8/20/15

WELCOME TO ST.TROPEZ

Kun katson näitä kuvia, niin en pysty olla hymyilemättä. Tiiättekö, kun sulla on niitä muutamia ihmisiä jotka saa sut vaan nauramaan ja hymyilemään tosi paljon. Yksi niistä on mun Helsingin ystävä Coralie. Jokuhan joskus sanoi, miksen hymyile niin, että hampaat näkyy. No, täältä pesee aitoa hammashymyä monen kuvan verran! Moni chillasi drinkit käsissä katsellen meidän kuvailuja, niin ei siinä vaan voinut olla pokkana :-D Aurinko kimmelsi merellä ja maisemat oli kuin ulkomailla. Vau mikä paikka tuo Hernesaaren ranta, kuin ripaus Miamia.

Tein siis parin päivän visiitin Helsinkiin. Mä en ole tähän päivään asti päässyt vielä kunnolla jyvälle Helsingin julkisista, mutta nyt voisin sanoa hahmottavani miten siellä liikutaan! Mä olen kavereiden kanssa yleensä hengaillut vain ihan ydinkeskustassa, niin tämä reissu oli erittän virkistävä ja erilainen, koska hengailtiin ees taas. Nyt ootan jo toista visiittiä innolla ja mitä uutta pääsen näkemään sillä kertaa. Ens postauksessa kerron asukuvien kera vähän enemmän mun daytripistä!

Nää hyvät säät näyttäisi jatkuvan vielä jonkun aikaa, joten otan kohta suunnaksi pihan ja nautin kun voi vielä pukeutua kesäisesti. 

Peace and love, guys

ps. Harmittavan vähän on osallistunut tanssikortti- arvontaan, joten käykää ihmeessä osallistumassa, ettei tarvitse perua koko arvontaa! >KLIK<

IMG_5253 IMG_5287 cora3 IMG_5218 cora4 IMG_5398 2015-08-14 kk cora IMG_5414 IMG_5214 2015-08-015 IMG_5246 IMG_5434 IMG_5222 IMG_5346

No comments:

Post a Comment

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)