10/19/15

XOXO

Mä olen äärimmäisen onnellinen mun ystävistä. Mietin välillä mitä hyvää olen tehnyt saadakseni näin paljon ihania ystäviä. Ehkä mun kaikkien kaveri- asenne on auttanut asiaa :-) Te kaikki kaverit, jotka luette tämän, niin haluan lähettää teille virtuaali pusuhalin, olette tärkeitä! Mun hyvä ystävä Coralie oli kylässä mun luona ja mieleen jäi hänen sanat jotka meni aikalailla näin: "Sua on aina kiva nähdä, kun sun seura tekee niin iloiseksi, että piristyy itsekin." Tuo oli niin kauniisti sanottu, että oli pakko mennä antamaan Coralle iso hali<3 Toi lause pisti mua miettimään, että aika harvoin sitä tulee kunnolla kehuttua lähimmäisiä muutenkin kuin: "ompa sulla nätit hiukset ja kivat vaatteet"- tyyliin. Tsempataan siis tässä eiks nii, koska yksikin kehu voi pelastaa päivän ja saada kestohymyn päälle, kokemusta on, esim. hyvät asiakaspalautteet töissä tsemppaa kovasti. Rakkautta kaikkien maanantaihin näiden kuvien myötä...jännä että se parkkiksen rumin paikka voi näyttää kamerassa parhaimmalta :-D

IMG_7989 IMG_8191 2015-08-026 IMG_8168 IMG_7926 2015-08-024 IMG_8090 IMG_8186 cora 2015-08-029 cora8 2015-08-028 IMG_8198 IMG_8091 cora2 IMG_8005

4 comments:

 1. Olitko sä eilen kattilahallin kirppiksellä? Jos olit, niin näin sut ja mietin, että tulisinko moikkaamaan :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Missä on kattilahalli? :-D En ollut eilen millään kirppiksellä! Heh no, siinä olis ollu ihmeteltävää jos olisit mennyt moikkaamaan jotain toista Ira nimellä :-D

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitos Saara :) Mä tykkään myös näistä erityisen paljon, valo tuli täydellisesti!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)