7/10/15

FLORAL

Ihanaa perjantaita! Voin huokaista helpotuksesta, sillä sain järjesteltyä koneen kuvakansioita ja poistettua taas melkein 2tuhatta ylimääräistä kuvaa. Johan toimii kone taas paljon nopeampaa! Olen saattanut joskus aikaisemmin kirjoittaa, että mulla on usein pakottava tarve saada paljon aikaiseksi vapaa-ajalla. En osaa vain chillata kotona, koska koko ajan olisi tekemistä: kuvien järjestelyä, blogi, siivousta, asioiden hoitelua, ystävät yms. Tossa sohvalla ei juurikaan tule vietettyä aikaa. Tästä syystä olisi ihana päästä ulkomaille edes viikoksi ja saada irtiotto kiireisestä arjesta. Olen jo vähän suunnitellut matkaa, mutta edelleen se seura puuttuu o ou. Nukkumiselle osaan kuitenkin antaa aikaa, sillä 9 tunnin unet on aika must have, jos vaan mahdollista. Mä olen supernukkuja, helposti menisi se yli 12 tuntia, mutta sitten on vaan revittävä itsensä aikaisemmin ylös! Nukahdan myös n. minuutissa, joten mistähän olen nämä unenlahjat saanu. Oho, miten mä päädyin tollasia kirjoittamaan... :-D

Tiiättekö, vielä yks hyvä juttu tapahtui kuvia selatessa. Olin ihan unohtanut valkoiset slip-onit, jotka ostin Zarasta kaksi kuukautta sitten. Ne on älykivat, kaivampa ne heti esille!

Otettiin näitä asukuvia kesäisenä päivänä. Kukkakuvia ei taida ollakkaan vielä tältä kesältä, joten täältä pesee! Mun ystävä Jyväskylästä oli kyläilemässä, kiitokset kuvista siis Iidalle ja nähdään taas pian <3

IMG_1356 IMG_1317 IMG_1306 IMG_1351 IMG_1289 IMG_1270 IMG_1382 IMG_1262 IMG_1332 IMG_1314 IMG_1299 IMG_1340 IMG_1335

| shorts Vila | crop top Kookai | shoes HM | bag Oasap* |

12 comments:

 1. Ihania kuvia <3

  http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. ihanan kesäisiä kuvia:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Saara :-) <3 Kumpa kukkapuut pysyisi pitkään kukinnossa!

   Delete
 3. Oho, onko nuo puut kukkinu noin jo kauanki? Täytyy myöntää, etten huomannu ollenkaa viime la, kun tuolla istuin :D laitettakoon illan ja ilojuoman piikkiin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh en tiiä kauan ne on kukkinu :D 1,5 vk sitten kuvat on otettu, joten !

   Delete
 4. Voi miten kauniita kuvia!!! <3

  ReplyDelete
 5. Anonymous7/14/2015

  Minkä pitunen oikee oot?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tulipa sun kommentti vähän tylyyn sävyyn, mutta 142 cm.

   Delete
 6. Anonymous8/02/2015

  mistä tuo laukku?

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)