6/19/15

JUHANNUKSEN VIETTOON

Missäs päin viiletätte tänä juhannuksena? Mä pakkailen Spotify 90' luvun musiikkilistan parissa mökkikamppeita. Hieman muista kesistä poiketen mukaan pääsee paksuimmat kollarit, polvisukat ja neule :-D   Kuten monina muinakin juhannuksina me vietetään se porukoiden ja poikaystävän kanssa mökkeillen. Meidän mökkeilyyn kuuluu ruokaähkyt, sauna ja yölliset grillailut kokon ääressä hyvän musiikin soidessa. Muistan, kun viime vuonna oltiin yö kolmelta sateessa paistamassa makkaraa, joten eiköhän samaa linjaa jatketa myös ensi yönä haha, romanttista! Meidän yksi kaveriporukka on samalla rantaviivalla toisella mökillä niin eiköhän ilmestytä sinne jossain vaiheessa vesiteitse. Taitaa sinne kuitenkin olla 2km matkaa, joten iskä saa luvan heittää moottoriveneellä, ei ehkä lähetä soutamaan (sen näkee sitten)... Tarkoituksena olisi heittää myös talviturkki, eiköhän mut sinnekkin yllytetä. Tällä hetkellä sää näyttäis vähän kirkastuvan ja samalla myös juhannusmieli. Tajusin muuten eilen, että mullahan on ensi kerran töitä vasta ensi viikon torstaina, sain pikku "extempore" kesäloman ja tähän väliin se kelpaa oikein mainiosti. 
 
Nyt on aika jättää kaupunki ja siirtyä juhlimaan yötöntä yötä! Pitäkää kavereista huolta ja älkää välittäkö sateesta, eiks se sateessa tanssiminen oo just sellainen asia mitä voi hyvin mielin muistella kiikkustuolissa.

Mä kuulen myös mieluusti teidän juhannuksista: mökillä, kotona, töissä vai festareilla?

IMG_7480 IMG_7523 2015-04-26 IMG_7531 IMG_7491 IMG_7518 IMG_7557 2015-04-028 IMG_7466 IMG_7500 IMG_7513 2015-04-027 IMG_7546

 | knitting kappAhl | pants ONLY | shoes Duffy| shirt HM | bag HM |

6 comments:

 1. Anonymous6/19/2015

  ihanan maalaistunnelmaisia kuvia! minäkin viettelen tän viikonlopun mökkeillen perheen kanssa :-) hauskaa juhannusta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti sulle <3 Kuulostaa hyvältä, nauti! :)

   Delete
 2. Mä vietän perinteistä poiketen ekaa kertaa juhannuksen töissä :) mut vuoro alkaa vasta 23 niin onhan tässä keretty grillailemaan ja kokkoakin katseltu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että kerkeät päivällä ja illalla viettämään juhannusta :-) Saat ainekin mukavat rahat tuolta yöltä ;-)

   Delete
 3. Nää kuvat näyttää ihan siltä, ku sut ois laitettu johonkin maalaukseen. Upeita! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitti Minna kommentista :-)! <3

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)