11/3/15

RED LEAVES AND LIFE THOUGHTS

Hey there! Tässä olisi toiset kuvat mitkä kuvattiin Coralien vieraillessa Kouvolassa. Tää tyttö on niin super, ei voi muuta kuin ihailla tuota elämänasennetta ja energiaa mitä pimusta huokuu <3 Mun  kamerakin rakastaa Coraa, pääsisipä useamminkin valokuvaamaan yhdessä! Kuvanlaatu on hieman heikko, koska flickr temppuilee taas pahemman kerran hmph, älkää välittäkö.

Asiasta henkilökohtaisempaan. Mulla on jäänyt treenaaminen viime aikoina hieman vähemmälle. Nielurisaleikkauksen jälkeen tulin kipeäksi ja sen jälkeen on ollut hankala saada itseään niskasta kiinni, varsinkin kolmivuorotyöaikojen myötä. Olo ei ole ollut muutaman kuukauden aikana kovinkaan energinen. Mulla kyllä vaihtui kesällä työpiste joka on 24h auki, johtuu varmaan siitä. Ruokarytmit on ihan vinksallaan ja unta maistuisi sen kellonympäri aina. Mun pää ei oikein sisäistä paljon kello on, nyttenkin se voisi olla vaikka aamu tai keskiyö. En haluaisi työ-asioita tuoda täällä puheeksi, mutta kun tää vaikuttaa niin paljon mun muuhun elämiseen ja myös bloggailuun negatiivisesti.  Ymmärrättekö? Onko siellä muita jotka kamppailee väsymyksen ja saamattomuuden tunteesta, kun työajat vaihtelee ja on enemmän iltapainoitteisia (eli olen suurimmaksi osaksi kotona vasta puoliltaöin)? Mulla menee varmaan hetki tottua tähän. Pitäisi nyt yrittää saada jonkinlainen elämänrytmi vaikkei töissä sitä olisi. Kaikkeen voi tottua, eiks nii?

Mä ajattelin, että alan taas käymään aktiivisemmin urheilemassa, että jos siitä olisi suuri apu ja alku paremmille päiville. Olenkin ikävöinyt kuntosalia ja muita treenejä! Aloitetaan yhden kaverin kanssa kuntoprokkis, se on hyvä kun sopii kaverin kanssa salitreffit niin niitä ei tule helposti peruutettua. Olen myös miettinyt, olenko ollut liian rankka itselleni ja miksi en olisi hyvä ihan tälläisenä. Silloin on aika pistää jarrut pohjaan ja miettiä asioita, jos ei tunnu hyvältä. Ja niin mä olen tehnyt, monella elämän osa-alueella. Olen saanut myös vihdoin paremman asenteen urheiluun ja en enää tavoittele vain lukuja (monta kertaa viikossa käyn urheilemassa) ja isompia painoja. Vaan aloitan mielummin step by step paremmista tavoitteista: hyvinvointi ja oma terveys, säännöllinen venyttely, energisempi olo, voimakkaampi minä ja liikunnan tuoma ilo. Sen sijaan, että asettaisin painorajan, tarkan ruokavalion, tarkan treenilukujärjestyksen ja asenteen "pakko mennä treenaamaan". Kyllä mä olen aina liikkunut sen takia, koska se tuo hyvän olon niin kropalle, kuin mielelle. Niinkuin olen aikaisemminkin puhunut. Mutta, jos totta puhutaan niin joskus sitä on tullut liikuttua vain peilistä nähtävien tuloksien kannalta. Unohdetaan siis tämä ! Tästä on hyvä jatkaa, kun tiedostaa kaikki asiat :)

Tulipa hyvä fiilis, kun sai puhuttua ääneen näistä asioista. Välillä on hyvä päästä puhumaan pintaa syvemmältä vaikka jaan nämä asiat samalla koko maailmalle. Mutta ihminenhän mäkin vain olen ja näistä samoista asioista kamppailee myös moni muukin.

Tsemppiä kaikille tulevaan pimeään kaamoskauteen, we can do it ! Nyt pilatestunnille hop>

IMG_8391 IMG_8293 cora11 IMG_8270 cora12 IMG_8336 IMG_8233 IMG_8354 2015-10-19 IMG_8247 cora22 IMG_8287 2015-10-020 IMG_8348

3 comments:

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)