3/3/16

SPRING LOOK

En varmaan ole ainoa, joka ei millään malttaisi enään pukea toppatakkia ja paksua neuletta, am I right? Mun vaatekaappiin on päässyt muutamat uudet kevätasusteet. Mä en ole ennen käyttänyt pitkiä kevyttakkeja, koska en ole löytänyt tarpeeksi lyhyttä ja kapeaa mallia. Nyt kuitenkin olen löytänyt monta eri vaihtoehtoa. Mun vaatekaapin uusin must have, musta päällystakki löytyi hooämmästä. Mitä te tykkäätte? Hihat on vähän liian pitkät, mutta se ei ainakaan mua haittaa. Voihan tälläinen 142cm tappi käyttää myös pitkiä takkeja vaikka ne saa näyttämään entistäkin lyhyemmältä? - Tottakai voi! Se on vain asennekysymys mun mielestä. Pastellivärit ja raidat pääsevät myös useasti päälle näin keväällä. 

Saparot. Ehdottomasti tämän vuoden tuleva hittikampaus. Mä ainakin tykkään! Söpön tyttömäiset ja nopea tehdä. Oletteko te vielä kokeilleet? Mä ajattelin aluksi, ettei noi voi mulle sopia, mutta kappas, saparot ovat päässeet mun päähän jo pariin otteeseen :)  

Tää talvi meni blogin osalta vähän huonosti, sillä ainakaan mun kamerassa ei riittänyt valoa saamaan minkäänlaisia otoksia melkein kolmeen kuukauteen blaah... Pihalla satoi joko vettä tai oli -20 astetta! Mut anyway, ei se ole maailman loppu. Mun muut some-kanavat ovat silti olleet aktiivisina: Instagram (iraloikala), snapchat (iraloikala) ja blogin Facebook-sivu (IraMaria). Sieltä näette enemmän päivittäisiä juttuja. Mutta valoisampaan päin ollaan menossa, jee! Haluan jo päästä valokuvaamaan keväisempiin maisemiin tuonne Porvoon kylille.

Olen aloittanut myös uuden yhteistyön suositun kuntosaliketjun Fitness24sevenin kanssa, josta olen erittäin innoissani!
Untitled
IMG_9933 IMG_9960 IMG_9966 kuvienmuokkaus-005 IMG_9936 IMG_9945 IMG_9961 kuvienmuokkaus-003 IMG_9959

jeans from BikBok * gifted
shoes from Australia 
scarf from Gina Tricot
t-shirt from HM
coat from HM
clutch from BikBok

6 comments:

 1. Oiii! Aivan ihanat saparot! Mä kurkkasin tänne jo itseasiassa eilen ja niistä inspiroituneena koitin aamulla vääntää samanlaiset, mut eihän niistä tullut mitään... :D Ja hyvältähän toi takki näyttää, kuten asukin! Nuo saparot muuttavat kyllä olemuksen heti ihan erilaiseksi kuin vaikka perinteinen auki oleva tukka :) Hyvältä näyttää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihana kommentti kiitos Sofia <3 :) Ehkä ensi kerralla onnistut tässä kampauksessa, se vaatii ehkä pientä harjoittelua jos hiukset ei meinaa mennä sopivaan syttyrään :D Mäkin olen sitä mieltä, että kampaus saa ihmeitä aikaan. Pitäisi useamminkin panostaa :)

   Delete
 2. Tosi kiva asu, ihanan keväinen! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitti Ella :) Toivottavasti säät lämpenis pian, että pääsee pukeutumaan kevyemmin :)

   Delete
 3. Raikas asu ja ihanat saparot! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti :) Eiks ookki söpöt ! <3

   Delete

Hyvä lukija, en julkaise blogissani asiattomia tai liian loukkaavia kommentteja. Tämän myötä kaikkien on mukavampi vierailla blogissa, kiitos :)