6/5/15

BIKBOK KOUVOLAAN

Sitä on jo pitkään toivottu ja pohdittu, että koska saadaan BIKBOK tänne Kouvolaan ja nyt kaikkien odotus palkitaan. Tällä hetkellä omana suosikkina toimii kyseinen vaatekauppa, sillä sieltä löytää varmasti tämän hetken parhaimmat trendit! Omasta vaatekaapistakin löytyy jos jonkinlaista BikBok-vaatetta, etenkin erilaisia kesäpaitoja.

Ensi viikon torstaina 11.6 BIKBOK aukaisee ovensa kauppakeskus Veturissa kello 10:00! Kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä 100 ensimmäistä saa 10e lahjakortin. Lisäksi koko torstain ajan kaikki normaalihintaiset tuotteet on -30%! Joten varmasti vilskettä tiedossa heh. 

Itselle sattui myös sopivasti vapaapäivä, joten olen ehdottomasti paikalla jo heti aamusta :-) See u there! Keitä on tulossa??

*Yhteistyössä BikBokin kanssa
blogi
BikBok sv  2015.04.08-bikbok-house-hassel-_1393 2015.04.08-bikbok-house-hassel-_0067 2015.04.08-bikbok-house-hassel-_0928

3 comments:

 1. Oih, tätä on odotettu!!! :) Itse asun Kotkassa, mutta varmasti tulee hurautettua Kouvolaan vierailemaan uudessa liikkeessä! Onhan sinne sentään huomattavasti lyhyempi matka kuin Helsinkiin :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kotkastahan ei ole pitkä matka tänne Veturiin! Mä olen myös hurautellut muihin kaupunkeihin visiiteille, jotta pääsisi mm. bikbokkiin :-D Joten tää on super juttu!!

   Delete
 2. Mustakin on niin kiva että BikBok tulee tänne Kouvolaan! :-)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)