8/14/15

CURLY BUN

Heippa taas! Fresh start. Jos jokin asia ei tunnu hyvältä niin on syytä pitää siitä breikkiä, tää sama pätee elämässä melkein kaikkeen. Pikku blogitauko teki hyvää ja sai kerättyä uutta inspistä sekä levättyä tietokoneesta. Nyt oli hyvä aika taas palata päivittelemään ja purkamaan kuvasatoa. Uudella mielellä ja energialla mennään! :-)

Viimeksi kirjoittelin heinäkuun lopulla ja silloin oli kovasti töitä tiedossa ja odottelin loman alkua. Nyt kesälomaa on kulunut melkein kaksi viikkoa ja vähän yli 2 viikkoa olisi jäljellä, thank god näistä säistä! Mulle sattui ne parhaat lomasäät ja juuri siksi olen ollut liikkeellä hyvin paljon. Mitä mä sitten olen blogitauon aikana puuhaillut? Nähnyt mun ihania ystäviä ja sitäkin enemmän viettänyt aikaa poikaystävän kainalossa, pitänyt överihauskaa weekend-festareilla (käykää katsomassa videokooste blogin facebook-sivuilla KLIK), hamstrannut kaapit täyteen mustikoita, mansikoita sekä vadelmia, nukkunut pitkiä yöunia, urheillut, uudistanut kotia ja tehnyt suursiivouksen, viettänyt työkavereiden läksiäisiä hyvän ruoan merkeissä, tummentanut taas tukkaa ja panostanut kampauksiin, elävöittänyt instagram-tiliä ja juhlinut kihlaparia. Etenkin huomannut kuinka nopeasti aika menee eteenpäin. Vaikka ei enää biitsifiilistä ole (kävin mä silloin heinäkuun helleviikonloppuna ensimmäisen ja viimeisen kerran tänä vuonna rannalla) niin mun puolesta kesä ja aurinko älkä menkö vielä pois!

Loppukesäksi suunnitteilla olisi käydä vielä muutamassa kaupungissa visiitillä, mikäli aika (ja raha) riittää. Ja sitten syyskuussa odottelen kauhulla nielurisaleikkausta. Sellaista mulle, näin lyhyesti!

Mun kesäpukeutuminen ei ole ollut kovin ihmeellistä: rentoa, säähän sopivaa sekä kampauksilla sekä meikeillä viimeisteltyä. Mutta muutamia kunnon asukuviakin tuli otettua. Nää kuvat on yhdet kesän lempparit erilaisen kampauksen ansiosta, sekä tämä kuviollinen jumpsuitti on älykiva! Bongasin sen hm lastenpuolelta, heh, näyttää hyvältä ja on rento.

Halusin yks päivä kokeilla uusia kampauksia ja päätin heittää kiharatukan ylös rennolle nutturalle ja siitä tulikin yksi kivoimmista kampauksista, aika erilainen mutta helppo!  :

1. Tee kiharruspuikolla sähäkät kiharat 2. Harjaa vähän ja kerää kaikki hiukset ylös palloksi, niinkuin olisit nutturaa tekemässä ja laita ponnari hiusten ympärille 3. Parantele nutturaa pinnien avulla ja pöyhi sekä vedä kiharoita ulos nutturasta 4. Bandana viimeistelemään. 

6 comments:

 1. Onpa kyllä aivan ihana kampaus! Näytät ihan älyttömän söpöltä tuossa asussa ja nutturassa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olipa ihanasti sanottu, kiitos tosi paljon :-)!

   Delete
 2. Tosi kivan näkönen kampaus!! :)

  ReplyDelete
 3. Ihana kampaus! Sopii sulle tosi kivasti :-)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)