3/10/16

HELSINKI DAY

Hello! Mun alkuvuosi on hujahtanut koulujuttuja tehden ja havahduin juuri, että nyt on jo maaliskuun puoliväli? 3 kk aikana mä olen oppinut koulussa ihan valtavasti. Mä olen tehnyt kovasti töitä ja arkipäivät sujuvat kokonaan koulun kanssa, plus menen kuntosalille, jos kerkeän. Tähän asti olen myös jaksanut olla töissä vapaapäivinä. Mun pää on aika pyörällä tästä opiskelutahdista. Mut luulen, että tämä ensimmäinen vuosi tulee olemaan rankin ja opettavin. Ja loppuvuosina olisi enemmän vapaa-aikaa, jos olen oikein olettanut. Aluksi mua stressasi aika paljon, koska tuntui, että kaikki asiat kuormittu. Nyt alkaa olla taas tasapainoisempi olo ja fiilis, kyllä mä jaksan! On kiva tunne, että joka päivä kokee oppivansa jotain uutta ja tärkeää. Suunnittelija ihmisenä on myös kiva päästä itse vaikuttamaan ja tekemään asioita. Mulla on todella kova kiinnostus ja motivaatio matkailualaa kohtaan ja toivon, että jaksaisin panostaa kaikkeni tähän, jotta saisin hyvän pätevyyden! 

Meillä oli tiistaina vähän erilainen koulupäivä. Meidän piti tehdä omatoimisesti suunniteltu HelsinkiDay. Kierrettiin tyttöporukalla erilaisia turistikohteita Helsingin keskustan alueella. Tuli tosi sivistynyt olo, kun muutama koulukaveri oli oikein asiantuntijana opastamassa :D Teimme myös Mystery Shopper käynnin erääseen ravintolaan. Mä voisin tehdä välillä Mysse-käyntejä, se olisi varmaan hauskaa, hah! Päivän kohokohta oli kyllä, kun saatiin esittelykierros Original Sokos Hotel Vaakunaan ja pääsimme 10.kerroksen parvekkeelle näkemään mahtavan maiseman! Paitsi, että sää ei ollut mikään maailman paras, mutta kuitenkin. Tuonne olisi kiva mennä kuumana kesäpäivänä terassia testaamaan ;)

Ootan jo kovasti toukokuuta, sillä teemme opintomatkan Tallinnaan. Okei mä mietin myös aluksi, miksi Tallinnaan? - Kaikkihan me ollaan käyty sielä monta kertaa. On kuitenkin hyvä päästä selvittämään ammattilaisen näkökulmasta Helsingin kilpailija kaupunkia. Teemme yritysvierailuja ja ollaan järjestämässä kivaa ohjelmaa! Tottakai kiva mennä vapaa-ajalla shoppailemaan ja päästä muihin maisemiin yms.


Sellaisia koulupohdintoja tällä kertaa, tapahtumarikas kevät täällä päin! 
Mukavaa torstai-iltaa <3

IMG_0085 IMG_0008 IMG_0064 IMG_0133 IMG_0065 kaupunki IMG_0006 IMG_0087IMG_0070

No comments:

Post a Comment

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)