8/23/15

HAPPY HAT HEAD

Ihanat sunnuntait sinne teillekkin! Mä otan kohta auton alle ja suuntaan Lappeenrantaan kaupungille sekä sieltä pariksi päiväksi Saimaalle mökille. Tällä kertaa olen menossa pikkulomalle "yksin", mutta tarkoitus olisi nähdä ystävää sekä viettää aikaa rakkaiden isovanhempien kanssa. Tiedossa saaren omalla hiekkarannalla löhöilyä, nautin rauhasta sekä tottakai odotan lettujen paistamista iltanuotiolla.

Mä olen jo pitkään halunnut ottaa kuvia tuomiokirkolla ja nyt vihdoin pääsin toteuttamaan sen! Asiaa kyllä hankaloitti ne sadat muut turistit, mutta löydettiin yksi hiljainen nurkkaus, jossa ei muita kulkenut. Asu oli jo aika syksyinen, taidan olla liian malttamaton heh. Tässä asussa näkyykin mun uudet vaatekaapin kulmakivet: 
Ruskeat nilkkurit on ollut mulla vasta pari viikkoa ja tekisi mieli laittaa nää joka päivä jalkaan. Ihanan kevyet jalassa ja tulee varmasti näkymään monissa asukuvissa, sillä oon kunnon nilkkuri-friikki.
Lierihattu ei ole niin uusi, mutta ollut vähäisessä käytössä, miksi? Tää pelastaa asun, kuin asun sekä huonon hiuspäivän.
Maastonvihreät housut mulla oli pitkään hakusessa istuvat maastonvihreät housut ja löydön jälkeen onkin  päässeet jalkaan päivittäin. Malli on slim fit, mutta silti niin mukavat ja pehmeät jalassa.
rento pitkä neule ohut harmaa neule... mihin sitä EI muka voisi yhdistää?
Raitapaita i looove stripes! Raitapaitoja löytyy kaapista muutamat ja ne kuuluu ehdottomasti mun ykkös luottovaatteisiin.

Fall vibes ~ Mitä tykkäsitte näistä vähän erilaisista kuvista?

Vaikka en millään malttaisi olla pukematta syksyvaatteita, niin pitää muistaa, että pitkä syksy on edessä ja nyt on helleaalto meneillään! Joten nyt puen kesämekon päälle ja lähden huristelemaan kohti ihanaa Lappeenrantaa. Tasan viikko enää kesälomaa, minne ne kolme muuta viikkoa meni? Mutta, nyt pitää olla iloinen näistä lomasäistä ja nauttia viimeisiä auringonsäteitä. Palataan blogin puolelle tiistaina, mutta sillä välin mua voi seurata ainakin snapchatin puolella: iraloikala !

Tänään on viimeinen päivä aikaa osallistua Studio Dance Pit- tanssikortti arvontaan. Kipin kapin osallistumaan TÄNNE ! :-)

IMG_4870 IMG_5024 2015-05-024 IMG_4946 IMG_4823 IMG_5007 IMG_4873 IMG_5057 2015-05-025 IMG_4922 IMG_4817 IMG_5061 IMG_4940 IMG_4956 IMG_4865


| jeans Gina Tricot | t-shirt HM| shoes New Look | hat Ebay| knitting Vila |

2 comments:

 1. Anonymous9/05/2015

  Oliko sun hattu rytyssä kun se tuli postissa? Jos oli niin miten sait sen suoraksi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Ei ollut :) Voih, koita googlettaa jos löytyisi apua!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)