2/15/16

PORVOON KOTI

Nyt on aika näyttää teille, että millaisessa paikassa mä asustelen Porvoossa. Mä olen todella tykästynyt Porvooseen, etenkin vanha kaupunki on kaunis ja persoonallinen. Keskustassa on myös paljon upeita värikkäitä rakennuksia. Odotan vain koska ilmat kirkastuvat ja pääsen kaupungille valokuvaamaan asuja!  Mä asun yksiössä vuokralla. Moni muu asuu soluasunnossa, mutta mä kaipaan sen verran omaa rauhaa ja tilaa missä voi vain olla puhumatta kellekkään, niin tämä ratkaisu on tällä hetkellä paras. Rahallisesti tämän hetken tilanne on tiukkaa, verrattuna opiskelijaasuntoloissa asuviin (vuokran hinta siellä n. puolet vähemmän). Mun pitää vapaapäivinä olla töissä, jotta saan elämisen kustannettua. Mutta ei sitten raha-asioista enempää, ymmärrätte varmaan! 

Olen tällä hetkellä niin onnellinen, että uskalsin ottaa askeleen uuteen kaupunkiin ja elämään. Olo on innostuneempi ja olen avarakatseisempi. Kynnys asua missä tahansa kaupungissa on paljon pienempi. Lisäksi omien rutiinien muuttaminen virkistää. Vaikka ystäviä ja lähimmäisiä ei kerkeä/pääse näkemään niin usein, niin tosiystävät tulee pysymään välimatkasta riippuen :)

Joten sinä, joka pohdit uskallatko hakea opiskelemaan tai muuttaa muusta syystä toiseen kaupunkiin, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ota haaste vastaan. Aina pääsee takaisin.

IMG_9755 IMG_9696
Saattaa tuntua hyvin samalta katsoa näitä ja edellisen kotipostauksen kuvia, sillä tottakai samat tavarat löytyvät myös täältä. Tykkään kuitenkin enemmän tämän asunnon pohjasta. Keittiö on 4 kertaa isompi, kuin vanha keittokomero ja mulla on myös vaatehuone lisänä.

IMG_9698 IMG_9686
Parveketta ei tässä asunnossa ole, mutta ikkunat ovat kivan valoisat.
2016-02-01
Olohuone kaipaa vielä pientä fiksausta. Ajattelin ostaa tuohon tvhyllyyn vähän siistimmät laatikot! Lisäksi tv:n ja sohvan välissä on iso tila, johon ajattelin jotain pehmeää materiaalia, esimerkiksi säkkituolia.
IMG_9726 IMG_9694 IMG_9746 2016-02-002 IMG_9704
Mä niin tykkään tästä keittiöstä! Pinnat ovat aika uudet ja tilaa on kivasti, mulla on 3 eri pöytää keittiössä: sivupöytä, tietokone/meikkauspöytä ja ruokapöytä. Kaikki on kyllä eri värisiä, mutta ei se vielä ole haitannut! Ja eikö muuten olekin söpö tuo muumimamma. Piirsin sen, kun olin 6lk. Äiti oli kehystänyt sen mulle ja se pääsi piristämään mun ruoan laittoa!
IMG_9706 IMG_9714 24337979183_3a0b7a59b9_o  
Ostin Tigerista nuo meikkirasiat, joihin sai kivasti järjesteltyä osan meikeistä. Ne on tuossa helpommin käytettävissä, kuin meikkipussissa, josta ei löydy ikinä sitä etsimäänsä.
IMG_9701

13 comments:

 1. Hyvältä näyttää, viihtyisän näköinen ja ihanat värit! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista :) Kiva että miellyttää sunkin silmää!

   Delete
 2. Minkä kokoinen tuo asunto on? :) Näyttää kyllä kivalta! Ja onhan yksin asumisessa niin omat puolensa, että sen vuoksi "mielellään" joutuukin tekemään vähän töitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 30 neliötä :) Kiitos paljon! Ja kyllä olet oikeassa, pitäisi enemmän arvostaa, että mulla on mahdollisuus tälläiseen ratkaisuun :)

   Delete
 3. jansku2/16/2016

  Voi että miten ihana koti! ♡ Näyttää hirveen valosalta ja tilavalta ja meillä on just sama maku sisustuksen suhteen! Onko tuo kaksio vai yksiö? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih kiitos kovasti kommentista <3 Tämä on yksiö ja on kyllä kivan valoisa :) Yritin suunnitella mahdollisimman avaran ja toimivan sisustuksen, jotta yksiö tuntuisi isommalta :)

   Delete
 4. Ihanan valoisan näköinen asunto! :) Itse muutin yläasteen jälkeen noin 700km päähän opiskelemaan, tarkoituksena oli muuttaa takaisin koulun jälkeen, mutta täällä ollaan edelleen! Aina kaikki ei mee suunnitelmien mukaan, mutta ihan hyvä niin :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti paljon Taija :-) Vou!! Mahtava kuulla, että noinkin voi käydä. Elämä on täynnä mahdollisuuksia :-) Mullakaan ei ole mitään hajua tulevaisuudesta, mutta pidän ovet auki eri ratkaisuille !

   Delete
 5. Anonymous2/21/2016

  Ihana meikkauspöytä! Ja ihana tuo yksi appelsiini väripilkkuna tuolla keittiössä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mustakin tuo on ihana meikkinurkkaus! :D <3 Heh sä bongasit sen ;)

   Delete
 6. Ihanan näköistä! mistä oot löytänyt keittiön sisustus tarran? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasto :) Se jäi edelliseltä asukkaalta, kuten tuo toinenkin tarra. Joten en tiedä mistä se on ostettu :(

   Delete
 7. Anonymous3/03/2016

  Ite muutin just porvoosta pois sielt koko elämäni asuneena(21vuotta) mikkeliin ja voin kyllä yhtyy tohon et muutos kannattaa ku nyt näin puoli vuotta myöhemmin voin sanoo et mun koko elämä on täällä sisältäen ystävät ja poikaystävän vaikka en olis tätä uskonu ku puoli vuotta sitten ihan yksin tulin tänne enkä tuntenu ketään!

  ReplyDelete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)