7/7/15

SUNNY

Viime viikko oli säiden osalta aivan mahtava! Kävin ensimmäistä kertaa biitsillä ja pukeuduin niin kesäisesti, kuin mahdollista. Hameen helmat hulmusi, pisamia kerääntyi ja iho sai päivetystä. Olen syönyt kirsikoita ehkä jopa liikaa ja uinut kunnolla.

Mulla on jonkun verran asukuvia säästössä, joten nyt on hyvä hetki julkaista 2x asu. Kummastakin asusta sain enemmänkin lifestyle-tyylisiä kuvia, niin pistetään nyt yhdellä kertaa :-) Tyttömäisiä kummatkin, etenkin tuo oranssi hame on ollut kovassa käytössä. 

Pakko kehua tuota kuvissa näkyvää silkkiponnaria joka toi mun yönutturat ja kampausten teot uudelle tasolle. Tää ponnari on niin helppo ottaa pois, eikä hiukset takkuunnu. Pidän nimittäin aina kotona ollessa hiuksia kiinni ja myös öisin, joten mukavuus ennen kaikkea ja hiusten laatukaan ei kärsi! Käytin ennen tätä paljon muovisia ponkkuja ja nekin sattui useasti jäämään kiinni hiuksiin. Nimimerkillä. leikannut monet kerrat saksilla ponnareita hiuksista irti.

Mulle on vihdoin tekeillä oma osoite blogille! Oon tosi innoissani siitä, sillä en tähän asti ole pystynyt linkkaamaan suoraa linkkiä blogiin instagramissa enkä facebookissa. Pitää sitten vaan seurailla mitä kaikille linkeille tapahtuu, mutta onneksi mä saan apua. Oli jo aikakin vaihtaa omaan osoitteeseen :-D

IMG_2624 IMG_2375 IMG_2404 IMG_2608 IMG_1764 IMG_2341 IMG_2394 IMG_2342 IMG_2391 IMG_2556 IMG_2305 2015-07-002 IMG_2345

4 comments:

 1. Aivan ihana tuo korallin värinen hame! Harmaa teeppari ja kultakoru sopivat
  hamosen kanssa ihan täydellisesti. Upeita asukuvia, laituria kauniimpaa kuvauspaikkaa
  ei olekaan.
  Jos sulla on joskus aikaa, tervetuloa vastavierailulle blogiini, jossa seikkaillaan mm.
  mökkimaisemissa Turun saaristossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Teija :-) Mä en yleensä käytä kaulakoruja, mutta ehkä se tästä! Mä tykkään myös kuvata lähellä vettä, onnistuu yleensä aina kuvat :-)

   Delete
 2. Anonymous7/07/2015

  Mistä toi sun ihana kukkatoppi on? <3 Tosi ihanii noi sun muutki asut! Jään seurailee sun blogia koska sä ja sun blogis vaikuttaa tosi kivoilta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on hm toppi :-)! Oi vitsit kiitti ihanasta kommentista ja kiva kun oot saanu tuollaisen kuvat <3

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)