1/13/16

CHANGES

Heippa vain ja hyvää alkanutta uuttavuotta 2016! Tässä melkein kuukauden blogitauon aikana mä olen kerennyt tekemään kaikenlaista ja elämä on hypännyt kuperkeikkaa. Mä vähän avaan teille henkilökohtaisemmin missä mennään...

Aloitetaan vaikka sillä, että mun joulukuu oli erittäin kiireinen kaikkien koulu-, muutto- ja työjuttujen myötä etten kerennyt avaamaankaan tietokonetta. Ihan kiva breikki ajatuksille sekä sain keskityttyä velvollisuuksiin. Nyt kirjoittelen Porvoon kodista ja voin ehkä huokaista helpotuksesta, että elämänmuutosstressi on nyt ohi, ainakin suurimmaksi osaksi. Mulla oli Joulun tienoilla kolme roudauspäivää, kolmeen eri osoitteeseen (oma+poikaystävä+ystävä), joten voitte kuvitella sitä meininkiä.


Kouvolassa käyn poikaystävällä ja töitä tekemässä. Kaukosuhde alkoi, tai voiko tunnin välimatkaa kutsua kaukosuhteeksi, anyways me ollaan tähän valmiita ja koen suhteen olevan hyvällä vankalla pohjalla joka kestää tän :) <3 Kuitenkin ens kuussa ollaan oltu 6 vuotta, joten luotto on kova ja nyt näkemisistä tulee entistäkin spesiaalimpia. Joten mulle ei ole tullut vielä mitään surullista fiilistä tästä välimatkasta.

Mulla alkoi tänään koulu. Tai oikeastaan perehdytyspäivät ja saatiin jo yhden päivän aikana ihan mahdottomasti infoa kaikesta! Pää on vähän pyörällä, mut kyllä kaikki päivä kerrallaan selkenee. Tykkään Porvoon Haaga-Helian kampuksesta, monet luokka- ja oleskelutilat ovat oikein kotoisia mukavine pehmustetuin penkein ja sohvineen. Muut opiskelijat ja henkilökunta vaikuttaa helposti lähestyttäviltä. Lisäksi kampus on hyvin kansainvälinen, pääsin jo tänään puhumaan kaksi kertaa englantia, eli kiva saada vahvistusta kielten osaamiseen ;) Kieliä tullaan kyllä opiskelemaan hyvin paljon !

Mua jännitti luokkakaverien näkeminen, mutta jo ensimmäisen päivän jälkeen tutustuin moneen. Ää, mulla on niin hyvä fiilis, että tulin juttuun noiden ihmisten kanssa. Tulee varmasti olemaan kivaa tulevina vuosina ! Löytyi sieltä mulle jo kaveri joka tykkää myös käydä salilla, joten eiköhän me lähetty sinne heti koulun jälkeen ;) Ostin jäsenyyden Fitness24sevenille. Sieltä löyty mulle kaikki tarvittava, laitteita on tosi paljon ja tilaakin ihan kivasti. Ja toi 20e kuukausimaksu ei ole kyllä mitään, plussaa siitä!

Pakko vain sanoa, että mä olen onnellinen tästä kaikesta uudesta. Elänä todella kaipaa välillä käänteitä ja kannattaa ottaa niitä haasteita vastaan! Mä olen aivan uudella energialla liikenteessä. Arki saa kunnon rytmin ja asioilla tuntuu olevan tarkoitus.

AINIIN. Ja mulla on nyt elämäni ensimmäinen läppäri. Ja tää on niin näppärää! Bloggailukin tuntuu kivemmalta sohvalta käsin. Lisäksi tää on aivan pakollinen koulujutuissa sekä saan otettua mukaan reissuille.


Näillä mietteillä ja viimeaikojen instagram-kuvilla mä toivotan oikein hyvää yötä, sleep well guys <3

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

8 comments:

 1. Tsemppiä uusiin tuuliin :)
  Mistä toi harmaa valkoinen matto on? Tosi ihana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos todella paljon, sitä tarvitaan :)! Se on muistaakseni Askosta !

   Delete
 2. Anonymous1/14/2016

  Fitness 24 seven tulee kouvolaan maaliskuussa, tais olla 29,90 niin voi treenata missä vain. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep mulle kerrottiin siitä! :) Ja se on 19,90 ;)

   Delete
 3. Anonymous1/14/2016

  Mullakin on jäsenyys fitness24sevenille ja oon kyllä tykännyt :p ja plussaa siitä naisten omasta salista! tämmönen ujo ihmissielu kun olen, niin on ihan mahtavaa et pystyy treenaa tilassa jossa on vaan naisia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla, että säkin tykkäät :) Mustakin se naistensali on hyvä, saa vähän enemmän sitä omaa "rauhaa ja yksityisyyttä" :D

   Delete
 4. sun reenikuvat on tosi upeita! :)

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)