2/1/16

COMFY WINTERY OUTFIT

Hello there! Viimeksi kirjoitin teille mun ensimmäisestä perehdytyspäivästä koulussa. Nyt tuosta päivästä on kulunut melkein kolme viikkoa. En olisi uskonut kuinka vauhdikkaasti tammikuu kului. Viimeisinä viikkoina mä olen oppinut tykkäämään joka ikisestä päivästä.
Musta on kiva mennä aamulla kouluun, vaikkakin päivät ovat pitkiä. Tuntuu hyvin erilaiselta opiskella asioita, joista oikeasti tykkää, silloin unohtuu ajankulu. Se että koen ahaa- elämyksiä joka koulutunnilla on mahtavaa, en aikaisemmin tiennyt miltä se tuntuu. Okei, kyllä mä viihdyin myös Datanomi-linjalla, mutta aidosti mua kiinnosti asioista n. 1/3, jolloin arkipäivät tuntuivat äärettömän pitkästyttäviltä.

Vaikka kuinka pelkäsin aikaisia herätyksiä ja pitkiä päiviä, niin on ihanaa, kun on tasainen päivärytmi. Tosiaan mun luokka on mahtava ja on kiva, kun kaikilla on sama kiinnostuksen kohde, matkailu, tuo maailman kasvavin ja isoin bisnes :) Pikkuhiljaa mullekkin avartuu suuremmin, mitä kaikkea tämä ala oikein käsittää ja mitä mahdollisuuksia mulla on tulevaisuudessa valmistumisen jälkeen! Tykkään Haaga-Helian tavasta opettaa aineita. Päävastuussa oppimisesta ja tiedon hankkimisesta ollaan me oppilaat, opettajat ovat vain niin sanottuja ohjaajia. Opiskellaan moni aine itse tutkimalla, pitämällä kokouksia ja tekemällä erilaisia projekteja. Meidät pistettiin jo ensimmäisinä päivinä erilaisiin esiintymistilanteisiin mikä on musta todella hyvä, näin pienen esiintymiskammoisen näkökulmasta. Osa kursseista on englanniksi ja koulu on muutenkin erittäin kansainvälinen. 

Tällä hetkellä mulla on ollut paljon isoja koulutehtäviä. Tehtävien paljous yllätti, mutta kun pikkuhiljaa opin aikatauluttamaan koulun ja vapaa-ajan niin jää sitten aikaa muuhunkin. :)
Olen käynyt myös kuntosalilla muutaman kerran viikossa. 

Treenaaminen koulun ohella on saanut ajatukset tasaantumaan ja tuo kropalle muutenkin hyvän olo. Kyllä te tiedätte ;)

Tälläisiä ajatuksia nämä ensimmäiset viikot herättivät!

Sitten asua eräältä aurinkoiselta pakkaspäivältä. Musta on ihana yhdistää rentous ja chic. Timberlandit ovat toimineet tämän talven pakkaspäivien pelastajana. 

Millaisissa merkeissä sun alkuvuosi vierähti? Entä alkoiko sulla uusi elämänvaihe, esim koulu, urheilu yms.?

IMG_9301 IMG_9283 kuvienmuokkaus IMG_9251 IMG_9154 IMG_9271 IMG_9226 IMG_9241 IMG_9216 IMG_9292 IMG_9264 IMG_9260

jeans from BikBok *gifted
scarf from GinaTricot
shoes from Timberland
knitting from GinaTricot
beanie from Vero Moda *gifted
bag from GinaTricot

8 comments:

 1. Ihana asu! Jotenki niin ihanan hempee:) Tuo laukku on ehkä täydellisin ikinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Nina! <3 Tästä asusta tuli kyllä ihanan tyttömäinen, varmaan tän talven lemppari asu :)

   Delete
 2. Ihana, TÄYDELLINEN asu! <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/10/2016

  onko sulla tuolla alla joku kunnon takki vai millain toi harmaa on :)? Ihanan näkönen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Se on ihan neule vain, eli ei ole alla takkia :) Sen päällä mulla oli takki, mutta halusin valokuvata ilman sitä :)

   Delete
 4. Anonymous2/12/2016

  Käytätkö periscopee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En :) En oikein tiedä mikä se edes on...hups!

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)