5/31/15

PARVEKE KESÄKUNTOON

Heloujelou kaikki! Tähän viikkoon on taas kerennyt mahtua jos jonkilaista tapahtumaa. Joku varmaan huomaa hiuksissa eroa tai no toivottavasti huomaa haha, sillä keskiviikkona sain tukalle kesäkuosin. Laitettiin pää täyteen raitoja ja tyvi tummaksi, muuten sitten alla oli oma väri. Lopputulos olikin paljon vaaleampi, kuin kuvittelin, mutta tykkään toosi paljon! Entä te?

Keskiviikkona mä tulin myös kipeäksi, torstaina mulla oli +39 kuumetta ja olo oli tosi kurja. Sain onneksi antibioottikuurin joka alkoi tepsimään samana päivänä. Perjantaina mulla oli paljon terveempi olo jo ja eilen pääsin jo puuhastelemaan. Tällä kertaa pääsin hyvin helpolla, jos vaikka ajattelee sitä mun koko maaliskuun saikkua... Moni tuttu on myös sairastelukierteessä :( Jos jotain positiivista etsitään, niin mielummin nyt kuin myöhemmin kesällä.

Tää postaus olkoon nyt vaikka samalla mun parvekkeen esittelypostaus! Pikkuhiljaa oon saanut laitettua sitä kotoisemmaksi ja on kiva omistaa iso parveke. Saa nähä mitä vielä keksisi sinne laittaa, mutta sisällä mulla on vielä pienet hankinnat edessä, ennenkuin uutta kotipostausta on tulossa :)

Nyt pitäisi viimeistään sisäistää, että on kesä. Eilen vietettiin kesänalkajais kahveja mun luona Saijan ja poikaystävän kanssa. Kesäkukatkin on jo hankittu ja mansikat moneen kertaan syöty!

Onko puhelinkuvat välillä jees? Mä tykkään nimittäin kamalasti kuvailla myös puhelimella, kuten mua instagramissa ja snäpissä seuraavat tietää, eli mut löytää molemmista nimellä iraloikala :D

Hyvää kesää vielä, enjoy
 
Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

<3

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

6 comments:

 1. Heeei mistä toi iso lyhty on? :) Ihana parveke! ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti <3 Se on ikeasta :)!

   Delete
 2. Anonymous5/31/2015

  tee pliis uus asuntopostaus videolla? Sul on niin upee asunto ja just ite muuttamassa niin saa hyvii sisustusvinkkejä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että kiitti kovasti kommentista :-)!! Muuten tekisin videoita enemmänkin, mutta mä en jostain syystä saa ladattua koneelle mitään videoeditoria? Mulla ei ole tässä edes moviemakeria... Jotne jos tulee ideoita mistä sellaisen saisin, ennenkuin menen ihan kauppaan ostamaan? :-)

   Delete
 3. Voii tosi ihanan ja söpön näköistä! Me muutettiin just uuteen kämppään, missä parveketta ei oo mutta seuraavaan sitten taas :D onhan se kesällä kuin lisähuone

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitti :> Voiettä, mutta kerkee sitä vielä asumaan parvekkeen tai oman pihan kera myöhemminkin :-) Mä tykkään kyllä tosi paljon, koska muuten täällä on 32 neliötä niin saa kivasti kesäisin lisää oleskelutilaa!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)