun ja käsikorun. Yksityiskohtineen molemmat on tosi kauniita. Varsinkin tuo kaulakoru tulee varmasti olemaan enemmänkin käytössä. Pitkään vierastin pidempiä kaulakoruja, vaan enpä enää! Pitkillä koruilla saa kivasti lisää näkyvyyttä esimerkiksi löysän paidan kanssa. Rosariumista löytyy kyllä vaikka mitä, niiden ihanien sistustusjuttujen ja kukkien ohella myös JOIK-luonnonkosmetiikkatuotteita sekä nättejä koruja. Näitä pitkiä kaulakoruja monenlaisia, varsinkin kaikki sulkia sisältävät oli mun mieleen :-)

Mukavaa kesänalkua toverit ja onnea kaikille valmistuneille!
IMG_9692 IMG_9837 IMG_9763 IMG_9708 IMG_9749 IMG_9640 IMG_9698 IMG_9834 IMG_9731 IMG_9693 IMG_9849

 | Knitting Cubus | pants Bershka | shoes Duffy | jewelry Rosarium*saatu |

2 comments:

  1. Oot todella kaunis ja nuo sun housut on aivan ihanat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitti sulle ihanasta kommentista :) <3 Mä tykkään myös näistä housuista, voisin käyttää enemmänkin!

      Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)