7/2/15

WHAT'S ON MY MIND / OUTFIT

Huomenta, vai pitäisikö kirjoittaa reaaliajassa aamuyötä. Nyt on jo niin myöhä, kun postausta rustaan, joten julkaisen tämän vasta aamulla niin virkut pääsevät lukemaan ensimmäisenä. Vaikka yleensä pidän blogin aika pinnallisena ja tekstit lyhyinä, niin välillä on kiva kirjoitella mitä _oikeasti_ kuuluu...

Ensimmäinen ja eniten mielessä pyörinyt asia... Mua vähän harmittaa on se, että omalta osalta tämän kevään kouluhauit jäivät. Some on täyttynyt päivityksistä, joissa kerrotaan mihin jatko-opiskelemaan on päässyt.  Mä olen tosi onnellinen kaikkien puolesta, varsinkin niiden ketkä ovat tehneet asian eteen kovan työn tai hakevat uudelleen. Hyvä, juuri te kyseiset koulupaikan saaneet! <3 Ne päivitykset pisti mut kuitenkin entistä enemmän miettimään, miksi mä en ole heidän joukossa (vielä). Mua alkaa yhä enemmän ahdistamaan oma tilanne, pelottaa, että jumiudun. Yritän kuitenkin miettiä: olen kyllä käynyt kauppiksen, mulla on paljon työkokemusta ja tälläkin hetkellä vakkari-duuni, asun yksin hyvässä vuokrakämpässä lähellä keskustaa ja mahdollinen tuleva koulurakennus on parinsadan metrin päässä. Joten miksi nyt liikaa ahdistua, koska mullahan on oikeasti asiat hyvin. Silti mä kaipaan muutoksia ja haluan menestyä elämässä, haluan tehdä asioita, joista on hyötyä eli saada paljon aikaiseksi. Ehkä juuri tämän hetken rauhallinen tasainen elämäntyyli kaipaisi jotain repäisevää, esim. korkeakoulupaikkaa tai uusia maisemia.

Mikä tässä eniten mietityttää, että en tiedä vieläkään mihin alalle haluaisin suuntautua. Tradenomin tutkinto on kokoajan mielessä, mutta onko se siksi, että olen jo opiskellut liiketaloutta ja se olisi siis turvallisin ja helpoin vaihtoehto? Miksi en vielä ole ottanut riskiä ja hypännyt johonkin aivan uuteen. Olen siitä ihan varma, että en tulisi pettymään. Nyt mun pitää tänä syksynä pohtia näitä koulu- ja työjuttuja entistä enemmän ajan kanssa.

Tulevaisuuden työllistyminen, pelottava ajatus. Mutta, kuten monesti olen monelle sanonut, kyllä täältä vielä noustaan!

Toisiin tunnelmiin... Mulla on tiedossa kesäksi ainakin vielä Tallinnan reissua miehen kanssa, muutamat juhlat ystävien kesken, mökkeilyä, Kotkan meripäivät, Weekend-festarit, omat synttärit ja haluaisin niin kovasti lämpimään. Weekend-festarit tulee olemaan mun ensimmäiset KUNNON festarit, joten mä olen ääääärimmäisen innoissani. Olenko mä ainut 20v joka ei ole käynyt kunnon festareilla? Ulkomaille en ole vielä saanut seuraa lähtemään, mutta kova hinku olisi vaikkapa Kreikkaan. Saa nähdä mitä tulevat päivät tuo tullessaan.

Mitä muuhun elämään kuuluu, niin mulla on kovat motivaatiot; niin blogin, treenien, töiden sekä opiskelun suhteen.

Lyhyesti postauksen kuviin. Olen suuri maksihameiden kuluttaja ja keräsin tällä kertaa asun hameen ympärille. Yleensä yhdistän siihen croptopin, yhdistelmä ei petä koskaan! Tää asu oli kovasti mun mieleen ja tykkäsin tosta kuvauspaikastakin, kauniit värit vai mitä? :-)
 IMG_0320 2015-07-002 IMG_0327 IMG_0354 2015-07-01 IMG_0318 IMG_0337

| maxi skirt Gina Tricot | crop top Kookai | jacket Zara | shoes HM | shoulder bag Gina Tricot | necklace I don't remember sorry |

9 comments:

 1. Anonymous7/02/2015

  Voi kuule, ihan turhaan stressaat opiskeluista tai mistään sellaisesta! Oot vielä tosi nuori ja sulla on koko elämä edessä! Mä olen sua jo kolme vuotta vanhempi mutta kuitenkin samassa tilanteessa. Ei vieläkään opiskelupaikkaa :// tosin en edes hakenut minnekään kun en tiedä miksi haluan "isona". :D Kyllä se siitä Ira! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että kiitos kovasti tsempeistä <3 Eiköhän tämä tästä :) Tsemppiä myös sulle tulevaan, toivottavasti keksit mitä haluaisit tehä! :)

   Delete
 2. Mullakin ihan törkee hinku jonnekin ulkomaille ja Kreikkaan itsekin katsonut matkoja kuumeisesti tässä viimepäivinä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo sitä on varmasti liikkeellä! Kuitenkin pitää seurata tämän hetken Kreikan tilannetta, joten mun osalla näyttää siltä etten ehkä sinne olekkaan menossa :/

   Delete
 3. Anonymous7/02/2015

  Moi! Oon seuraillut sun blogia pidemmän aikaa ja täytyy sanoa, että sulla on aina kivoja kuvia:)
  Ootko koskaan miettiny enemmän maiseman vaihtamista? Muutin itse perheeni kanssa pois Kouvolasta 1.8.2013. Menneeseen kahteen vuoteen on mahtunut paljon niin hyvää kuin pahaakin. Olen menettänyt perheenjäsenen, saanut uusia ystäviä, saavuttanut tavoitteita, vihannut rakkaitani ja oppinut uutta itsestäni. Haluaisin taas muuttaa(olen kai levoton sielu), mutta en haikaile takaisin Kouvolaan. Kaipaan siellä asuvia ystäviäni, mutta tiedän että muutto oli oikea ratkaisu.
  Pienikin muutos on mahdollinen. Oletko koskaan harkinnut personal trainerin yms. koulutusta? Niihin pääsee vielä(valitettavasti kalliita) ja ne kestävät usein vain puoli vuotta. Toisaalta voisit kokeilla uutta työtä tai harrastusta. Robinia lainaten:"Heittäydy täysii/Siihen mikä on tärkee/Ja teen sitä missä sulle on järkee".
  Huvitti lukea kommenttini läpi:D pointtini oli, että tee juuri niin kuin haluat, uskalle kokeilla uusia asioita:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiitos kommentista ja mahtavaa että oot pysyny täällä pidemmän aikaa! <3 Olen harkinnut vähän muuttoa, mutta en kuitenkaan sen suuremmin, koska asiat on tavallaan niin hyvin täällä Kouvolassa. Hyvä kuitenkin, että sulla on riittänyt myös paljon hyvää muuton myötä ja varmasti avautuu vielä paljon uusia ovia! Mutta uskon, etä en itsekkään kauheasti katuisi jos täältä muuttaisin, ehkä muutamia asioita tulisi ikävä.

   Ja kyllä oon miettinyt PT-koulutusta. Harmi vaan että se on niin kallis, mutta pitää nyt vielä vähän harkita sitä :-) Uusia tuulia kaivataan!

   Delete
 4. Ihana tuo kuvauspaikka, ja sun asu! Ja hei mä kävin vasta 24-vuotiaana ekan kerran kunnon festareilla! :D Että et oo ainoa, hihi.Tsemppiä koulu/työjuttuihin. Toivottavasti löytyy se oma juttu:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon, eiköhän se oma juttu sieltä joskus hahmotu! :-) Oho, no sittenhän en ole ainoa jee ;-D

   Delete
 5. Oi että onneks löysin sun blogis, ihan sattumalta! :) Mitä tulee kouluhakuihin,niin kyllä se siitä selviää, vaikka osa pääsee, niin osa (kuten minä) jää ulkopuolelle ihmettelemään :) sitten ei auta kun sisuuntua entistä enemmän ja hakea uudelleen! Mutta jos oma ala ei ole vielä tiedossa, niin kannattaa rauhassa miettiä,mikä se oma juttu voisi olla :) kyllä se siitä alkaa hahmottumaan! Ja pakko oli kommentoida,että kävin itsekin ekaa kertaa tänä vuonna festareilla (täytän 20 tänä vuonna), joten et ole ainut! :D Hyvää syksyn alkua sulle! :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)