10/15/15

BLACK ON BLACK

Say whaat? Mitä mulla on päällä? Noin mustanpuhuvaa asua ei mulla ole koskaan nähty. Mä en tiedä mikä siinä on, että en koe mustan sopivan mulle. Tottakai tykkään mustista yksityiskohdista, kengistä, laukuista ja housuista, mutta mustia yläosia multa löytyy vain pari. Johtuukohan tämä sitten siitä, että mulla on tummat hiukset vai onko mustat vaatteet liian pimeitä mulle, en tiedä :-D Päätin kuitenkin poiketa tutusta ja turvallisesta ja päätyä tähän asuun. Ensin rakastuin tohon pörröneuleeseen ja vetäsin niskaan nahkatakin joka sitten päätyi ulkona lanteille. Tän asun myötä mun oma suhtautumiseni mustiin vaatteisiin muuttui, mä oikeastaan tykkäänkin mustasta! Huomasin kuitenkin, että mustat vaatteet ja tumma huulipuna sai mut näyttämään entistä kalpeammalta. Ja kulahtaneet pörröhiuksetkin korostui entisestään... No mutta pikkuvikoja. Mä olen sitä mieltä, että kaikkea uutta ja erilaista kannattaa kokeilla. Liittyi se sitten vaatteisiin, urheiluun, uusiin ihmisiin tai uusiin maisemiin, se virkistää ja sieltä saattaakin löytää itselleen sen oikean jutun, you know?

Mitä mieltä ootte, sopiiko musta mulle vai jätänkö sen suosiolla syrjään?


IMG_7223 IMG_7138 IMG_7158 2015-08-022 IMG_7231 IMG_7062 IMG_7082 IMG_7085 IMG_7141

| jeans Gina Tricot | knitting HM| shoes Australia | bag Glitter | leather jacket Oasap*|

5 comments:

 1. Mulla on ollut samankaltaisia fiiliksiä mustaanpukeutumisen kanssa juurikin tummien hiuksien takia, mutta oon nyt jo tottunut :-) Ihana asu ja musta kyllä sopii sulle ehdottomasti :-)

  ReplyDelete
 2. Anonymous10/19/2015

  No itse taas mustan suurkulttajana en näe tässä asussa mitään outoa! Päin vastoin, tosi mukavan näköinen :-) saan sinulta paljon inspistä omaan pukeutumiseeni sillä olen kanssasi melkein saman pituinen ja välillä tuntuu että pitäisi olla hirmu pitkä että vaatteet näyttäisi päällä hyvältä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi että kiitos paljon :-) Hyvä, että uskaltauduin kokeilla vähän erilaista asua! Kiva kuulla, että saat inspistä mun pukeutumisesta. Mä olen aikalailla sivuuttanut tuon mielipiteen, että pitkillä vaatteet näyttäis paremmilta. Mä pukeudun just niinkuin musta itestäni tuntuu hyvältä ja vaikka housun lahkeet vähän rypyttyy niin antaa rypyttyä ;-D On tottakai vaatteita mitä en pysty pituuden takia käyttää, mutta nyt on aikalailla löytänyt sen oman jutun! Mutta älä anna pituuden estää pukemasta vaatetta josta tykkäät, se on tärkeintä millä asenteella kannat vaatteen, you know ;-)?

   Delete
 3. Anonymous10/19/2015

  Musta sulle käy värikkäät vaatteet paremmin kuin tuo musta, vaikka sekin pukee sua hyvin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiiyos mielipiteestä! Mä olen aika samoilla linjoilla kuin sä :-) Välillä voi pukeutua mustemmin, mutta kyllä se värikkäämpi on mun juttu!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)